Eşim beni aldatıyor mu (yardımcı olabilecek var mı)?

İyi geceler,
Eşimle evlenme sürecimiz çok zorlu geçti. Ailem hiçbir zaman onu kabullenmedi.
Annem, babam doktor sağlıkçı bir ailede büyüdüm. İzmirliyim ve entelektüel bir aileden geliyorum. Eşim Mardinli ve eşim de dahil olmak üzere ailede okumuş kimse yok , Ben tüm bunları önemsemedim. Gorunuş olarak da beni yakıştıramadılar , kimse inanmadı onu sevdiğimi ama gerçekten çok sevdim.1 yıldır evliyiz covitten dolayı nikah Sadece yaptık Zaten Normal şartlar altında bile düğün yapmayı düşünmüyordum yapsaydım da çok sade ve kısa süren bir düğün olurdu. Esim zengin ve aşiretleri var. Eşimin ailesi de beni istemedi ama ikimizin ailesi de kabullenmek zorunda kaldılar ve biz sevgili olma sürecimiz çok kısa sürdü 8-9 ay kadar sevgili kaldık. Nişan ardından hemen nikah oldu. İstanbul'da mesleğimi sürdürüyorum eşimin de burada Kebapçı dükkanları var arada Mardin'e gidiyor (en azından ben öyle biliyorum)
Çok kötü durumdayım her şeye rağmen birbirimizi sevdik, tüm zorlu süreçleri atlattık derken o beni aldatıyor muDelirmek üzereyim, öfkeliyim , üzgünüm karmaşık duygular içindeyim. Arabasinda ikinci bir telefon fark ettim, Her hafta 2 gün Mardin'e gidiyor. Mardinde iken aradığımda açmıyor daha sonra kendisi bana ulaşıyor. Üstüme kuma mi getirdi ben mahvolmuş durumdayım. Ona sorsam da inkar eder kaldı ki evet derse anında boşanirim Ne yapacağım ben , nasıl kanıtlayacagim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, hukuki süreçleri başlatmam için ne gibi kanıtlar elimde olmalı?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese çok teşekkür ederim, Saat 19.00'da Avukat arkadaşımla randevum var.
Gelişmeleri buraya aktaracağım
Benim gibi insanlara yardımcı olmak istiyorum
Hepimizin başına gelebilecek bir durum
Allah aldatan erkek veya kadınlarin belasını versin , hiçbir zaman affetmeyin
Eşim beni aldatıyor mu (yardımcı olabilecek var mı)?