En yakin arkadasimin kocasindan cok hoslaniyorum belki yanlis ama Allah tarafindan gönlüme düstü nasil oldururum bu işi?

Merhaba iyi geceler hepinizi oncelikle beni kinamayin herkesin basina gelebilir hepimiz insaniz nefsimiz var ben kendime engel olamiyorum.
Ben 28 yasindayim bekarim bi arkadasim var 20 yildir arkadasiz cocukluk arkadasiyiz. O 29 yasinda iyi bi isi, guzel alimli bi kadin evli bi bebegi var.
Neyse bu arkadasim daha gecen yil Nisan ayinda evlendi simdi bebegi oldu hemde 2 aylik , evlendiginde hamileymis yani kocasi italyan asiri yakisikli taş gibi boyle bisey gormemistim dunya gozuyle ve gozunun icine bakiyor karisinin ama bizimki baya sert davraniyor ona, bi havalarda zaten son 1 yildir burnu kaf dagina cikti.🙄
Evet yanlis ama engel olamiyorum kendime yaklasik 6 aydir gece gunduz onu dusunuyorum. Arkadasim umrumda bile degil onunla birlikte olmak icin herseyi yaparim yeterki benimle olmayi kabul etsin ama nasil evlerine bile giremiyorum ki numarasida yok bende kocasinin. Of asktan deli divane oldum artik yataklara dusucem kinamayin sizinde basiniza gelir bende cok kınardim onceden.
En yakin arkadasimin kocasindan cok hoslaniyorum belki yanlis ama Allah tarafindan gönlüme düstü nasil oldururum bu işi?