Aşk İlişkileri Bir erkek İnstagramda isteği niye bekletir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hoşlandığım yani profilinden hoşlandığım birine istek gönderdim 2 gün oldu. Fazla takipçiside yok. Niye bekletiyorlar? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Hahsjdjdjdj Bir erkek İnstagramda isteği niye bekletir? Cevapla Erkek Soruları Profil Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CananxKurux Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl İnatçı demek eniştemiz 0 11 Yorumla CananxKurux +1 yıl Aa bak kız oldum Yorumla CananxKurux +1 yıl Kaldı 83 Yorumla CananxKurux +1 yıl Özür dile engellediğin için Yorumla CananxKurux +1 yıl Maytap geçtin demek 😂 Yorumla CananxKurux +1 yıl Ben şu an alasını geçiyorum Yorumla CananxKurux +1 yıl Eniştemiz senden güzelini bulamaz yazık etti Yorumla CananxKurux +1 yıl Sorsan aslında sen niye kabul etmiyorsun isteğimi diye Yorumla CananxKurux +1 yıl Ya belki der benim sevgilim var sana sonra bakarız der belki, beklersin sende ayrılmalarını Yorumla CananxKurux +1 yıl Mantıklı değil mi Yorumla CananxKurux +1 yıl Bize soracağına ona sor Yorumla CananxKurux +1 yıl Noldu ya cevap niye yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İnatçı demek eniştemiz
Aa bak kız oldum
Kaldı 83
Özür dile engellediğin için
Maytap geçtin demek 😂
Ben şu an alasını geçiyorum
Eniştemiz senden güzelini bulamaz yazık etti
Sorsan aslında sen niye kabul etmiyorsun isteğimi diye
Ya belki der benim sevgilim var sana sonra bakarız der belki, beklersin sende ayrılmalarını
Mantıklı değil mi
Bize soracağına ona sor
Noldu ya cevap niye yok
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!