Yalan söyledim ve artık bana güvenmiyor?

Özellikle kız arkadaşlar cevap versin Arkadaşlar biri var bu kişi bir kadın, 1 yıldır tanışıyoruz ve son 1 aydır yüz yüze görüşebildik ben 1 yıl önce yalan söyledim ona resim çiziyorum gibisinden onu etkilemek içindi herşey. Çünkü kendisi moda bölümünü okuyor ve ilgim olduğunu görürse belki ilgi duyar dedim.. ben bu yalanı sürdürdüm aslında resim tekniğim vardır ama sosyal medyada başkalarının çizdiği resimleri atıyordum o da bunu öğrendi ve artık bana güvenemeyeceğini dile getirdi.. Başka yalan söylemeyeceğini nerden bilebilirim dedi..
Benim arkadaşım benden zorla onun telefonunu istedi halimi görünce dayanamamış ve onu aramış ben yokken uzun uzun konuşmuşlar ve arkadaşım demiş ki hala konuşmak istiyor musun arkadaşımla o da bilmiyorum şu sıralar istemiyorum konuşmak demiş ne yapabilirim yok mu yardımcı olacak birisi yemin ederim bir daha yalan söylemeyeceğim ve en büyük sorunda şuymuş : benim pişman olduğuma inanmıyormuş gerçekten çok pişmanım arkadaşlar birisi bana akıl versin yalvarırım onu kaybetmek istemiyorum çok değer veriyorum ona. bu hayatta yapmayacağım son şey bile ona yalan söylemek olucak asla yalan söylemicem.
Yalan söyledim ve artık bana güvenmiyor?