Karımı dövdüm?

11 Aylık bir evliliğim var. ben 26 eşim 21 yaşında. Karımı çok seviyorum ama çok açık giyiniyor ve aşırı dedikodu yapıyor, herkese birisi hakkında yalan yanlış bilgi vermeye bayılır. Neyse cuma günü olan olaya geleyim. Ufak bir işim vardı dışarı çıktım ve tesadüfen karımı bi erkekle gördüm ama baya samimiler karımda giymiş yine bi karış etek herkes ona bakıyor. Karımı aradım nerdesin dedim. Evde televizyon izliyorum dedi. Telefonu kapatıp resimlerini çektim. Sonra arkadaşım aradı beni
"birader yenge yine yapmış yapacağını" dedi bende noldu dedim "benimkine yalan yanlış şeyler anlatmış az önce 2 senelik ilişkim bitti" dedi. Bunu duyunca iyice sinirlendim. Akşam eve gittim naptın bugün dedim "evdeydim" dedi. Çektiğim resmi gösterdim ve "neden bana yalan söylüyorsun güzelim" dedim sakince. Bi an gözleri doldu kekelemeye başladı kötü bişey yapmadığına emindim karıma güvenim sonsuz ama sadece o adamın kim olduğunu öğrenmek istedim. Bende biraz üstüne gidince atarlanıp " sanane kocamsın diye herşeyi bilmeye hakkın yok" demeye başladı, bende "amacım seni korumak, sadece merak ediyorum, kızmayacağım" dedim. Bu sefer küfürler havada uçuştu. Bende sinirlenip sertçe 2 tokat attım yere düşünce eğilip "şimdi o adam kimdi bana söyleyeceksin" dedim. Ağlamaya başladı bu sefer bağırdım. Söylemedi, korktuğu bişey olduğunu hissediyordum yoksa bana her şeyi anlatırdı. Biraz daha üsteledikten sonra arkadaşımın söylediği şeyi sordum. Ama gıkı çıkmadı. Ben açıklama beklediğim için susmasına iyice sinirlenip "Seni güzellikle uyardım olmadı şimdi sağlam bir cezayı hakediyorsun" dedim. Kucağıma yatırıp kalçalarını 1 saat boyunca tokatladım. Mosmor olunca bıraktım. Tamamen soyundurup oklavayla neresine gelirse vurdum. Hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlayınca durup sarıldım vurduğum yerlere krem sürdüm. Sonunda herşeyi anlattı bana ama şuan benle konuşmuyor. Ve bende pişman oldum. Kendimi affettirmek için napabilirim?
Karımı dövdüm?