Manita bulma konusunda yani :)
Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi yazacagım şeyler bır cok bayana ters gelsede malesef gercekerı degıstırmez.Öncelıkle her daım kadınlar secıcıdır bunda sıkıntı yok ancak yanı karar verıcı kadındır. Ancak özellıkle bızım turk kızı malesef erkek secımı konusunda bence oldukca acemı ve tecrubesız ne ıstedıgnı bılıyor nede beklentısını kendısıne az ılgı gösteren her erkek modelıne meyıllenebılır her erkek modelı derken ıpsız sapsız hanzo barzoladan bahsedıyorum oysakı ben bır erkek olarak koluma takacagım kadını cıddı olarak ıyı tartarım sokak agzınla konusan agresıf erkek tavırlı kendını ıyı yetıstırmemıs bır kızla asla takımam ıstedıgı kadar guzel olsun hıc ısım olmaz yanı çıkmak ıcın kımseyle cıkmam heee karsımdakı benı begenır begenmez oda onun tercıhı ama turkıyede kı boşanma oranlarına baktıgımızda aslında kadınların tercıhlerının nekadar hatalı ve boş oldugu acıkca ortada bızım truk kadını kesınlıkle erkekten anlmıyor sadece anladıklarını sanıyorlar taki darbeyi yiyene kadar zaten ozamana kadar hayatlrının yarısını heba etmis oluyorlar fanalde secıcı kadındır ama bunun kalıtesı kısının kendınle dırek baglantılı
Kızların Daha Seçici Olduğunu Düşünüyorum Çünkü Erkekler Düz Kafayla Bakar Yani Erkek Güzel Kızder Tamam Olurder Ahlaklı Kızder Tamam Olurder Ama Kizlar Boya Bakar Giyim Kuşama Bakar Çekiciliğine Karakterine Yakışıklılığına Bakar Parasına Bakar Anlaşıp Anlaşamadığına Bakar Bakarda Bakar Yani He Kizlar Gibi Bakan Erkeklerde Var Yok Değil Ama Genele Baktığımız Zaman Kızların Daha Çok Detaycı Olduğu Gerçeği Değişmez
Sonuçlara göre ilişkinin beyni kadın... şans vereni, başlatanı. kurucusu, sürdüreni ve bitireni ya da devam ettireni...
Bizde şans olsaydı anamızdan kız doğardık.😄
Cevap
35Cevap
Genellemeye vurursak kadınlar daha seçici. Burada ki erkeklerin %90 ı bile pembe herhangi bir hesaba yaşı farketmeksizin yürüyor.
ama ne kdar gerçekçi? gerçek hayatlarında öyleler mi yoksa kısa eğlenceler için mi böyle davranıyorlar
Kadı erkek fark etmeksizin her iki cins seçici olabilir. Örneğin ben seçiciyimdir fazlasıyla
Bi de söyle bi durum var Tr deki kızlar da seçenek bol istemediği kadar seçenek var Ama erkekler icin aynını diyemeyiz
yabancı ülkeler farklı mı
Kızlar tabi... Çünkü arz talep dengesi açık ara onlardan yana.. Erkekler değil kızlar seçiyorlar.
bunu yaratan erkeklerin ipini koparmış gibi kızlara yürümesi değil midir?
Erkekler bence daha seçici kızlara farketmiyor yeterki sevgili olsun onlara
erkekler uuzn ilişkide sıkılıyor
Erkekler için nefes alması önemli. Kızlar için tamamen farklı
155 boyunda karu kuru yüzü kötü kızla yatar mısın
Kızlar belli bir yaşa kadar çok seçici belli bir yaştan sonra önğne gelenle evleniyor
öyleyse seçicilikleri alternatif fazlalığında mı yoksa genetik mi acep
Vallahi çoğu öyle artık genetik mi bilmiyorum 30 dan sonra evde kalmış tripleri yaşıyorlar
Bana denk gelen erkekler daha seçici idi. Ama genel olarak kızlar daha seçici.
ne anlamda seçici
Yahu yani mükemmeli arayan insanlardı, öyle söyleyeyim ben sana. Kendileri mükemmel olmadığı halde mükemmel istiyorlardı. Her yönden. Mesela ben saglikciyim, coğrafya bilmediğim için bu kadar mı facia demişti bir sefer. Her şeyi bilmek zorunda mıyım sence?
coğrafya spesifik bir alan bilgili olmayabilirsin
Haklısın, işte karşıma öyleleri çıktı.
