Merhaba iyi geceler hepinizi oncelikle beni kinamayin herkesin basina gelebilir hepimiz insaniz nefsimiz var ben kendime engel olamiyorum.
Ben 28 yasindayim bekarim bi arkadasim var 20 yildir arkadasiz cocukluk arkadasiyiz. O 29 yasinda iyi bi isi, guzel alimli bi kadin evli bi bebegi var.
Neyse bu arkadasim daha gecen yil Nisan ayinda evlendi simdi bebegi oldu hemde 2 aylik , evlendiginde hamileymis yani kocasi italyan asiri yakisikli taş gibi boyle bisey gormemistim dunya gozuyle ve gozunun icine bakiyor karisinin ama bizimki baya sert davraniyor ona, bi havalarda zaten son 1 yildir burnu kaf dagina cikti.🙄
Evet yanlis ama engel olamiyorum kendime yaklasik 6 aydir gece gunduz onu dusunuyorum. Arkadasim umrumda bile degil onunla birlikte olmak icin herseyi yaparim yeterki benimle olmayi kabul etsin ama nasil evlerine bile giremiyorum ki numarasida yok bende kocasinin. Of asktan deli divane oldum artik yataklara dusucem kinamayin sizinde basiniza gelir bende cok kınardim onceden.
Ben 28 yasindayim bekarim bi arkadasim var 20 yildir arkadasiz cocukluk arkadasiyiz. O 29 yasinda iyi bi isi, guzel alimli bi kadin evli bi bebegi var.
Neyse bu arkadasim daha gecen yil Nisan ayinda evlendi simdi bebegi oldu hemde 2 aylik , evlendiginde hamileymis yani kocasi italyan asiri yakisikli taş gibi boyle bisey gormemistim dunya gozuyle ve gozunun icine bakiyor karisinin ama bizimki baya sert davraniyor ona, bi havalarda zaten son 1 yildir burnu kaf dagina cikti.🙄
Evet yanlis ama engel olamiyorum kendime yaklasik 6 aydir gece gunduz onu dusunuyorum. Arkadasim umrumda bile degil onunla birlikte olmak icin herseyi yaparim yeterki benimle olmayi kabul etsin ama nasil evlerine bile giremiyorum ki numarasida yok bende kocasinin. Of asktan deli divane oldum artik yataklara dusucem kinamayin sizinde basiniza gelir bende cok kınardim onceden.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Her şeyi bi şekilde allem edip kallem edip Allah'a bağlamanıza hayranım ya slfmepfmeldmkem
🎊🌼🎉⚘🎊🌼⚘🎊🌼🎊
Çözümü basit bir durum konuya farkli bakman gerek ama burda anlatmak ne kadar uygun olur bilmiyorum once kadinligini on planda tutman ve yerine koyman gerek
Allah tarafından derken hiç utanmıyor musun sen ya? Bu nasıl bir arsızlık hayasızlık?
Adam Türk olsa belki diyecegim de italyan adam bakmaz sana yuvasini yikmaz kolay kolay
Ne alaka
@tatlıoğlan61 italyan bakmaz türkler abaza olur.
Ne alakası var
Sende bir isteğim var birivar bu sitede bana küstü bizi karıştırsana
@tatlıoğlan61 ne diyon sen kardeş
Biri var onla beni barıştır
Onu buraya çağır
Yardım istiyorum
@tatlıoğlan61 hayir uykum var uyuyacagim.
Byeeee
Allah tarafımdan gönlüme düştü ne demek ya nefsine yenilmişsin Allahı niye kullanıyorsun
Allah tarafından silinene kadar bekle 🤪
Yaptığın yanlış bunun farkında olman güzel
gene bi aşk-ı memnu vakası.
Allahı karıştırma o şeytandır
kasmer misin
Xper yetersiz senin ki yetiyorsa özl knşlm
Bekliyorum
Allah affetsin seviyorsun bu işleri 🤣
Trol sorudur bu
Keske trol olsaydi da ben bunu yasamasaydim
Bende ayni durumdayim. ama. asla aklimdan onlari ayirmak gecmez. Kalbime gömdüm gitti
Ciddi misiniz gerçekten? Olağandışı durumlardan bahsediyoruz yani, sonuçta dışarıda bir sürü insan var neden arkadaşlarınızın eşleri?
Olağandışı degil bence siz hangi dunyada yasiyorsunuz en basiti aksam haberlerini izleyince bile olmayan sey kalmiyor.
Bu cok basit birsey birini seviyorsunuz hoslaniyorsunuz elden birsey gelmiyor neticede herkes buna asik olmaliyim diye baslamiyor spontane gelisiyor ve buna engel olunamiyor.
Ayrica disarida bir suru insan olsada olmuyor yasamayan bilemez.
Tv de görülen şeyler olağandışı görüldüğü için haber konusu oluyor zaten :) Tabi ki yaşadığın hayatı bilemem fakat yakın zamanda hayatına kimse girmemiş gibi görünüyor, bundan dolayı bir boşluğa düşüp arkadaşının eşine hayranlık duyuyor olabilirsin. Ama bu aşk değil bana göre
Iste tvdekiler olagandisi bu yasadigimiz duygu gayet normal iste.
Evet cok uzun zamandir hayatimda biri yok.
Hayatında uzun zamandır biri olmaması sende boşluk oluşturmuş buna emin olabilirsin, böyle durumlarda insan en yakınındakilere hayran olabiliyor. En olmayacak kişi bile olsa
Fantezi dene
Sen evli misin peki
Değilim.
Bekliyorum
Yasak seks yap
Amacim seks degil aşk.
seks de iyidir