Sevgilim çok çekici olduğumu sanıyor, onu çekici olmadığıma nasıl ikna ederim?

Eskiden sevgilim beni çok çirkin bulurdu. Beni çekici bulsun istiyordum. Estetik ameliyatlar çok pahalı olduğu için daha hesaplı bir yol buldum. İnternet üzeri bulduğum 3 eskort kız ile bir plan yaptım. Sevgilimle parkta otururken yarım saat arayla yanımıza gelip bana sulanacaklardı. İş bitince onlara kişi başı 400 TL ücret ödeyecektim. Anlaşma buydu.

İlk eskort kızın görevi yanıma gelip bir kağıda yazılı telefon numarasını verecekti. Yanıma geldi kağıdı verdi sevgilim çok sinirlendi. Ondan yarım saat sonra ikinci geldi. Onunda görevi "ablanız bir mahsur görmezse tanışabilir miyiz" diyecekti bana. Böylece sevgilim kendisinin yaşlı olduğunu benim de fıstık olduğumu düşünecekti. Üçüncü olan da yanıma gelip bayılıyor numarası ile kendini kucağıma bırakacaktı. Üçüncü kızda sevgilimin kayışları koptu, çıldırdı. Zor tuttum onu.

Sevgilimin algılarıyla oynayarak onu çok çekici bir erkek olduğuma inandırdım. Artık benim çok çekici olduğumu ve bana talebin fazla olduğunu sanıyor. Eskiden recep ivedik mi ben mi daha yakışıklıyım diye sorduğumda recep ivedik derdi. Şimdi brad pitt'ten bile daha yakışıklı olduğumu söylüyor.

Planım işe yaradı ama bu seferde beni aşırı kısıtlamaya başladı. Dışarı çıkmama bile izin vermiyor. Sürekli görüntülü arayıp etrafını göster göreceğim, neredesin falan diye beni boğuyor. Eski özgür günlerimi özledim. Çekici olmak ne kadar zormuş offffff. Sana oyun oynadım da diyemem. Şimdi ben nasıl çekici olmadığıma ikna edicem onu?
Sevgilim çok çekici olduğumu sanıyor, onu çekici olmadığıma nasıl ikna ederim?