+1 yılYa benim bir arkadaşım vardı, biz çocukken kulakları aşırı derecede kepçeydi çirkindi, şimdi kendine bakıyor kilo aldı spora başladı, güzelde bir sakal bıraktı şu an peşinde olmayan kız yok. Kendine bakabilirsin biraz spor yap sigarayı bırak alkolu bırak daha iyi olur senin için. İçip içmediğinide bilmiyorum ama.
15 Yorumla
Soran+1 yılNasil kosuyor pesinden kizlar ya ne yapti buyu mu yapti
- +1 yıl
Kanka çocuk evrim geçirdi ama kendisi yaptı bunu. Önceden çelimsiz sıska çirkin tekkaş bişeydi. Sonradan fitness falan yaptı her sabah koşuya çıktık, sigarayı bıraktı kilo aldı yemesine içmesine dikkat etti taş gibi oldu benden yakışıklı sen düşün.
Soran+1 yılYuzu nasildi ki yani estetik falan da mi yaptirdi yoksa sadeve fizik mi
- +1 yıl
Kanka yüzünde şöyle. Estetik yok, tek kaştı önceden şimdi çift kaş, sakalını çene hatlarını belli edecek şekilde ayarladı, saçlarınıda kestirirken kulaklarını belli etmemek istediğini söylüyor berbere berberde kulaklarına göre ayarlıyor saçın şeklini ve uzunluğunu. Yani sonuçta hala kepçe ama gözükmüyor o kadar.
Soran+1 yılAnladim knk sagol tavsiyeler icin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBendede var o dostum:)) büyük kulaklar ama olsun ağzını kullan gözlerin yapısı güzelse bakışlarını kullan geç aynanın karşısına kız nasıl kesilir bir iki bakış at aynada:) anladın sen az saçına tipine baksan kapatırsın kulak açığını ama saçlarını uzat bende uzattım kulakları kapatırsın...
03 Yorumla
Soran+1 yılYok kardesim ya oyle bi sans var ki bende saclarimda egzama var uzayinca yakismiyor sekilsiz duruyor ayni zamanda kisa tutuyorum bu da fazlasiyla kulaklarimi one cikartiyor
Cevap sahibi+1 yılİşte uzat o saçları olsun sen yinede uzat daha şekil durucaksın emin olabilirsin...
Soran+1 yılBu kez kisa yapmayi dusunmuyorum zaten bakalim insallah dokulmez saclarim
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Benimde kulaklarım öyle ama diğer uzuvlarım temiz ve güzel gözüküyor sıkıntı olmuyor arkaya doğru bantla yat uyu kalk çıkar dikkat çekmez yandan kötü olur belki ama bilemem saç uzat saçın kapatsın kulağını
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyo ne alaka kepçe kulak sevdiğimden değil sevmem hatta benim de hafif var ama 2 sevgilim de kepçe kulaklıydı , gerçekten hoşlanan sevdikten sonra tipe aldanmıyor artık ve kimse senin kepçe kulakların yüzünden arkadaşlık kurmamazlık yapmaz başka bir şeyde sorun vardır
08 Yorumla
Soran+1 yılBaska bir sey de yok bu beni oz guvensiz yapiyor :(
Soran+1 yılAyrica hem buyuk hem kepce senin sevgililerin oyle degildir
Cevap sahibi+1 yılameliyatla düzeltilebilcek bir şey bu eğer takıntılıysan
Soran+1 yılEvet de para yok iste baya pahali ameliyatlar
Cevap sahibi+1 yılo zaman şuanlık barışmaya çalış kendinle meditasyon yoga iyi gelir ve kimse senin kepçe kulaklarından arkadaşlık kurmamazlık yapmaz çok merak ettim kulaklarını
Soran+1 yılMerak edecek bir sey yok ameliyat tek cozum gibi
Cevap sahibi+1 yılpara biriktir ve sosyal olmaya çalış özgüvenli olmaya çalış eminim kimse kulaklarını takmaz benim de özgüven problemim var aşmaya çalışıyorum
Soran+1 yılSen yine cok sanslisin kepce olmasi kizda sorun yaratmaz saclarin kapatir benim bide saclarim kisa :( zaten siz arkadas bulursunuz ya siz kizsiniz kiz en kolay seydir kizlar icin arkadas
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılSivilcelerim var demişsin Herşey senin elinde Kulakla bir ilgisi yok bence Yüzünü temizle iyice bakım yap Daha sonra tarzını değiştir.. hepsi bu kadar basit Niye Üzülüyorsun seni istemyenleri sende istememlisin İstiyorsanda Onlar gibi olmalısın malesef..
