Ey aklı selimler, ey donu düşükler, ey kaşıksızlar, ey meczubî tayfa, hepinize merhaba.. ... Kızlar, erkekler sizi ne için seviyor sizce? ... Açikça itiraf etmeliyim ki, kalbiniz için sevmiyorum sizi. Çünkü kalbinizi açıp da bakamam nasıl diye.. 10-15 senelik emanet (güzellik) için de sevmek istemem. Söyleyin bakalım sizi neden sevelim? ... Her türlü sevilir....
Ilgi ve alaka için bence. Zaten herkes ilgi ve alakaya muhtaçtır. Mesela sevdiğim çocuk bana azıcık ilgili davransa dünyalar benim olur. Yorumlarda seks için diyenler olmuş, seks için biri sizi sevemez sadece kullanır.
İlgiye aç olan kızların düştüğü bir sazan avı. Erkek karşı taraftan istediğini aldıktan sonra bak bakalım o ilgi alaka sana davranış tarzı eskisi gibimi
Bu başlık kızlara hitap ediyor Ancak görüşleri okudum içim burkuldu
Allah teala bizi çift olarak yarattı Erkekte fazlalık var kadında giriş yeri Onlar detayı çözer, biz tüm zorlu işleri Erkek aslanın daha çok yıpranır dişleri...
ahahaha kolay iletişim kurarım, tatlı yüzüm var bence, fiziğime çirkin diyen olmadı hiç ama güzel diyen çok oldu, zekamın da yüksek olduğunu düşünüyorum daha ne olsun. biraz narsistlik var sadece ama olsun o kadar da di miiii