Gelişmeleri buraya aktaracağım
Benim gibi insanlara yardımcı olmak istiyorum
Hepimizin başına gelebilecek bir durum
Allah aldatan erkek veya kadınlarin belasını versin , hiçbir zaman affetmeyin
Ya ben fark ettim de gerçekten ailenin onay vermediği evlilikten hayır gelmiyor. Bunu çok kez gözlemledim. Ailenin onaylamadigi hiçbir evlilik gördüğüm kadarıyla iyi gitmiyor. Özellikle kiz analarini bu konuda dinlemek gerekiyor. Gerçekten onlar hissediyor keşke dileseyissin vakti zamanında. Neyse orayı geçtim sen batılı okumuş görmüş aileden geliyorsun doğudan okumamış adamla ne bileyim ya davul bile dengi dengine. Olmuyor işte malesef olmuyor. Hayır sevgi her şeyin üstündedir doğu bati ayrımı yanlıştır bla bla bla abi dünya böyle dönmüyor. Realist olmak lazım. Bu arada bende doğma büyüme doğulu bir kızım. Balıkesir gibi batılı bir ilden bir sevgilim olmuştu olmadı bitti begenmedi beni, yemek zevklerimiz, hobilerimiz vs o kadar farklıydı ki.. olmadı yani ilerlemedi. Hani demek istediğim herkes dengiyle takılsın. Aksi türlü sonu hep hüsran. Bu konuda sabaha kadar yazabilirim aslında ama neyse Allah yardımcın olsun yakın zamanda işin aslını öğren ve gerekeni yap kardeşim.
Teşekkür ederim ben aldatıgina eminim ama toparlanmam gerekiyor en ufak bir şüphe ile yaşayaman ben , arabasında ikinci telefon gördüm. Avukat tutacağım bir şekilde hukukî süreçleri başlatmadan önce delil bulmam gerekiyor 1 aydır darmadağınım , toparlanmam gerekiyor. Madeem beni aldatacaksa neden benimle evlendi , neden hayatımı mahvetti , onun için ailemi dinlemedim. Utancımdan anneme babama söyleyemiyorum.
Evet çok pişmanım aklıma tüküreyim ben aptalım
Öncelikle için soğudun, sakinleş ve ona hiçbir şey belli etme. Fevri hareket edersen kaybedersin. Dediğin gibi delil toplamam gerekiyor. Teknolojiden anlasam yardımcı olurdum ancak hackerlık yeteneğim yok 🤷🏻♀️
Öyle yapıyorum , teşekkür ederim 💛
Rica ederim, Allah yardımcın olsun 💓
Cevap
7Cevap
Telefonu alip onu actrsaydin keske. Geri yerine koyucagina al telefonu actr kirdir birine.
Mahkemede delil olarak sunmak istiyorum ama telefon onun özel hayatı alanına girdiği için delil olarak sunabilir miyim? ona soramam hiçbir şekilde açtırmaz , suçlu ben olurum kaldi itiraf etse dahi benden boşanamazz,
Evet ozel hayata giriyorda delilleri telefondan elde etmeden yapabilirsin. Sende baska telefon al wp yi onu numarasindan o telefona kur. Wp mesajlarini bu sekilde gorebilirsin.
İkinci telefonun numarasını bilmiyorum , ama söylediğin şeyi yapabilirim. İkinci telefonu sorup orda Whatsapp mesajlarına ulaşabilirim ama bu da tehlikeli elimde olan tek delil. Ben hukukî süreçleri uzmanıyla görüşsem daha iyi olacak görüşlerin için teşekkürler 🙏🏻
Hayir sende kendine ikinci tel al. Wp yi ikinci tele kurarken numara olarak kocanin 2. Teline gore kur. O wp a hergelen mesaj senin 2. Teline gelmis olur bakarsin var mı bir yamuk.
Kod gelecek ben o kodu nasıl gireceğim ve aynı anda iki telefonda Whatsappa girilse problem olur mu? dediğin şey için benim ikinci telefonun numarasını bulmam gerekiyor diyelim bir şekilde öğrendim peki kod meselesi ne olacak? ya da ordaki mesajları mahkemeye sunabilir miyim? özel hayata giriyor WhatsApp aksine ben suçlu duruma düşerim
Iste sen teli kirip gelecek kodu alip kurup silersin sonrada teli geri koyarsin. Izlemeye gecersin. Ayni anda ii tel ile sorun olmuyor giriyor diye biliyorum.
Kırdıktan sonra şifreli olmaz ki hemen anlaşılır?
Şifre kırma olayında şifre kirildiktan sonra tekrar eski şifreli hale mi geliyor? bana bu lazım çünkü anlamanali mahkeme süreçleri zor geçiyor, ailesi çok güçlü korkuyorum
Yahu gidip ben bunu watsaptan aldim demiyceksin. Sen onun aldattigini watsaptan okudunmu adamin teli yeni bulmis gibi yapicaksin kavga cikicaktir siddete isi muhakkak goturcektir. Sen onun sinirine oyna. Ozaman
Iste wp yi ele gecirdinmi adami basarsinda. Kirsanda kirma eski haline gelmezse telefonu bir yere gomersin. Adam gelip sana o tel nerde diyede soramaz. Ne yapcak kaybetti sanir telini sende kirdirip eski mesajlara bakarsin.