115 Yorumla
Soran+1 yılEe o zaman kiz gelicek mi
- +1 yıl
Kız gelicek mi değilde Kendinizi sevin Başkası için yaşamayın kendi güzelliğin için yap dengin mutlaka olucaktır demek istediğim bu
Soran+1 yılBen bunlari yapana kadar omrum biter zaten gecmiyor mk sivilceleri daha cok cikti ergen degilim ergen sivilcesi var 😂
- +1 yıl
kaç yaşındasınız? Ayrıca ömürlükle alakası yok ki 1 ay düzenli bakım yapsanız herşey eskisi gibi olur.. Kendi kişisel bakımınızı mutlaka yapın derim Bu sizin için iyi bişey Daha kaliteli bir yaşam Biçimi oluşturusunuz.. Ayrıca kulağınızdan çok memnun değilseniz biraz para biriktirip Yaptırabilirsiniz? ama önemli olan yüz ve Giyim tarzınız Ben çok önemsemem ama Bazı kadınlar çok dikkat ediyor malesef.. gerçi ben zekasına bakarım 😂
Soran+1 yılHehe zekaymis eminim seninde tipe baktigina 😂 boyum 1.82 ela gozluyum (koyu yesil de olabilir) kumralim burnum biraz buyuk ama yuzumle orantili diye dusunuyorum kasim kirpigim dudagimda falan sıkinti yok bence dislerim kotu o da para olmadigi icin duzeltemiyorum cok mu kotuyum yani benden kotuleri yok mu sence
- +1 yıl
Ben değilde sen tipe bakıyor olabilirsin ben çevremden gördüğüm kadarıyla bakımlı kadın veya erkek tercih edilir dış görünüşü değil Giyim tarzı tercih edilir diye sana yardımcı olmaya çalıştım ben ciddi anlamda konuşma tarzına Ve yaşam kalitesine bakarım kesinlikle zeki bir erkek tercih ederim çünkü bulunması zor birşey.
- +1 yıl
Sen kendini senden kötülerle kıyaslıyorsun sende dış görünüşe bakan birisin böyle isen kalbine karşılık dengini bulamazsın.. Senin deyiminle senden kötü düyorum çünkü ben kimseyi aşağlamam Kıyaslamam da
Soran+1 yılYoo ne alaka bu dediklerimden bunu mu cikarttin
- +1 yıl
konuşma tarzınız mesela bana uygun değil küfürlü ve Biraz yukarıdan bakıyorsunuz ve az bişeyde önyargılısınız malesef.. kendimden örnek veriyorum belki karşınızdaki kızlarda bu yüzden sizden uzaklaşmış olabilir
Soran+1 yılNe yapim bunu siz yaptirdiniz bana illa kusursuz olucak veya paran olucak benim eksilerimle artilarimla seven bi kiz cikti da ben mi sevmedim
- +1 yıl
bak Ön yargı çok kötü bişey beni tanımadan para Damgası yapıştırdınız.. haşa ben kimim ki bir insanın kusurlarıyla yargılayım çok mantıksızz + neden parasına bakayım kendi ayaklarımın üstünde durabilirim çok şükür ekonomimi kendim yapabilicek durumdayım.. Siz bişeyler yaşamışsınız evet bende yaşadım ama asla genelleme yapmadım her insan farklıdır bana göre.. Siz bişeyler yaşdıysanız bile kendinizi ve hemen çevrenizi değiştirin Konuştuğunuz insanlara dikkat edin ve Kaliteli insanlarla muhattap olun böylece sorun yaşamazsınız.. yanlış insanları tercih ediyorsunuz bu yüzden geri kalan hayatınıza devam edemiyorsunuz..
