Sevgilim beni kiskanmiyormus sorun ne olabilir?

Zaten soğuk bir tıp ama arkadaslarina nazaran bana hep bir çizgisi var sakalasir kafa dengidir ama bir erkek için ben kızım bana nasıl aynı gelirki? Benden önce uzun bir ilişkisi olmuş sonuç olarak aldatılmış ondanmidir bilmem güveniyorum der hayır güvenmiyorum desem kimseye güvenmiyorum der bendemi problem var. ben sevgisini göstersin arada bir kaç güzel şey söylesin istiyorum ama... bazen okuzsun hiç güzel şey soylemiyorsun diyorum sensiz doğan güneşin... Diyor buda tatlı ama ben kalpli mesajlar ansızın gelen öpücükler sarilmalar istiyorum ama bunlar ben ilk adımı atınca oluyor. en son geçen bana seni kiskanmiyorum dedi bende düşündüm kiskanmaz güvenmez ozlemez ilgi göstermez ozaman neden birlikteyiz bir süre ayrı kalalım kafanı tipim dedi hiç beklemiyordu sanırım bunu tamam ben giderim ya da sen bize gel ben burda kalırım yanlız korkarsın dedi (bu arada birlikte yaşıyoruz). hayır dedim arama mesajlaşma hiç bişi olmicak dedim. niyetim onsuz nasılım o bensiz nasıl bilmekti. eve gitti mesaj attı iyi misin çıkarken iyi gorunmuyordun dedi iyiyim dedim konuyu kapattım. ertesi gün oldu aradı bir iki parça eşya alicam haberin olsun dedi al dedim hayır sen gel öyle alicam dedi o arada beni görme umidindeydi sanırım. tamam dedim bir iki saat geçti dayanamadım aradım yemek yedin mi dedim yok dedi gel yemek hazır dedim geldi bende o gün sinir atmak için kuaföre gitmiştim makyaj saç kesimi saç boyama derken o an için bir wow olmuştum. geldi gördü şaşırdı mutfakta yanıma geldi yakışmış dedi inanabiliyor musunuz? İlk defa iltifat etti diş görünüşün hakkında. bizim sorunumuz ne onsuz da olmuyor onlada? ilerde detayları atarım.
Sevgilim beni kiskanmiyormus sorun ne olabilir?