Hep benden yaşça büyük olanlara ilgi duyuyorum. 😄
Nedenini biliyorum- Sadece sizin fikirlerinizi de almak istedim.
Nedenini biliyorum- Sadece sizin fikirlerinizi de almak istedim.
Olgun seviyorsundur tek açıklaması bu. 2 neden olabilir. Ya baba sevgisini çocukluğunda fazla alamamışsındır bu yüzden de olgun erkeklerde baba şefkatini arıyorsundur ya da yaşıtın olan erkekler sana çocuksu veya ergen geliyordur karakter olarak da olgun birisindir o yüzden kendinden büyük olan erkeklere ilgi duyuyorsundur. Bunda bir anormallik yok bence.
Gazozlarına bır seyde atıyormusun :)) İşin şakası bır tarafa bu tamamen kafa yapınla alakalı mısal ben orta3 lıse 1 yıllarında yanı17-20 yas aralıgında erkek arkadaşlarımın yaş ortalaması 35 cıvarı ıdı dedıgın gıbı bende kendı yasıtlarım pek uyum saglıyamıyordum ama bunun belkı sebebı ben besıktaş genclerde futbol oynadım o sneelerde 4-5 yıl ve cevrem genelde buyuktu futboldan dolayıda. Hatta babama bazıları söyledır oglun eşşek kadar adamlarla nasıl anlısyor dıye falan :). Mısal benım tercıhım olamsada cıktıgım eskı kız arkadaşlarımdan bende hep ufaktı ben tercıh etmıyorudm ama öyle gelısıyordu olaylar. Hatta bır kız vardı uzaktan tanıdıgım bendende 15 yas ufaltı sanırım bana sureklı abi abi diyordu sona bır baktım senden hoşlanıyorum dedı modu oldu tabı benım kız arkadasım vardı o dönemler fınalde herkesın kafa yapısı degıskendır ama kadınlar erkekerden daha erken olgunlastıkları ıcın bıraz daha olgun erkeklerı tercıh edebılıyorlar cunkı erkekler ortalama 30 a kadar bıraz cocuktur
Cevap
17Cevap
Yaşça büyük olanlara ilgi duyuyorum ama yaşça küçüklerle birlikte oluyorum. Bakmıyor bana büyükler. :D:DD:D
Bak içim acıdı yine.
Erkekler geç olgunlaştığından yaşıtların çocuksu geliyordur, normal.
Erkeklerin geç olgunlaştığını kim uydurdu da herkes inandı çok merak ediyorum
:)))
@yakışıklıvedengesiz Erkekler 70 yasında bıle cocuk sahıbi olabılırlerken kadınlar 35 -40 ta hamıle kalmaları yumurta kalıtelerı düştüğüne gore demek bıraz var bırsyeler. Erkekler ruhen ve fızıken daha gec olgunlasır. Ben mısal 39 yaşındayım aşa yukarı şimdi benım yanıma koy bır 39 yaşında kadın arada en az 15 yıl oynar her acıdan ;)
@korman ben 25 yaşımdayım benim yanima 45'lik koy ben daha ağır basarım
@korman ayrıca ben senin bildiğin bilgiye sokayım erkekler sperm üretirken kadınlar belli bir yumurta sayısıyla doğup bitirene kadar adet olurlar/döllenirler, stok bitince de menapoz
Öğret bana be kitap kurdu çok merak ettim ne biliyorsun
Nedeni neymiş bende bir yaş büyük istedigimde yok büyügüm oluyo kızlar küçük olnunca oo
Neyse ki çok birşey kaybettiğimizi düşünmüyorum yaşıtım olan kankalar
Kızlarda genel hastalık kendinden büyük erkek seviyorlar
Yaşıtların sana çocuk geliyor ve olgun erkekler biraz daha nerede nasıl davranacağını bilmen ilgini çekiyor.
Bunu bende kendime çok sordum şu an 20 yaşındayım ama 30 yaş erkekler bana daha çok hoş geliyo nedenini anlamıyorum 😒
Ben de genelde 26 27 olanlardan hoşlanıyorum. Napıcan?
Genelde öyle oluyor zaten ya
Paramedik misiniz?
Normal olgun erkek hoşuna gidiyor dur
Erkek geç olgunlaşıyor ondandır
İlginç bilemiyorum niye
Benimde öyle ama nedenini bilmiyorum
Baba sevgisinden yoksun bir kız daha, sebebi bu
ah fenomenim üzümlü esmer kekim
ben şuraya park edeyim :)
Kızlar olgun seviyorlar ondan
Olgunsundur
Evet bence de bu etkili olabilir