Eger kuma getrmisse ya da sevgilisi varsa hem esine hemde sevgilisine ya da kumasina dava acip katmerli bir tazminat alabilirsin. Mahkeme acmadan once savciliktan esinin telefonuna dinleme ve takip talebi yap. Eger bunu yapabilirsen ozaman mahkemede gecerli kanit elde etmis olursun.
Ayrica esinin 2. Telini alip mahkemeye ver. Ben bu telin incelenmesini talep ediyorum de. Ozaamn usulsuz delil elde etmek olmaz.
BAtan buyuk hata yapmişsn onlrda ikinci kadi al ak kuma getirmek sorun degilki bizde izci çalışanlar hepsi iki hanimliydi
O telefonu al sadakatsizxeki gibi ahah. Üzücü bir durum. Şüpheleniyorsan vardır bisey
Telefonuna şifre bırakıyor. Ve iş telefonu diye bana yuturur. Teknolojiden anlıyor musunuz?
Yani biraz anlıyorum. De ki zorla açtır bakalim ne yapıyorsun eşinim ve bana hemen acmani istiyorum 5 dk ac yanımdayken bakicam de
Hukukî süreçleri başlatmam için o telefon bana gerekli. Telefon meselesini ona soramam. Boşanmak benden , çok zor ayrılırım o yüzden delil gerekli. Ne yapacağım ya
Ya aklıma hiçbir şey gelmiyor. Yapabileceği şifreler hic mi tahminin yok. Kendi telinde bisey var mi ona bak birde
Bir ara birisinin numarasını kendi telime kaydetmek için telefonunu istemiştim Rahat Bir şekilde verdi. hiçbir şey yoktu, galerisi temiz, telefonda tanımadığım bir sürü kişi var ama iş yerindekiler diye tahmin ediyorum zaten çok fazla kadın yok. İkinci telde bir şeyler var
Boyle bir şey bekliyor musun gercekten. Valla mantığım durdu kacirsan telefonu şifre kirdirsan
Beklemiyordum 1 ay öncesine kadar ama ben bir şeyler fark ettim her hafta istisnasız 2 gün Mardin'e gitmek? Günleri değişiyor bazen cuma cts falan ama bunu da beni şüpheoendirmemek için yapıyor. Bana karşı tavırları ayni. Ailesinin baskısıyla kuma getirdiğini düşünüyorum ama fark etmez benim için ben bittirdim onu. Şu an belli etmemeye çalışıyorum. Sadece delil bulmam gerekiyor
Bu nasıl bir aile ya ayy. Yazik olmus sen gibi kültürlü bir kıza ama imtihan uzulme. Seni de götürsun oraya zorla gotirsun seni de
İş için gittiğini söylüyor ve ben zorla nasıl gidebilirim? mümkün değil şüphelendiğimi belli edemem.1 aydır gözüme uyku girmiyor, kimseye anlatamadım. Güclu durmaya çalışıyorum. Her gün ağlıyorum. Ben aile evinde bir kere olsun yemek yapmadım. İşten gelir gelmez yemek hazırlıyorum , bunu bana nasıl yaptı. Eğer dini düşünmeseydim intihar ederdim ama işte ahireti de var Yarın hukuki süreçler için güvendiğim bir arkadaşımla görüşeceğim o Normal bir buluşma sanıyor ama işte bu durumu anlatacağım. Seni de yordum çok teşekkür ederim 💛
Rica ederim canım. Yazabiljrsin her zaman. Insallah iyi olursun ya
Selam, kesin aldatıyor ya üzüldüm sana sen başta hata yapmışsın.
Mardine giderken peşine 1 2 günlük dedektif tak.
Bu işi yapanlar var.
Özel hayata giriyor eğer ben dedektif ile delil toparlarsam , mahkemeye sunabilir miyim?
Kamu alanındaki fotoğraf delil olabiliyor ben bayadir araştırıyorum. Kamera görüntüleri delil oluyor.
Nasıl anlayamadım?
Eşinin tlfnuna bir program yüklüyorsun. Bu program onun tlfnunda hiç belli olmuyor ve onun konuşmalarını msjlarını hatta istediğinde fotoğraf alma imkânı sunuyor.
Ailen yaşadığın şehirde değil ise o mardine giderken bende bizimkilerin yanına gideyim deyip bir gün önceden mardinde olup havaalanından itibaren onu takip edip yanında olacak bir şahit ile birlikte izleyebilirsinde.
Kamu yerlerinde bulunan kamera görüntülerinin alınması konusunda sıkıntı var mı onu bilmiyorum. Bir avukata sorabilirsin.
Yarın soracağım , çok teşekkür ederim
evet aldatıyor. açık ve net
Hukuki süreçleri başlatmam için ne gibi kanıtlar sunabilirim?
İkinci telefon buldum fakat sifreliydi. İkinci telefonun şifresini kırdirtabilir miyim? Çünkü inkar edecek biliyorum iş telefonu diyecek. Eve İkinci telefonu getirmedi.
Aldatıp aldatmadığını anlamanın birkaç yolu var dilersen detaylı anlatim
?
Olmaz, ne söyleyecekseniz burda söyleyin
Zaten 7 de avukat arkadaşımla randevum var.
Eşinin telefonunu kurcala
Şifreli, şifreyi nasıl kuracağım? Ve şifreyi kırdıktan sonra içindeki bilgileri mahkemeye başvursam yüklü miktarda tazminat davası açabilir miyim? Hukuki süreçleri araştırıyorum. Kolay kolay boşanamam
Zengin kebapçı keko aradığını bulamamış heralde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar