11 Aylık bir evliliğim var. ben 26 eşim 21 yaşında. Karımı çok seviyorum ama çok açık giyiniyor ve aşırı dedikodu yapıyor, herkese birisi hakkında yalan yanlış bilgi vermeye bayılır. Neyse cuma günü olan olaya geleyim. Ufak bir işim vardı dışarı çıktım ve tesadüfen karımı bi erkekle gördüm ama baya samimiler karımda giymiş yine bi karış etek herkes ona bakıyor. Karımı aradım nerdesin dedim. Evde televizyon izliyorum dedi. Telefonu kapatıp resimlerini çektim. Sonra arkadaşım aradı beni
"birader yenge yine yapmış yapacağını" dedi bende noldu dedim "benimkine yalan yanlış şeyler anlatmış az önce 2 senelik ilişkim bitti" dedi. Bunu duyunca iyice sinirlendim. Akşam eve gittim naptın bugün dedim "evdeydim" dedi. Çektiğim resmi gösterdim ve "neden bana yalan söylüyorsun güzelim" dedim sakince. Bi an gözleri doldu kekelemeye başladı kötü bişey yapmadığına emindim karıma güvenim sonsuz ama sadece o adamın kim olduğunu öğrenmek istedim. Bende biraz üstüne gidince atarlanıp " sanane kocamsın diye herşeyi bilmeye hakkın yok" demeye başladı, bende "amacım seni korumak, sadece merak ediyorum, kızmayacağım" dedim. Bu sefer küfürler havada uçuştu. Bende sinirlenip sertçe 2 tokat attım yere düşünce eğilip "şimdi o adam kimdi bana söyleyeceksin" dedim. Ağlamaya başladı bu sefer bağırdım. Söylemedi, korktuğu bişey olduğunu hissediyordum yoksa bana her şeyi anlatırdı. Biraz daha üsteledikten sonra arkadaşımın söylediği şeyi sordum. Ama gıkı çıkmadı. Ben açıklama beklediğim için susmasına iyice sinirlenip "Seni güzellikle uyardım olmadı şimdi sağlam bir cezayı hakediyorsun" dedim. Kucağıma yatırıp kalçalarını 1 saat boyunca tokatladım. Mosmor olunca bıraktım. Tamamen soyundurup oklavayla neresine gelirse vurdum. Hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlayınca durup sarıldım vurduğum yerlere krem sürdüm. Sonunda herşeyi anlattı bana ama şuan benle konuşmuyor. Ve bende pişman oldum. Kendimi affettirmek için napabilirim?
"birader yenge yine yapmış yapacağını" dedi bende noldu dedim "benimkine yalan yanlış şeyler anlatmış az önce 2 senelik ilişkim bitti" dedi. Bunu duyunca iyice sinirlendim. Akşam eve gittim naptın bugün dedim "evdeydim" dedi. Çektiğim resmi gösterdim ve "neden bana yalan söylüyorsun güzelim" dedim sakince. Bi an gözleri doldu kekelemeye başladı kötü bişey yapmadığına emindim karıma güvenim sonsuz ama sadece o adamın kim olduğunu öğrenmek istedim. Bende biraz üstüne gidince atarlanıp " sanane kocamsın diye herşeyi bilmeye hakkın yok" demeye başladı, bende "amacım seni korumak, sadece merak ediyorum, kızmayacağım" dedim. Bu sefer küfürler havada uçuştu. Bende sinirlenip sertçe 2 tokat attım yere düşünce eğilip "şimdi o adam kimdi bana söyleyeceksin" dedim. Ağlamaya başladı bu sefer bağırdım. Söylemedi, korktuğu bişey olduğunu hissediyordum yoksa bana her şeyi anlatırdı. Biraz daha üsteledikten sonra arkadaşımın söylediği şeyi sordum. Ama gıkı çıkmadı. Ben açıklama beklediğim için susmasına iyice sinirlenip "Seni güzellikle uyardım olmadı şimdi sağlam bir cezayı hakediyorsun" dedim. Kucağıma yatırıp kalçalarını 1 saat boyunca tokatladım. Mosmor olunca bıraktım. Tamamen soyundurup oklavayla neresine gelirse vurdum. Hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlayınca durup sarıldım vurduğum yerlere krem sürdüm. Sonunda herşeyi anlattı bana ama şuan benle konuşmuyor. Ve bende pişman oldum. Kendimi affettirmek için napabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şiddet çözüm değil. Bir psikoloğa götürmeyi teklif etsen daha iyi olur.
Bende gerçekten çok pişmanım peki götürsek hatta beraber bile gidebiliriz. Etkisi olur mu?
Kesinlikle olur tabii. bir daha şiddet uygulamaya kalkma, daha da berbat edersin her şeyi
Çok teşekkür ederim. Yeterki o iyi olsun. Umarım kendisini daha iyi hisseder, bende toparlanabilirim.
aga herşey iyiydi tamam ama o son kısmı çıkaralım senaryodan.
Troll sorular yüzünden, gerçek olan bişeye inanmıyorsunuz. Kendimi affettirmek için fikre ihtiyacım var, biliyorum bu onda hep bir yara olarak kalıcak hatta her bağırdığımda dövücem zannedicek ama sadece kendisini biraz iyi hissetmesini sağlamak istiyorum anlamıyor musunuz?
diyorum ya eğer o son kalça tokatlama olayı olmasa inanırdım gerçekten.
Neye inanmak istiyorsan inanabilirsin. Karısını 2 saat kemerle döven şerefsizler var buna mı inanmıyosun?
ve Bdsm seven birisi olarak bunu yapmam gayet nrmal ama sen biliirsin
bak kemer farklı kalçayı açıp tokat atmak farklı. tamam kardeş ben inanmıyorum iyi günler.
Gizliden çıkarmısin bende bu konuyla ilgili sana bişey sormak istiyorum
Abi yanlış anlama da sevdiğin halde acımadan dövdüysen sevmesen öldürecek miydin
Trol sorularda bugün.
güzelsin
Troll sorular yüzünden, gerçek olan bişeye inanmıyorsunuz. Kendimi affettirmek için fikre ihtiyacım var, biliyorum bu onda hep bir yara olarak kalıcak hatta her bağırdığımda dövücem zannedicek ama sadece kendisini biraz iyi hissetmesini sağlamak istiyorum anlamıyor musunuz?
Soru trol buna eminim ama isteğin cecapsa yazayım.
O kızın yerinde olsam 2 adam tutar bir kaç kemiğini kırdırır bir ay yatırım seni.
Sen kimisinde karın diye dövme cürretini gösteriyorsun. Birde Allahtan korkmaz kuldan utanmaz bir şekilde yazıyorsun. İtttttt herif.
Senin ailedeki kadınları hep dövüyorlarmıydıda sende karına bunu layık gördün...
kız ne anlattı knk en heyecanlı yerinde kesmişsin
Ahdgeyxwbehcbxn ahaha
Eski sevgilisiymiş, ve bana zarar vermekle tehdit etmiş. Mesajları da duruyodu gösterdi okudum. Bulduğum yerde s***cem. Keşke karım bunu bana sorduğumda ya da mesaj atıp tehdit ettiğinde söyleseydi işler bu kadar büyümezdi...
wattpadde bu kadar zaman geçirmeyin iste
kimmiş adam sevgilisi mi
Hayır
kimm
Eski sevgilisi bana zarar vermekle tehdit etmiş, mesajları da gösterdi okudum onu zaten bulduğum yerde.. neyse keşke ilk başta bunu bana söyleseydi 😔
aldatıyor seni zeki
Birde bu fantezi için baya parmaklarımı yormuş
Memnun değilsen boşan , şiddet işini geç
İkinizde karaktersizsiniz
Trolse hoş değil trol değilse daha berbat
Bişi yapma artık bence, akışına bırak
Bu nasil troll ulan
Sizin olaylar karısık hacım düzen tutmaz artık
Güzel senaryo
Gerçek yalnız.
Gerçekse kişiliğin bozuk
Öğk...
Seni aldatiyo
Dövmem şartmıydı
Değildi..
Neden yaptın reis ya
Kıskanacaksın tabii
Dövmeseydin iyiydin
Özür dile bari
Sende bana vur xe
diledim, dedim de "ağzımı yüzümü dağıt sesimi çıkarırsam namerdim" dedim cevap olarak sadece " senden başka hiç kimsem yok benim, sadece sana sığınıyorum sende beni dövüyorsun ben sana vurmam vuramam sevdiğim adama kıyamam " dedi
Sarılıp öp o zaman
Eline sopa al kendine vur
Kendimden nefret ediyorum de
Ölmedi dimi la
Allah korusun
Yok ki korusun olm
Olm fena dövmüşsün. Ben olsam senin bağırsaklarını yere dökerdim.
Nasıl acımadan, ağlamasına aldırmadan dövmeye devam ettim anlamadım, ama gerçekten çok pişmanım. Benim için yaptığını öğrendiğimden beri uyuyamıyorum.. kendimi nasıl affettiricem bilmiyorum
Kendine zarar vererek affettirmeye çalış. En azından adalet yerini bulur. Ne bileyim kendini falan bıçakla
Lan s. git ya