Aşk İlişkileri Uzaktan Kuzen Sevgili Olmak? BeratKinq Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Atıyorum Bir Annenin Adi Ayşe Diğeri De Fatma Bunlar Kuzen Ve Bunların 1 Kiz 1 Erkek Çocukları Var Bu Çocuklar Uzaktan Kuzen Oluyor Sevgili Olma İhtimalleri Var Mıdır? Güncellemeler+1 yıl Asil Olan Şey Bunlar (Kuzen Çocukları) Uzaktan Kuzen Sevgili Olmak? Cevapla Çocuk Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Misksandalagaci Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Olabilir bence sorun yok. 2. sorunda bahsettiğiniz aynı kişi değil mi. Ayrı kişilerse sıkıntı 1 3 Yorumla BeratKinq +1 yıl İkisi De Ayni Merak Etme rjdjsbsb 😀 Yorumla Misksandalagaci +1 yıl He iyi o zaman Yorumla BeratKinq +1 yıl :))) Yorumla
f_ucuks Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Kuzen kardeş sayılır bizde 3 4 Yorumla BeratKinq +1 yıl Ama Buna Kuzen Denmiyor Knk Sadece Anneler Kuzen Olduğu İçin Kuzen Çocukları Diyilyor Yorumla care-siz009 +1 yıl Aynen Yorumla BeratKinq +1 yıl Ne Diyorsunuz Açik Olarak? Yorumla care-siz009 +1 yıl Anneler kuzen ise de kardeş sayılır. Nefsıne hakım olamayan için farketmez tabı. O gözle bakmak yanliş bence Yorumla
Gvn_kc Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 69% +1 yıl Uzak akraba sorun yok 1 1 Yorumla BeratKinq +1 yıl Ayn Doğru Kuzen Çocuklari Gibi Birsey Oluyorlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakın akraba ya bence olmasın 1 7 Yorumla BeratKinq +1 yıl Ama Yakin Akraba Değil Kuzen Cocuklari Akraba Bile Olmuyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama akraba ilişkisi var iç içesin. Yani bilemedim. Böyle bir durum yaşıyorsan yadırganabilirsin. Yorumla BeratKinq +1 yıl Ama İki Çift Birbirlerini Çok Seviyorsa Ve Ben Araatirdigimda Buna Akraba Denmiyormus Sadece Kuzen Cocukları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Tamam kardeşim git evlen o zaman. Yorumla BeratKinq +1 yıl Ehehjsje Saçma Olur Mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende annemin kuzeninin oğluna göz koymuştum. Konuşmaya başladık sevgili olamadan babası evlendirdi onu. Kapıma kadar davetiye getirdi zalımın oğlu. Olmaz bence git evlen Yorumla BeratKinq +1 yıl Ama Şöyle Birsey Var Kız Çok Ciddi Anne Ve Baba Karşı Çıkmıyor Ama Tabiki De Abartmamak Şartı İle Anlamissindir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Baya uzakmış. Olabilir 1 1 Yorumla BeratKinq +1 yıl Cevabınız İçin Teşekkürler.. Yorumla
Fahrettin6832 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 8 ay sorun olmaz çünkü kuzen evliliğine engel olan herhangi bir din veya medeni kanun yok 0 0 Yorumla
mamialts Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tabi ki var aga nikah düşüyor 1 3 Yorumla BeratKinq +1 yıl Hayir Asil Soru Şu Sence Olunulur Mu? Yorumla mamialts +1 yıl Eğer seviyorsan neden olmasın Yorumla BeratKinq +1 yıl Sevindim 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olabilir bence sorun yok. 2. sorunda bahsettiğiniz aynı kişi değil mi. Ayrı kişilerse sıkıntı
İkisi De Ayni Merak Etme rjdjsbsb 😀
He iyi o zaman
:)))
Kuzen kardeş sayılır bizde
Ama Buna Kuzen Denmiyor Knk
Sadece Anneler Kuzen Olduğu İçin
Kuzen Çocukları Diyilyor
Aynen
Ne Diyorsunuz Açik Olarak?
Anneler kuzen ise de kardeş sayılır. Nefsıne hakım olamayan için farketmez tabı. O gözle bakmak yanliş bence
Uzak akraba sorun yok
Ayn Doğru Kuzen Çocuklari Gibi Birsey Oluyorlar
Yakın akraba ya bence olmasın
Ama Yakin Akraba Değil Kuzen Cocuklari
Akraba Bile Olmuyorlar
Evet ama akraba ilişkisi var iç içesin. Yani bilemedim. Böyle bir durum yaşıyorsan yadırganabilirsin.
Ama İki Çift Birbirlerini Çok Seviyorsa
Ve Ben Araatirdigimda Buna Akraba Denmiyormus Sadece Kuzen Cocukları
😂😂 Tamam kardeşim git evlen o zaman.
Ehehjsje Saçma Olur Mu
Bende annemin kuzeninin oğluna göz koymuştum. Konuşmaya başladık sevgili olamadan babası evlendirdi onu. Kapıma kadar davetiye getirdi zalımın oğlu. Olmaz bence git evlen
Ama Şöyle Birsey Var
Kız Çok Ciddi Anne Ve Baba
Karşı Çıkmıyor Ama Tabiki De
Abartmamak Şartı İle Anlamissindir
Baya uzakmış. Olabilir
Cevabınız İçin Teşekkürler..
İstiyosanız neden olmasın
😀😀
sorun olmaz çünkü kuzen evliliğine engel olan herhangi bir din veya medeni kanun yok
Tabi ki var aga nikah düşüyor
Hayir Asil Soru Şu
Sence Olunulur Mu?
Eğer seviyorsan neden olmasın
Sevindim 😀