Uzun süreli ilişkinin ayrılığında erkeklerin çılgın gibi kız ekleme, beğeni atma olayı nedir?
Hiç mi saygınız sevginiz yok onca zamanınızı paylaştığınız insana? İnsanın hiç mi içi sızlamaz, canı yanmaz gerçekten mi? Hiç mi yer etmemiştir o kız sizde?
Hiç mi saygınız sevginiz yok onca zamanınızı paylaştığınız insana? İnsanın hiç mi içi sızlamaz, canı yanmaz gerçekten mi? Hiç mi yer etmemiştir o kız sizde?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uzun zamandır guneş görmeyen deli danalar gibi napacaklarini şaşıriyolar ordan oraya atliyolar
Ay cok guldum 🤣🤣 cok yasa
😄😄
karakterini belirler aslinda benden sonra boyle düşük hareketler yapan insani gordukten sonra iyiki bitmis derim
Yanlış anlaşılmasın Elbette kız arkadaşlaryla takipleşebilir derdim bu değil bu cok dogal, Benim de bir sürü erkek arkadaşım var... ama bulduğu kiza takip atma durumu kız arkadaşlarıyla takipleşme durumu değil yani...
yakın arkadaşlarını benimle olurken de takip edebilir onda sıkıntı yok fakat ayrıldıktan sonra atıp tuttuğu önüne geleni takip ederse o zaman işin boyutu senin değerin değil onun karaktersizligi olur üzülmemeli sevinmelisin böyle insandan kurtuldum diye
Yok yanımda atıp tuttu falan değil insanların hakkında öyle atıp tutmaz öyle bir uyu yok da, hayir normal arkadaş Benim de bir sürü erkek arkadaşım var takiplesiyorum, beğenilesiyorum. Onun da olabilir tabii kız arkadaşları bu değil derdim, ama ayrılık sonrası böyle sürekli bulduğuna takip isteği atması falan Absürt hareketlerinden bahsediyorum anlıyor musun
anliyorum benimde kastettiğim buydu
Peki bu adama ne dank ettirir ya Ben neyi kaybediyorum farkındalığını yaşatır
açıkçası bu erkekten erkeğe değişir kimisi ayrildiginida bu farkinligi yasar hayatı boş gelir kimisi yeni bir ilişki yaptığında kıyaslama yaparak senin değerini anlar kaybettiğini anlar dönmeye çalışır
Yalnızlık giderme itemi
Yanlış anlaşılmasın Elbette kız arkadaşlaryla takipleşebilir derdim bu değil bu cok dogal, Benim de bir sürü erkek arkadaşım var... ama bulduğu kiza takip atma durumu kız arkadaşlarıyla takipleşme durumu değil yani... Hayır yani ne bileyim ben demek ki bana hiç saygısı yokmuş diye düşünüyorum
Başka kızlarla konuşup kafa dağıtma gibi bir şey
Ya böyle düşük bir hareket olabilir mi sonra bir de utanmadan gelip barışmak isteyecek biliyorum gitmiş WhatsApp engelimi de açmış numaramı tekrar rehberine kaydetmiş hangi yüzle? gerçekten soruyorum hangi yüzle? Yazık yani soğutmak dan başka bir şeye yaramıyor ki
Çoğu erkek enteresan anlamak zor. Çoğu kez beyinle değil penisle hareket eder. Çok da mantık aeamayacaksın
Yok yanlış anlaşılmasın Ben kimsenin beynini falan küçümsediğin için söylemiyorum ama bunu yapıyorsun sonra dönüyorsun ve ben de geçmiş artık yani önemi var ki? Onca paylaşımımız olmuş ailelerimize kadar tanışmışız ciddi bir ilişkimiz olmuş.. yolun sonunda ne olacak beni kaybedecek değer mi?
Harbiden deger mi sana soruyorum?
Ha degiyorsa ne diye rehberine geri ekliyosun beni madem degiyor defol git
Dengesiz belli işte. Ağırlığını korursun bu sayede cevabı vermiş olursun ona. Karşında biraz çocuk ruhlu birisi var belli
Zaten bir şey yapmıyorum harekete geçmiyorum Sadece şu kadarını sorayım Madem beni sevmiyor artık istemiyor gözden çıkardı O zaman niye sevmiyor numaramı rehberinde kayıtlıyım en ufak kavga da engeli basardi simdi niye yapmıyor simdi niye kac gun once yazdığımda cevap verdi. Sevmemek olumsuz duygular nettir bakarsın engeli, her yolu tıkar geçersin bu kadar... niye kaydediyor, tutuyor rehberinde veya sahte hesaplardan ne attığıma bakmaya çalışıyor anlıyor musun
Olur da işim düşerse mantılı
Yo Normalde asla yapmaz huyunu biliyorum 6 senedir adamın. Yikar her yolu ulaşamam Normalde huyu değil Tamam işim düşerse olsun okey bunun için engelli acar Tamam... niye rehberine kaydediyor engeli açar bırakır... bu adamı ne bin pişman eder bir erkek olarak bana sen ne önerirsin Yani bu adama ne Ne oluyor ben neyi kaybediyorum dedirtir
Ne diyorsun?
Çözemedim cidden
Erkekler karaktersizler aynısı başıma geldi :(