Aşk İlişkileri Kızlar, Annemin arkadaşı ile tayin evliliği yaptık kadına aşık oldum bunu nasıl açıklarım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor çok güzel bakımlı bir İzmir kadını aramızda 12 yaş var ama evlilik bitmesin istiyorum Güncellemeler+1 yıl Muşa gitmemek için kadınla evlendim eş durumundan dolayı İzmir de kaldım Kızlar, Annemin arkadaşı ile tayin evliliği yaptık kadına aşık oldum bunu nasıl açıklarım? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Jaimie Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 70% +1 yıl konuşarak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çekiniyorum Yorumla
pembedolunay Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kadın neden seninle evlenmeyi kabul etti 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Tayin canım tayin Yorumla pembedolunay +1 yıl Anladım orasını ama onun ne gibi çıkarı vardı onu soruyorum Yorumla Soran +1 yıl Çıkarı yok muş a gitmeme gönlü razı olmadı Yorumla pembedolunay +1 yıl Kadınla muhabbetiniz var mı konuşunca ne konuşuyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik hariç herşey Yorumla pembedolunay +1 yıl Belki konu oralara da gelebilir Yorumla Soran +1 yıl Ahh ah nerde Yorumla pembedolunay +1 yıl Neden olmasın olur bence. Herkes nikah masasına oturmaz öyle kolay kolay Yorumla Soran +1 yıl Yani bilemiyorum ama kadının ilki olmak istiyorum bakımlı silikonlu bir hatun bu Yorumla
kullanıcıye Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl tayin evliliği ne 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Mula rsyğn olmamak için evlilik yaptık İzmir de yaşıyoruz Yorumla Soran +1 yıl * Muşa tayin Yorumla kullanıcıye +1 yıl Ha o mesele. Çok tuhaf bir durum. Kendinden büyük birine nasıl aşık olabiliyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Kadın çok güzel ve bakımlı çocuk istiyorum ama söyleyemem Yorumla kullanıcıye +1 yıl Niye söyleyemiyorsun açık açık dile getir😄 Yorumla Soran +1 yıl Kadın ters tepki verir annem öğrenirse ağzıma sıçar Yorumla kullanıcıye +1 yıl O zmn normal biriyle evliliği yapsaydınız kız mı kalmadı Yorumla Soran +1 yıl Kadına aşığım namuslu ve iffetli bir insan Yorumla kullanıcıye +1 yıl O kadar şaşırıyorum ki😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sebeb ne Yorumla kullanıcıye +1 yıl Kendinden yaşça büyük birine duygun olması Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çok fazla değil mi yaş farkı?
konuşarak
Çekiniyorum
Kadın neden seninle evlenmeyi kabul etti
Tayin canım tayin
Anladım orasını ama onun ne gibi çıkarı vardı onu soruyorum
Çıkarı yok muş a gitmeme gönlü razı olmadı
Kadınla muhabbetiniz var mı konuşunca ne konuşuyorsunuz
Cinsellik hariç herşey
Belki konu oralara da gelebilir
Ahh ah nerde
Neden olmasın olur bence. Herkes nikah masasına oturmaz öyle kolay kolay
Yani bilemiyorum ama kadının ilki olmak istiyorum bakımlı silikonlu bir hatun bu
tayin evliliği ne
Mula rsyğn olmamak için evlilik yaptık İzmir de yaşıyoruz
* Muşa tayin
Ha o mesele. Çok tuhaf bir durum. Kendinden büyük birine nasıl aşık olabiliyorsun.
Kadın çok güzel ve bakımlı çocuk istiyorum ama söyleyemem
Niye söyleyemiyorsun açık açık dile getir😄
Kadın ters tepki verir annem öğrenirse ağzıma sıçar
O zmn normal biriyle evliliği yapsaydınız kız mı kalmadı
Kadına aşığım namuslu ve iffetli bir insan
O kadar şaşırıyorum ki😂😂
Sebeb ne
Kendinden yaşça büyük birine duygun olması
Konuş onunla.
Tayin evliliği ne demek?