Kocamla çok kötü kavga ettik ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar şu an aşırı kötüyüm. Görme engelli dedem var tek yaşıyor anannem vefat etti temizliğini yemeğini yapmaya gidiyorum 1 saatlik mesafede. 6 30 da eşim eve geliyor saatin farkında değildim 7 de geldim anahtarını almamış ben alma demiştim bana baya küfür etti kapıda soğukta kaldığı için Birbirimizi çok severek aşık olarak evlendik. 6 aydır evliyiz eve geldim baya üstüne gittim bana küfür edemezsin diye sinirlendirirsen ederim dik ol ağlama herşeye diyor sen bana bu küfürleri edemezsin diyorum niye geldin dedende kalsaydın diyor bağırdım o bana hala haksızsın 6 da evde olacağını söyledin diyor bende bana kızabilirsin ama küfür edemezsin dedim çok kötü kavga ettik yatak odasındayım kilitledim kendimi aşırı kötüyüm şu an. Pişman olmasını istiyorum o bana gelmiş umrumda bile değilsin naparsan yap gözümde bittin diyor bende asıl sen bittin eşim değilsin artık dedim. Pişman olmasını istiyorum, ne yapmam nasıl davranmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
işten geldiği için açtır şu an yemek hazırlamalımıyım odamdan çıkıp ne yapmalıyım?
Kocamla çok kötü kavga ettik ne yapmalıyım?