Bence kizlar uygun birisini bulasiya kadar herkesi sec dene yapiyolar
evet çok kişiyle çıkan kız da var

Altımda Honda var bir sürü kız bakıyo kim seçici sence kanka
onların çoğu evlilik peşinde kezbanlar oluyor yalnız
Hiç alakası yok evlilik peşinde olmayanlar bakar öyle 😀
para evlilik adına gerekli bir şey ve de çocuk bakmak vs işte ekonomik durumu iyi kadın fiziğe daha odaklı bence
Burası Amerikamı kanka
Yok Türkiye amerika ne alaka bu araba Avrupa da Kanada da Rusya da Uzakdoğuda da satılıyo Japonya dan getirdim
Böyle uzun geniş arabaları genelde amerika kullanıyor ya da kuzey amerika ülkeleri. O yüzden bende amerika sandım. Ve hayırlı olsun güle güle kullanın
Rusya Kanada Çin de kullaniyo Türkiye ye pek gonderilmiyo böyle araçlar ben özel getirdim kanka
Sağol yinede 🙂👍
Valla ben çöpsüz üzüm arıyorum başkasını bilmem ben çok seçici biriyim
Her üzümün çöpü vardır yeğen
profilinden belli 0 takip edilen
Erkekler bence daha seçici. Heleki 30 yaşını geçtikten sonra. Şöyle olsun böyle olsun derler. Ve erkekler dış görünüşe aşırı bakar giyime kuşama
Kadınlar daha seçici..
Nefes alsın yeter diyen kişilerle aynı havayı soluyoruz..
Bakımlı ve çekiciliği olan hr erkeğin şansı daha yüksek bence
Kişi seviyorsa gerçekten sevdiğinden başkasını görmez eğer mantık olarak düşünürse sever
Secer
Bence kızlar daha seçici. Erkekler maalesef o olmazsa diğeri olur kafasında olduğu için.
Kızlar daha seçici bence bir kıyafeti zor beğeniyorlar ki erkeği beğenmek daha zor onlar için.
Kızlar diyemicem. Erkekler bu konuda daha iyi. Biz seçilmeyecek adamları seçiyoruz
Mevzu kız-erkek değil bence, kişisine göre değişiyor :)
Bence son yıllarda erkekler daha seçici olmaya başladı. Eskiden olsaydı kesinlikle kızlar derdim.
Kadınlar biraz da yaradılışlarından da ötürü her anlamda güvende hissetmek isterler ve bunu hissettiren erkek çok azdır. Bu yüzden kadınlar daha seçicidir.
Kızlar daha seçici. Erkeklerin seçme gibi bir lüksü yok
Allah ne verdiyse bam bam bam
Her iki tarafta seçici olabiliyor
Kadınlar onun otu bunun boku derken gidiyor bi mala sap oluyor
kızların gerçekçi seçim kriterleri yok bir kısmının yani
kızlar daha seçici çünkü ne istediklerini biliyorlar erkekler için aynı şeyi düşünmüyorum
Yani bu durum kişiden kişiye değişir ama çoğunlukla kızlar seçici oluyor şahsi görüşüm bu yönde :)
Eşimle ben seçiciydik ama bir şekilde birbirimizi bulduk
Ikiside biri boya takar biri fizige
çirkin kıza bakan erkek de var
Cirkin erkegebakan kiz da var
kadınlar daha seçici
Benim için zeki karakterli ve komik olması yeterli
öyle ama tipsiz diyelim ki
mesela bu arakdaş çok zeki adam boğaziçili felan yani ama athırsızı nolcak şimdi? :D
hay yalancı seni ya yazık çok yazık :D
gram inanmıyorum hemde bir gram dahi
değerinin öneminin olmamasınında hiç önemi yok önemsizin karesi = önemsizdir :D hahah ama yalandan hoşlanmıyorum sadece ha doğruysa keşke mutlu ol da gerisi harbiden hiç önemli değil
önyargılarımla mutluyum istisnalarla pek uğraşmıyorum yanlış anlama hepimiz insanız sonuçda
canın sıkılmış bişeylere moralin bozuk yolunda gitmeyen bişeyler var ama kesin olan bişey varsa oda şu an pek mutlu olmadığın :)
ve bişey daha aşırı gurur yapıyorsun ben insanın içini okurum bana anlatma :)
:D hahah üzülme herşey yoluna girecek :)
Kesnlıkle kızlar cok secer evde kalırlar
+1 😄
Her iki taraf da bence
kadınlar daha seçiciler
Kadınlar daha seçici bence
Ben kız olarak çok seciciyim. Erkekleri bilemicem.
Kadınlar her konuda seçicidir.
Ab nefes alsın yeter ab
Şahsen kendim seciciyim
Kızlar daha secicidir
İki tarafında kendine göre kriterleri vardır
Kızlar daha seçici çünkü seçme şansları var
sence seçme şansından -yani erkeklerin çok yürümesinden- mi yoksa genetik mi bu durum
Biyolojik tamamen dişi kuşlar bile erkeklere kur yaptırıyor dans ettiriyor bir tanesini seçiyor :D
tamam erkekler de kasmasın o kadar tek kız alıp işine baksın erkekler 10 kıza yürüyor
kizlar, o yüzden evlenmem lazim artik
Kadınlar bu konuda biraz daha seçici.
Genele bakınca kızlar
Kadınlar daha seçicidir sanırım, diye düşünüyorum
Türkiye’de kızlar sanırım
yabancı ülkeleri biliyon mu
Erkek
çok abazan var önüne gelenle oluyorlar ama
Kizlar tabiki
Kadınlar daha seçici
Kadınlar daha seçici
Kızlar.