Soran+1 yılSenin icin demedim genel olarak dedim sen boyle dusunmesen bile cok var boyle secen ya tipin kusursuz olucak ya da paran olucak
- +1 yıl
İşte sende o kişileri değil doğru ve düzgün kişilerle muhattap olucaksın bende bundan bahsediyorum umarım Seninde kalbine göre birisi çıkar karşına üzülmene ya da Takıntı haline getirmene gerek yok..
Soran+1 yılBoyle bekleye bekleye omrum bitti 23 yasinda coktum ruhen de bedenen de sabir ediyorum ama gelen yok hep boyle serserilerin sevildigini goruyorum bu hayat benim gibiler icin cehennem
- +1 yıl
aynı şey banada olmuştu daha kötü şeyler yaşdım Daha korkunç şeyler Ama kendimi düzelttim ve yoluma devam ettim ediyordumda mutlaka birisi gelicektirr emin ol..
Piskolojik olarak cok rahatsız oluyorsanız bunun ameliyatı var. Bildiğim kadarıyla basit bir ameliyat. Bunun sorun olduğunu düşünmüyorum.
23 Yorumla
Soran+1 yılSorun bu tabiki bundan dolayi oz guven sorunu yasiyorum
Soran+1 yılEvet oyle ameliyat tek cozum gibi o da cok para sansimi seveyim
+1 yılArkaya bagla abi 😁 Allah vergisi kimsenin kucumsemeye hakki yok herkesin kusuru var umursama bukadar
15 Yorumla
Soran+1 yılArkaya bagla ne sac mi bu sizin icin kolay saclariniz nasil olsa gizlerdi su hayatta kiz olmak kadar kolay bir sey var mi
- +1 yıl
Ah ah onu kiz olmadan bilemezsin kimseye ozenme kimin hayati kimden kotu bilinmez distan herkes iyidir kulaklarina cok takiyorsan estetik yaptir ama biri seni sevcek kulagini degil yorumda saka yaptim takiyordun o yuzden herkeste kusur var sen kusur ararsan bulursun gormessen karsidakide gormez bukadar basit 😊🙏
Soran+1 yılGorunmeyecek gibi de degil ki 😂 esek kadarlar ben cocukken cok sut ictim ona gitmis boyu galiba 😂
Soran+1 yılBu arada beni seven olmaz neden olsun ki ben karsimdaki sevsin diye kendimi degistiremem o yuzden yavsaklik piclik yapmayacagima gore seven olmaz yaziklar olsun kizlara ki piclerin bi taraflarini kaldirip bizi yerin dibine soktular
- +1 yıl
😅😅sen boyle dersen millet ne demez ozguvenli ol az cok rahatsizsan estetik ol fiyat olarak bilmiyorum pahalimida birikim yap yani onemli olan senin kndini begenmen ozguvenin🙏😊
+1 yılBu senin kendi özgüvenini kaybetmen birazda karşı cinsin sana karşı tavrından dolayı özgüvensiz oluyorsun nasıl olsa seçeneğim çok diye yakışıklı bulsa bile onun bir üstünü arar
00 YorumlaBenim bi arkadaşım var kepçe kulaklı ama çocuk öyle bi yakışıklı kiii kulaklarına kimsenin baktığını sanmıyorum. Ve çok da özgüvenli.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki kadar oldugunu sanmiyorum
Soran+1 yılYa kizlar oyle bakmiyor ama itici buluyorlar sanki benim elimde
+1 yılOlacak.
Eğer bu kadar kafaya takıyorsan boşa olduğunu söylemek durumundayım.
