eski sevgilimle evlenicektik, hazır ol istemeye geliyoruz diyordu, güzel vaatler sözler ediyordu ama birden beni sebebsizce terk etti. Yaptığı başka hatalarından sebeb ve bu yaptığı döneklikten sebeb ondan soğdum. Ama zaten geçmişi çapkın biriydi, hayatında başkasımı var bilmek istiyorum.. o yüzden instasını hacklemek istiyorym ama biri bana yardımcı olması gerek çünkü ben bilmiyorum nasıl oluyor. Ona bir zarar verip rezilde etmiyeceğim sadece bilmem istiyorum kim var birimi var diye sırf içim rahatlasın diye. Nolur yardım edin...
öğüt ya da nasihat ya da boşver demeyin gerçekten bu işi becerebilenler Allah rızası için yazsın... şimdi ne Alaka Allah rızası için diceksiniz ama benle düne kadar evlenmek isteyen adamın gitmesi çok tuhaf o yüzden içim içini yiyor lütfen yardım edin..
öğüt ya da nasihat ya da boşver demeyin gerçekten bu işi becerebilenler Allah rızası için yazsın... şimdi ne Alaka Allah rızası için diceksiniz ama benle düne kadar evlenmek isteyen adamın gitmesi çok tuhaf o yüzden içim içini yiyor lütfen yardım edin..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer