Stolk, hackerlik konusunda ne kadar bilgilisiniz?

Mahvoldum ben. Bir çocuk var bi kaç yol önce beni stolkladı ve bunu anladım fakat zaman ilerledikçe daha fazlasını yapmış bunu gördüm üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen hala bir şeyler çıkıyor. Takıntı yapmış galiba. Bende sahte hesap açıp çocuğu ekledim onayladı. Uzun süredir takipteydim ama o beni takip etmiyordu. Sanıyorum ki işgillenmiş ve hesabıma giriş yapmış nasıl yaptıysa. Storysinde ankaradaydı aynı gün bu sahte hesabıma anlaradan farklı bir cihazdan giriş yapılmış. İlçe olarak bile aynı ilçe olarak gözüküyor yani storysinde yaptığı yer bildirimi ile aynı. Yani yüzde bi milyon o girdi neden işgillenip uğraşıp girdiyse.. bütün fotoğraflarını silmiş falan. Hemen anladım giriş hareketlerine gördüm girdiğini. Bu kadar kolay mı yaaaa? Bir de kendime mesaj vs attığım olmuştu bir şeyleri ordan da ben olduğumu anlamıştır.. mahvoldum ben. Haklıyken haksız duruma düştüm ekran resmi de aldıysa eğer bittim. Polise mi gitmeliyim bilmiyorum. Sapık gibi ne diye arkamdan dolaşıyor diye yaptım ben bunu. Çok korkuyorum.. bu kadar kolay mı bildirim bile gelmedi nasıl girdi off
Stolk, hackerlik konusunda ne kadar bilgilisiniz?