Sadece bir estetiğe bakıyor.10 Yorumlavalla benimde hiç olmadı bu kepçe kulaklarına bağlı değil
03 Yorumla
Soran+1 yılKulaklarimi normale cevirdim tipimde sorun yok kulaklar cok degistiriyor
Soran+1 yılOyle de iste knk ya disari cikinca takiyorum bu konuyu benim niye sevgilim yok diye hic te adim atmadim utangacim cok ondanda olabilir
+1 yılSaçını uzat kulağını kapasın. Benm kuzenm de kepçe kaç tane sevgilisi var
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil oz guveni var ayrica saclari uzundur benim kisa
- +1 yıl
Evt onunki uzun biraz ama sen bunu kafana takma çünkü sen taktıkca onlar da bunu kusurun olarak görücek
Soran+1 yılOyle yapmaya calisicam tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim umarım işe yarar
Soran+1 yılYaramaya basladi hic bu kadar gorus beklemiyordum 😂 valla hala saskinim biraz rahatladim psikolojik olarak bakalim bir seyler denicem hayirlisi
Yanlıs anlama sakın kötü manada demiyorum bu durumlara uygun bir atasözü sadece her kör satıcının bir kör alıcısı vardır derler dertlenme elbet olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende saçlarını uzat
Millet açsın kendi dotune gulsun06 Yorumla
Soran+1 yılGulmediler ama ben. cekiniyorum
- +1 yıl
Herkesin bır kusuru vardır
Soran+1 yılKimse kusuruna bakmiyor siz erkekte kusursuz istiyorsunuz
Soran+1 yıl@Efuli26 bu konu ikiye ayriliyor
1kizlar neye baktigu belli. degil
2kizlar tipe bakiyor yani bu konuyu cozemiyorum
Soran+1 yıl@Efuli26 sence neye bakiyorsunuz tipi olmayip sevgilisi olani gordum paraya mi bakiyorlar yoksa oz guvene mi sorunlu olmasina mi cozemiyorum
+1 yılKonu kulaklarınla değil bakış açınla alakalı gibi görünüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazim nasil bakis acim olacak ki
- +1 yıl
Doğal takıl bakımlı ve cesur ol yeter.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahahaa ben de kepçe kulaklıyim kapalı olduğum için sıkıntı olmuyor ama yine de evde kendimi daha guzel görmek istediğim için estetik olacağım. Çünkü öyle böyle değil aşırı kepçeler hafif olsa tamam
06 Yorumla
Soran+1 yılOh valla kiz olsam ben sorun etmezdim zaten saclarinizla da kapatiyorsunuz ama benim sacim da kisa buyuk olunca gercekten cok belli oluyor mk kulaklari
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama sacimla da kulaklarım kapnamiyor maalesef aradan çıkıyor çünkü çok kepçe. Rahatsizsan git ameliyat ol
Cevap sahibi+1 yıl5.000 TL ye doktorlar yapıyor ben 7.000 TL ye bir doktora yaptırcam iki kulak 7.000
Soran+1 yılOff ya cok pahali ozel mi devlet mi bu
Cevap sahibi+1 yılDediklerim özel, devlette çok daha ucuzdur 2 bin 3 bin falan 1 ay çalış ol estetiğini hayatın böyle geçmez
Soran+1 yıl2 3 bin iyi de tabiki neyde sagol onerin icin
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Şapka tak eğer renkli gözlüysen çok şeker olursun olurlar senle sevgili
010 Yorumla
Soran+1 yılSapkada taktim yine olmadilar
Soran+1 yılEvet ela yesil arasi bir sey
Soran+1 yılSevmiyorlar kimse gelip konusmuyor
Soran+1 yılYok degilim ya sivilceler falan var onlarda gecmiyor cok dertliyim :(
Soran+1 yılIyice kadin dusmani. oldum gidip de kimseyle konusmadim ama bana yine de gelip yuz vermezler ama giderler benden iyi olmayan serserilere kole olurlar 😡
Soran+1 yılEvet salaklar 😡
çok basit bir estetikle düzeltebilirsin kendini üzmene değmez:))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKepçe kulak gerçekten de itici bir şey. Allah yaratmış ama görünüş olarak dikkat çekiyor. Bence estetik ol eğer hayatını çok etkiliyorsa.
18 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin da o da bir suru para ogrenciyim. de is de yok yani ne yapacagim bilmiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılBu kadar dert etmene gerek yokki. Kendini gördüğün gibi görünürsün.
Soran+1 yılYa valla sizde olsa bu sorun benden bin kat dert ederdiniz ama saclariniz falan kapatiyor tabi yine yirttiniz 😉
Cevap sahibi+1 yılValla kepçe kulak seven insanlar da var😄😄
Soran+1 yılYok ya yalan onlar hafif kepcelik sorun degil onlari severler de hem tam kepce hemde buyuk olmasi dikkat cekici bence ne yapim saclarim Şu an kisa saclarimi uzaticam cozum bu simdilik
Cevap sahibi+1 yılSaç uzatman daha mantıklı😄😅
Soran+1 yılDogru, sacimda egzama sorunu olmasa zaten baya uzaticam ama kisa birakmak zorundaydim bundan sonra kisa birakmak yok sagol onerilerin icin 😀
Cevap sahibi+1 yılEyvallah.😂😂😂
+1 yılNe alakası var? Senin dış görünüşüne gelen hiç gelmesin.
00 YorumlaRahatsızsan eğer bunun cerrahi operasyonu var. Ama seni seven her halini sever.
00 YorumlaMerak etme Bu maskeler yüzünden kepçe kulak 1 nesil geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKoptum buna hchchxjxjxjjx
Elbette olacak üzülme hiç kimse mükemmel olamaz kendini tamamıyla sev bence sen kulaklarını düşünürsen insanlarda onu düşünür, ama sen kendine iyi davranırsan insanlarda iyi davranir. Eğer çok rahatsız oluyorsan saçını biraz uzatabilirsin belki.
00 Yorumla
+1 yılSeven biri kulaklarına veya herhangi bir yerinde kusur aramazki olduğu gibi sever sadece sevicek birini bul
11 Yorumla
Soran+1 yılRealde utangacim sanalda herkes foto istiyor nasil seven birini bulim kimse icimi merak etmiyor sonra aldatilinca agliyor
benim kulaklarım kepçe değil 2 senedir yalnızım boşver hayatını yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 senedir yalnizim bro
Evde kalmissin sen yas 45 ne kiz arkadasi. Evlilik programlarina katil
03 Yorumla
Soran+1 yıl23um
Soran+1 yılEvet param olunca zaten ruslari istiyorum bizim Turk kizlarindan hayir yok
+1 yılOf çok tatlı o kepce kulak benim kulağım aşırı küçük kupe yanayana sığmiyo
09 Yorumla
Soran+1 yılSacmala ya neresi tatli yuzum kadar kulagim var
- +1 yıl
Kız arkadaşının olamamasinin kulağinla ilgili olduğunu dusunmuyorum aksine bana çekici geliyo başka bi eksiğin vardır belki
Soran+1 yılOz guven eksikligim var bu yeterli mi sence
- +1 yıl
Evt olabilir bak bu sebep boşver kulağı felan öyle değşik şeyleri seven çok kız taniyorum😂
Soran+1 yılGelsinler beni de sevsinler o zaman 😂ilgisizlikten olucem :(
- +1 yıl
Ilgi manyağııı
Soran+1 yılAzcik ilgi gosterseler psikiolojim cok baska olurdu ama iyice bozuldu
- +1 yıl
Şöyle açıklayın ilgi daha sakat bi durum bana bi ara herkes ilgi gösterdi ve hala bu durumdayım şimdi 10 kişi aynı anda yazıyo konusuyosun konusyosun konuşma bitince baya yalnız hissediyosun sürekli bağımlılık yaptı valla o daha sakat
Soran+1 yılDogrudur
+1 yılAhhah Allahım... knk ameliyatı varmış biliyo musun
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım bak sen
- +1 yıl
Aynen bi bak derim djdjgjh
+1 yılsaçmalama kulakla alakası bile olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılNeyle alakali peki
- +1 yıl
ne bilim orasını bilemem
Soran+1 yılOlay su ben psikolojik olarak takinti yaptim takinti yapilmayacak gibi de degil zaten ondan. dolayi da kizlarla konusamiyorum yani kizlarin yuzume bir sey dedigi yok ama sanki itici buluyirlar gibime geliyor
- +1 yıl
onu at aklından kim mükemmel ki herkesim bir yerini kendine sorunlu gibi gelir takma kafana önemli olan karakterin aen adam gibi ol da bi adım at bakalım konuş birisiyle
Soran+1 yılCok haklisiniz da cocukligumda bi kiza konusabilir miyiz demistim agzima kufir etmisti o zamandan beri yuz yuze konusamam zaten heyecanli yapim var :( beni ancak utangaclar anlar
- +1 yıl
çocuklukta kaldı onlar ama :) artık büyüdün korkunu üzerine giderek yenersin
Soran+1 yılBen mi adim atim illa bi kiz gelip konussa olmaz mi veya kizlarin konusmasi icin ne olmasi lazim
- +1 yıl
hiç bir kız konuşmaz :) bir kadın olarak söylüyorum bunu senden hoşlansa bile söylemez sen adım atacaksın
Soran+1 yılAnladim yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim umarım herşey gönlünce olur :)
Soran+1 yılAmin sizinde 😊 iyi aksamlar
- +1 yıl
hayırlı akşamlar :)
+1 yılBenimkinin de kulakları kepçe nolcak
01 Yorumla
Soran+1 yılHafif kepcelikten bir sey olmuyor da buyuk ve baya kepceyse sorun
+1 yılbi hal çaresi bulunur elbet
01 Yorumla
Soran+1 yılOlünce duzelecegini dusunuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılAmeliyat ol şimdi popüler herkes yaptırıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılO da cok para ben ogrenciyim nasil yaptirim ki
- +1 yıl
Öğrenciysen bence hayatına çok da bi kız al ak peşinde olma sevgilin olmak zorunda değil herkesin olmak zorunda değil mesleğini alır yoluna bakarsın..
ayrıca kuşağın kepçe diye seninle ilgilenmiyor sa sevmiyordur zaten bırak varsın hayatında olmasın
Öyle düşünceye sahip birisi demek oluyor ki seninle beraberken daha yakışıklı birisi karşısına çıkarsa ona gidicek demektir
Soran+1 yılYo ya ya kimse olmadi ki zaten sorun su ki kizlarla konusamiyorum kulaklardan dolayi psikolojiken takintim var konusamiyirum ki red yiyim
- +1 yıl
Sen kulaktan ziyade takıntılarından kurtulup özgüven almalısın biraz belkide terapi görmek iyi gelir dene derim
+1 yılBu kadar sorun ediyorsan estetikle düzelttir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Estetik yapılıyor kulaklara çözümü var sonuçta.
00 YorumlaKepçe kulaklilar çok tatlı be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka bununla ne alakası olabilir
00 Yorumla
+1 yılKepçe kulak tatlı olur oysa
042 Yorumla
Soran+1 yılYok valla olmuyor oyle onlar belki hafif ve kucuk kulaklar icin gecerli olabilir
- +1 yıl
Tam kepçe mi
Soran+1 yılEvet kepce ve buyuk :(
- +1 yıl
Olsun bir sey olmaz
- +1 yıl
Bir gün biri sever
- +1 yıl
Görmez bile o kepceleri
Soran+1 yılMaskeyle bile bakmiyorlarsa kulaklarimdandir cunku gozum kasim sacim yerinde maalesef takiyorum :(
- +1 yıl
Takma ya
- +1 yıl
Niye takiyon
- +1 yıl
Bir de yas 40 mi
- +1 yıl
45 uatuymus
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
Ooo tam bir kaç yil sonra evlenirsin
- +1 yıl
Bence sorun kulak degil
- +1 yıl
Kızların çoğu erkeklerde fiziksel ozellige bakmaz
- +1 yıl
Güleç yüzlü ol sevecen ol kendini gelistir
- +1 yıl
Farkli oldugunu hissettir
- +1 yıl
Bir kere konusan bir daha konusmak istesin
Soran+1 yılIste sorun. konusamamakta ne konusacam. onu. da bilmiyorum ki cocuklugumdan beri boyleyim
- +1 yıl
Hic ortama girmedin mi rastgele bir konuya fikir yürüt
Soran+1 yılHayir sadece okul ve yuzmeye gittim yuzmede kiz yok okulda da utangactim boyle gecti omrum
- +1 yıl
Oha temiz erkek
Soran+1 yılValla elime kiz eli degmedi 😀
- +1 yıl
Çok hoş
