Arkadaşlar bir çocukla konuşuyorum arada. Ama aşırı lay lay lom kafada ama kötü biri değil. Yani konuşurken ciddiyetsiziz ve genelde dalga, gülme unsuru oluyor. Ben de bunu rüyamda gördüm. Daha önce dalgasını yapmıştık ölürse telefonu kırın diye 😂 Rüyamda da bunun öldüğünü gördüm ve onun telefonu derdine düşmüşüm. Simdi söylersem yanlış anlar mı ya da ne anlar bu konuda. Biraz hoşlanıyorum da galiba 🙈
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34Ne bileyim yaa yanlış anlar diye çok takıyorum 😂 gerçi biraz doğru da anlar kfmdm nasıl şakaya karışık diyim. 24
Zaten zerre ciddi değiliz birbirimize karşı fkjfjf ciddi bir şey konuşamıyoruzzz ama ne bileyim rüya vs.
Ayy ne taktın kız bide soru açmışsın. Salla gitsin 😂
Hsjsjjdjd diyemem vallaaaa ldmdm ama yorumun çok samimi teşekkürler kdkfj taktık ver bir de
Yaaa cidden sen o musun 😂
O dediğin kim Eğer ben oysam, yalandır inanma.
Şüpheli
Yok kız manyak ben o değilim.
Şimdi inandım
Heh tamm.
Bana yanık falan der mi
kim?
Kimden bahsediyoz 😂
kimden?
soruyu okuyan özet gecsin help help.
Ya bi erkeği seni rüyanda gördüm diyen. Lay lay lom kafada bir erkek ama. Bu kız bana yanık der mi
seviyorsan git konus.
Nasııl
Hiç mi bir şey düşünmez
Boş yapan birisi ne düşünecek ki kadınlar gülmeyi güldürmeyi seven erkeği severler tamam da herşeyin yeri var zamanı var
Söyleme diyon yani
Ne anlar 😂
Yok bayağıdır tanıyorum sınıftandı
Hee o zaman şöyle yapalım gönül eğlendirirsin sıkılırsın dersin eskisi gibi olalım
Ya o tarz Bi muhabbet yok aramızda
Konu beni aştı
Ya onu rüyamda gördüm diye bunu söyledim diye bu kız bana yanık ya da yürüyor der mi ya da söylemeliyiz miyim