Yakısıklı değilim ve ağırbaşlıyım kızlar böyle erkek istemiyor o nedenle redediliyorım. Bakımlıyım, kaslıyım, işim gücüm yerimde ama sonuç 0. Çok üzülüyorum ömrüm bir başıma gececek.
kızlar biraz daha kardeşim erkeklere gidiyor...
beni kimse sevmeyecek ölene kadar yalnız kalacağım değil mi?
kızlar biraz daha kardeşim erkeklere gidiyor...
beni kimse sevmeyecek ölene kadar yalnız kalacağım değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevmez. Gerek yok. Kimse sevmesin , sevilmesin. Gereksiz.
İnsan sevsiz yasayamaz
Yaşar.
Freud okuyun
Gerek yok.
İyi
Kendini sevmek = özgüven
Ben kadınlar hariç gayet basarılıyım zaten
Bu kanala bak o zaman kardeşim sorularının cevabını bulacaksın
Baktım zaten
Ya salakmisin nesin ne bu ozguvensiz soylemler kizlarla konus arkadas ol espirili ozguvenli kendin ol kendiliğinden biriyle uyuşur sevgili olursun boyle seylerede üzülme ya
Onları yapıyorım ama beni istemeyene ne diyebilirim?
Çocuk haklı konuşmaya çalışsa hayvan gibi davranıyorlar çocuğun öz güveni düşmesin de ne yapsın
Istemeyene hicbisi yapma sadece empatini gelistir baktin olmuo gorucu usulu evlen ya en temizi ugrasma kimseyle. evlencen insana odaklan böylede karamsar olma
Sanki görücü usulü kaldı 😂😂
Görücü usulu olmaz. Ailem ile aram iyi değil ve olsa bile yardım etmezler bana ki bende söyleyemem zaten
@SonKapıkuluLardan ya ne hayvan gibi insan kendini biliosa karsidaki edepsiz diip uzak olsun modunu dusurmesin masallah agrbasli isinde gucunde nie boyle konusup kendi enerjisini dusursün gerek yok
@SonKapıkuluLardan valla kaldi ya bi anlatsam neler oluo gunumuzde hala bende sasiriorum
Edepsizlik te sınır tanımıyor kızlarımız kusura bakmayın
Ailenle aranin kotu olmasina uzuldum insallah duzelir sende yakın arkadas cevrenden iste boyle ciddi dusunuorum de araci koy
@SonKapıkuluLardan sendede var bi sızı belli bendede var kahpeligin cinsiyeti yok ama iste oyle deme
Ben saklamıyorum ki ben sevdim hmede çok onunda beni sevdiğini düşündüm oynamış benle hemde çok kötü
Düzelmez, statüm yüksek benim. Birine söylesem herkese yayarlar
Statü üzü seveyim kanka
@SonKapıkuluLardan oda kendi belasini bulur insallah uzulme sen elbet uzulursun tabi ama zaman ilactir guclu ol rabbm iyilerle karslastrsn seni insallah
Ziikkeyim o
Yahu cok yakin samimi oldugun insanlar yok mu hem yayılsın ya nevar bunda evllk dusunuo adam cevresinde uygun birini ario nevarmis bunda
Yok karşılaştır mıyor böyle Naletlenmişim ben karşıma çıkan herkes bunu yapmaya kalkıyor bana
@SonKapıkuluLardan valla banada oyle galiba bende naletliyim ama herkes ayni değil iste kotulerin bizi bulmasi bizim sucumuz değil elbet duzelir dicemde duzelmio ya hersey pok olmus
Yok işte, herkese yayalar sakız olurum insanların ağzına. Birde zerre faydaları olmaz
Sen insanlara guvenmiosun ya da cevrende o samimiyeti kurabilecein insan yok ya da sen kurmuosun sen fazla asosyalsin dimi sanki kendi ic dunyasnda yasayanlardan isin zor ya ozaman Allahtan iste dua et bol bol
Aynen herşey bok
Allah yok
Sosyalim, çevremdeki kızlar çok güzel ve sosyeteden gibi düşün. Bu dünyayı bilmediğin için anlamıyorsun.
Herkese yayılır
Evet bilmiomda anlamiom haklisin Allah yardmcin olsun nihilist misin nesin Allah var bende isyankar takiliom Allah afetsin ama var yani yoksaymaya devam edebilirsin tabi senin tercihin
@SonKapıkuluLardan aynen
Allah varda kulları kul değil
Ateist oldum yeni
Yeni mi oldun bence olma nihilist takil daha makul, ya madem statun iyi yani durumun iyiyse yerinde olsam şehir degisikligi is degisikligi yapardm cevreni deistir yani nasibin baska yerdedir belki
Resim atayım size tipsizliğini görün
Ama atamadım, istek attım siz mesaj atın
Yok bende mesaj atamiom puanm yokmus
Ben attım size
@SonKapıkuluLardan bu soran bizi keklemis herkes bizi kandirio ya
Serefim üzerine yemin ederim cok ciddiyim
Adam büyük yemin etti ben inandım
Illa ki sevicekler. Önemli olan kendini sevmen...
Yok öyle bir sey
İllaki sevmeyecek kimse
Aferinn limonludondurmamm❤
@Narreçeliydimm?
Peki sen bilirsin
Ne soran gizli kişi?
Teşekkürler narreçeliydimm❤❤
limonludondurmamm❤❤
Yakışıklıyım yine bişey olmuyor kardeşim emin ol
Resimdeki sensen normalsim hoca