- +1 yıl
Bence güzel sevilirsin bosver kulagi filan için temiz
Soran+1 yılboyum 1.82 ela gozluyum (koyu yesil de olabilir) kumralim burnum biraz buyuk ama yuzumle orantili diye dusunuyorum kasim kirpigim dudagimda falan sıkinti yok bence cok mu tipsizim yani neden hic sevgilim olmadi :(
- +1 yıl
Tanismamissin ondan
Soran+1 yılNasil tanisim ki bir sey desek sapik oluriz malum ortalik kotu
- +1 yıl
Yanlış kelime kullaniyorsun
- +1 yıl
Arkadas gibi konus
- +1 yıl
Dinle onu kızlar bunu sever
- +1 yıl
Onunla beraber ayni seylere tepki goster
Soran+1 yılKiz gorunce kotu oluyorum bakmiyorum dogru durust cunku hayatimi s*ktiler ama sevgilileri cok kiskaniyom 😡 off ne oacak bu halim
- +1 yıl
Naptilar
Soran+1 yılBahtsiz olaylar yasadim da ondan bide utangacim sanki ocüsunuz siz beni yiyeceksiniz ya iste yenemiyorum bu utangacligi burdan bi kiz arkadasi bulup realde konisim dedim o da olmadi
- +1 yıl
Buraya göre insta daha temiz
- +1 yıl
Burdan bulma
Soran+1 yılYakisikli degilim ondan fotom yok fotojeillik de var instada hemen foto. istiyorlar sanki sevgili istiyoz
Soran+1 yılNe oldu cvp vermedin? Yakisikli degilim diye mi
- +1 yıl
Ne alakası var
- +1 yıl
Dersteyim
- +1 yıl
Tipe bakan kiz varsa onla konusma zaten
Bence sıkıntı olmaz
013 Yorumla
Soran+1 yılKnk oyle de sanki kendileri kusursuzmus gibi ben uzayliymisim gibi bakiyorlar maskeden kulaklarim cok dikkat cekiyor kendilerinde bin kusur var bizim bir kusurumuzu cok gorurler
Soran+1 yılOyle yapiyorum arada bakiyorum zaten markete giderim cogunlukla 😀 pek mekanlara girmem bide sap sap disarda geziyom pek bi isim yok baska ama sevgilileri gorunce kotu oluyom kadin dusmani oldum 😡
Soran+1 yılYok knk ben bahtizin tekiyim kimse gelmiyor iyice sogudum psikilojim bozuldu bu genc kizlarin Allah cezasini versin hayatimi si*tiler onlarda beter olsun 😡
- +1 yıl
ııIIIııIIIıı
