Neden olmuyor neden?

Selam bana yardımcı olur musunuz. 19 yaşımdayım bu aralar çok üzgünüm. Bu yaşıma geldim hala karşıma dürüst beni seven bana gerçekten değer veren çıkmadı kendim oldugum için söylemiyorum çirkin bir kız değilim çevremde beğeniliyorum ama neden özel olarak sevilemiyorum yıllar önce bir erkek arkadaşım olmuştu ve beni meğersem aldatıyormuş ve aldattıktan sonrada pişkin pişkin pişman olmadım dedi seninle gönül eğlendirdim dedi çok acı çektim sonra unuttum. Son zamanlarda biriylede 1-2 hafta tanışma aşamasındaydım konuştum ama beni çok önemsemeyen biriydi en ufak trip yapsam umrunda değildi hemen sildi beni. Şimdi ise birini çok beğeniyorum ama ona açılamıyorum belki oda beni sevmez diye neden böyle oluyor çevremdeki insanların karşısına istedikleri insanlar çıkıyor neden benim karşıma çıkmıyor inançlı bir insanım Allaha çok dua ediyorum gerçekten biri tarafından özel olarak önemsenmek istiyorum ama olmuyor çok üzgünüm neden gerçekten neden. Benim yaşıma gelen insanların hayatlarında hep bir macera hep bir aşk hikayeleri olmuştur ama benim hikayem hep eziklenen taraf oldum hiç değer görmedim bir ortamda herkes hikayesini anlatınca bende yalandan biri benden hoşlanıyor falan diyordum ya neden olmuyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse demesin daha erken diye ya tamam yaşım genç ama bu en güzel yaşlarda böyle şeyler çıkmazsa karşıma ileride ne heves kalır haklı değil miyim?
Neden olmuyor neden?