tabiki de arzular hatta sadece sevdiğine karşı bu duyguları besler onunla birlikte olmak öpmek koklamak ister. bu karşı cinse kıymak demek mi oluyor onu da anlamış değilim. tamam o zman seni sevsin aşkından gebersin yan yana gelsin dokunmasın öpmesin bir şey olmasın. sonra başka birisi ile yaşasın her şeyi ama sevgiye gelince hala seni sevsin. böyle mi olsun.
tabiiki de sınırı siz belirliyorsunuz bunu da unutmayın evlenmeden bazı şeyleri yapmamak anormal durum değil yapana yapmayana da bir şey demem herkesin kendi hayatı.
tensel anlamda arzulamakk denilen seks falansa o işler öyle değilll seks olmadan da ilişki devam eder tutkuyla sarılmak öpüşmekk gayet normall ama seks için şart koşmak bunu diretmek sevgiden değildirr kullanıp atmalık bir mantıktırr sevgilimle 1 yılı geçecek birlikteliğimiz var cinselliği konuşmadık bile ikimiz de istemiyoruz ikimizin de umrunda değill birbirimize bu gözle bakmıyoruzz birbirimizi tanımak için uğraşıyoruzz beraber eğlenmekk hayata ortak bakmakk her şey tensel eylemler değill sarılıyoruz öpüşüyoruzz bu sevginin dışavurumu neticedee cinsellik şart değil özetle birisi sizden sürekli seks talep ediyorsa yüksek oranda sevmiyordur obje görüyordurr ilk sevgilim öyleydi gündemi hep sekstii ayrıldımm iğrenç heriften
Aferin kız... 30'luk kadınlardan daha akıllı cevap verdin. Mutluluklar dilerim sana sevdiğinle. Umarım evlenene kadar kendinizi muhafaza eder ve evlenirsiniz. Tabi zamanı gelince, şimdi değil :))) ;)
@timid61 biz hiçbir zaman istemiyoruzz ve bu bizim kendi tercihimizz ben genel olarak da söylüyorumm seks bir sevgi belirtisi bağlayıcılıktır değildirr
Ben bu kelimeleri anlamıyorum. Seks birilerinin kıydığı, kıyıldığı bir şey değildir iki insanın arzulaması ile yaşanan bir şeydir. Örf adetlerin varsa ona göre yaşayıp seçim yapmalı bireyler. Yatağa girip benim sorumluluğumu almadı bana kıydı diyecek kadar ne salak ne de zayıf olmalı. Kimse tecavüz etmedi sen istedin yaşandı. Neden olmasın yaşanabilir elbet siz kendinizi bilip ona göre insan seçiyor iseniz. Bunu yapamayıp hem dokunmasın hem sevsin diyor isen de bu o kişinin seçiminde ki başarısızlıktır.
Dokunmuyorsam zaten şüphe etmeli. Çünkü sevmediğim kadına dokunmak istemem n
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgi ile aşkı karıştırmamak lazım bence kardeşinin seversin, anneni seversin, kedini seversin, sevgilinde seversin ama aynı zamanda aşıksındırda, aşkın içinde arzu olur.