Bu uygulamadan aynı bu konu hakkında bir arkadaşla konuşmuştum neden böyle yaptığını sordum 30 yaşındaki adamı elimde oynatmak hoşuma gidiyor dedi. Sen düşün ahir zamanları yaşıyoruz yeminle eşşek kadar herifler veledlerin elinde oyuncak olmuş.
Genelde babam yaşındakilere aşık olanlar var. Hiç bir zaman anlam veremediğim bir şey kendim şahsen böyle 10 yaş büyük biri ile asla ilişki kurmam. Elbette bu kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
Kızlar yanında çocukça davranan biri yerine erkek gibi davranan biri istediği için olgun tercih ederler genelde. Ama aradaki yaş farkının 15'i geçmemesi lazım bana göre.
Peki genelde insanlar soruyor ne yaparsin diye? Kızlara mi yürüyorsun derler? Yok hayır sadece faydalı olmaya çalışıyorum yorumlarım ile. Her görüş benim için değerli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu uygulamadan aynı bu konu hakkında bir arkadaşla konuşmuştum neden böyle yaptığını sordum 30 yaşındaki adamı elimde oynatmak hoşuma gidiyor dedi. Sen düşün ahir zamanları yaşıyoruz yeminle eşşek kadar herifler veledlerin elinde oyuncak olmuş.
Genelde babam yaşındakilere aşık olanlar var. Hiç bir zaman anlam veremediğim bir şey kendim şahsen böyle 10 yaş büyük biri ile asla ilişki kurmam. Elbette bu kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
Kızlar yanında çocukça davranan biri yerine erkek gibi davranan biri istediği için olgun tercih ederler genelde. Ama aradaki yaş farkının 15'i geçmemesi lazım bana göre.
Babam 55 yaşında. Sevgilileri genelde 20-35 arası oluyor.
Hahahaha ciddi misin
Gerçekten. Çatkapı yanına gidiyorum bazen babamın. Giriyorum eve. Ben babamla otururken kız çıkıp geliyor diğer odadan. Bakıyorum benden küçük😃
Baban ne sağlam adam çıktı ya 😀😀😀
Sugar daddy vardır o işin içinde zaten uzun sürmüyor.
Evet kesinlikle haklısın
Siz kaç yaşındasiniz
Profilimde yazdığım yaştayım.
Vay be
Kötü mü anlamadım? Vay be demişsin?
Sitede ilk kez 40 yasinda birini gordum
Gideyim ister Şeniz yaşlı buldunuz sanırım.
Hahaha hayır ya
Peki genelde insanlar soruyor ne yaparsin diye? Kızlara mi yürüyorsun derler? Yok hayır sadece faydalı olmaya çalışıyorum yorumlarım ile. Her görüş benim için değerli.
Kral adamsın
Teveccühünüz.
Sonunda teşisi koymuşsun
dedeme mi asık olcam
Bana ol
uza hemen
Aynen olgundan hoşlanırlar
Ben hoşlaşmam
Parası olan erkekten
Yok ya sanmıyorum
Iyy hayır 19 20 candır
Ben 20 yaşındayım bu kızları anlamıyorum