ɪᴍᴘᴀʀᴀᴛᴏʀʟᴜᴋʟᴀʀ , ᴅᴜꜱᴜɴᴄᴇʟᴇʀɪɴ ᴇᴠʀᴇɴɪᴍɪᴢᴅᴇᴋɪ ᴇɴ ʙᴜʏᴜᴋ ᴀʀᴀᴄ ᴏʟᴅᴜɢᴜɴᴜ ʙɪʟɪʀ. ʙᴀꜱᴋᴀ ʜɪᴄʙɪʀ ꜱᴇʏ ᴅᴜꜱᴜɴᴄᴇʟᴇʀɪᴍɪᴢ ᴋᴀᴅᴀʀ ʙᴜʏᴜᴋ, ꜱᴏɴꜱᴜᴢ ᴠᴇ ᴅᴜɴʏᴀʏɪ ʜᴀʀᴇᴋᴇᴛ ᴇᴛᴛɪʀᴇᴍᴇᴢ. ᴏɴʟᴀʀʟᴀ ᴋᴇɴᴅɪᴍɪᴢɪ ᴠᴇ ᴅɪɢᴇʀ ᴛᴜᴍ ɪɴꜱᴀɴʟᴀʀɪ ᴅᴇɢɪꜱᴛɪʀᴇʙɪʟɪʀɪᴢ. ᴅᴀʜᴀ ɪʏɪꜱɪ ʏᴀ ᴅᴀ ᴅᴀʜᴀ ᴋᴏᴛᴜꜱᴜ ɪᴄɪɴ. ᴛʜᴏᴍᴀꜱ ᴀ. ᴇᴅɪꜱᴏɴ, ᴀʟʙᴇʀᴛ ᴇɪɴꜱᴛᴇɪɴ ᴠᴇ ɢᴀʟɪʟᴇᴏ ɢᴀʟɪʟᴇɪ ɢɪʙɪ ʙɪʀᴋᴀᴄ ᴋɪꜱɪɴɪɴ ᴅᴜꜱᴜɴᴄᴇʟᴇʀɪ ᴅᴜɴʏᴀ ᴛᴀʀɪʜɪ ᴜᴢᴇʀɪɴᴅᴇ ʙᴜʏᴜᴋ ʙɪʀ ᴇᴛᴋɪʏᴇ ꜱᴀʜɪᴘᴛɪ. ᴀᴍᴀ ꜱᴀᴅᴅᴀᴍ ʜᴜꜱᴇʏɪɴ ɢɪʙɪ ɪɴꜱᴀɴʟᴀʀɪɴ ᴅᴜꜱᴜɴᴄᴇʟᴇʀɪ ᴅᴇ ʜᴇᴘɪᴍɪᴢɪ ᴇᴛᴋɪʟᴇᴅɪ. ᴀᴍᴀ ғᴀʀᴋʟɪ ʙɪʀ ʏᴏɴᴅᴇ. ɢᴏʀᴅᴜɢᴜɴᴜᴢ ɢɪʙɪ ᴅᴜꜱᴜɴᴄᴇʟᴇʀ ɪɴᴀɴɪʟᴍᴀᴢ ᴅᴇʀᴇᴄᴇᴅᴇ ᴏʟᴜᴍʟᴜ ᴠᴇ ʏᴀʀᴀᴛɪᴄɪ ᴏʟᴀʙɪʟɪʀ ᴠᴇʏᴀ ᴏʟᴜᴍꜱᴜᴢ ᴠᴇ ʏɪᴋɪᴄɪ ᴏʟᴀʙɪʟɪʀ. ʙᴜ ʏᴜᴢᴅᴇɴ ɴᴇ ᴅᴜꜱᴜɴᴅᴜɢᴜɴᴜᴢ ᴠᴇ ɴᴇ ᴋᴀᴅᴀʀ ᴅᴜꜱᴜɴᴇʙɪʟᴇᴄᴇɢɪɴɪᴢ ɪɴᴀɴɪʟᴍᴀᴢ ᴅᴇʀᴇᴄᴇᴅᴇ ᴏɴᴇᴍʟɪᴅɪʀ. ᴄᴜɴᴋᴜ ʜᴀʏᴀᴛɪᴍɪᴢ, ᴠᴀʀʟɪɢɪᴍɪᴢ ᴅᴜꜱᴜɴᴄᴇʟᴇʀɪᴍɪᴢʟᴇ ꜱɪɴɪʀʟɪᴅɪʀ. ɴᴇ ᴅᴜꜱᴜɴᴜʀꜱᴇɴ ᴅᴜꜱᴜɴ, ꜱᴏɴᴜɴᴅᴀ ɢᴇʀᴄᴇᴋ ᴏʟᴀᴄᴀᴋ. ꜱᴇɴ: ʙᴜɴᴜ ʏᴀᴘᴀᴍᴀᴍ. ʙᴇɴ ᴜᴛᴀɴɢᴀᴄɪᴍ. ɢᴇʀɢɪɴɪᴍ , ʙᴇɴ ғᴀᴋɪʀɪᴍ ᴅᴇʀꜱᴇɴ ᴏ ᴢᴀᴍᴀɴ ʜᴀᴋʟɪꜱɪɴ ᴠᴇ ʙᴜ ɢᴇʀᴄᴇᴋ ᴏʟᴀᴄᴀᴋ.🧠
ııIIIııIIIıı düşünce herseydir iyi düşün iyi olsun
Soran+1 yılBoyle dusundugum olumlu. dusundugum zamanda olmadi ki dusunmeyle olmuyor kader sana ne cizdiyse onu yasiyorsun iste o da bana bunu cizmis
Soran+1 yılSagolasin kardesim seninde her sey gonlunce olsun sen de kendine iyi bak
sabret zamanla olur
00 YorumlaCok basit hallederler onu
00 YorumlaSeni seven her halimle sever
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur inş
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur belki olunce mezarima gelir bir kiz gerci o zaman bile gelmezler
Cevap sahibi+1 yılAbartma
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmeliyatı var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEstetik
00 Yorumlaolmayacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılHerkesin bi kusuru vardir benim bu kusurimdan beni kotu goren gitsin kendi kusurlarina baksin benden cok daha kisalar sevgili buluyor da bana gelince niye yok duzeltebilecek bi sorunken
+1 yılKulağa bakmadım hic
01 Yorumla- +1 yıl
Jsgsgwkwhdbaosu haykırdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor olmadi ama
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem