Beyaz tenli, köprücükleri belirgin uzun bir boyun erkekleri etkilermi? Boynum açık olduğunda devamlı çevreden uyarı alıyorum. Ama onların biraz abarttığını düşünüyorum sizce haklılar mi yoksa gerçekten dikkat çekiyormu
Etkilenirim
Etkilenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Kizlar bende kızlardan etkilenmiyorum zaten... tabiki aynı şey benimde etkilemiyo... Ben erkekleri görüşünü merak ediyorum
Ben gerdan yalamayi güzel buluyorum demedim. Ve erkeklerin tahrik olduğu biseyi yapmaktan sakınırım istemem yani. Sadece fikir sormak istedim ama biraz abarttın bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Onlar herşeyden etkilenir bence nefes alsan yeter 😂😂
😂😂😂
yaaaa yapma lütfennn
oakadarda değiil
Bana değil yorumlara bak 😂o kadar işte
nefes alsın ama buruşuk muruşuk olurmu sence
yapma kurban olayım :)
Nine boynu demedim bende normal kadın boynu dedim nefes alsın yeter yorumlarda da belli oluyor zaten 😅
bari 55 yaş altı olsun deseydin hahaah
Etkilenmem göğüs ya da bacak olsa belki ama hiç boyundan etkilendiğimi hatırlamıyorum.
yani öyle sorular geliyor ki mala bakar gibi o kadar da dikkatli bakmıyorum bakanda yani aklı bi karış aşağıda galiba
vay arkadaş ya millet aşağıda gerdan yalıyor eksiyiyse ben yiyorum sonra bu memleket niye gelişmez derler...
Ben gerdan yalamayi güzel buluyorum demedim. Ve erkeklerin tahrik olduğu biseyi yapmaktan sakınırım istemem yani. Sadece fikir sormak istedim ama biraz abarttın bence
TAMAM kardeşim ne yaparsan yap banane yaaa
Yaşlı dede nene kemiği işte ne abartıyorsun kemikten etkilenen iskelet alsın.
Ya bazilari köprucukten etkileniyormus herkes sen ben gibimi? Birde bir yasli gerdaniyla gencin gerdani bir degilki duruşu bir olsun
Benimde köprücükler çıkık ama büyütmüyorum kendimi etkileneceklerini düşünmüyorum ordaki kemiğe kadar başka yerler var etkilenecek
Nefes al ondan etkilenirler bunlar
Evet öyle sapiklar da var haklisin
Ben mesela klasik erkeklerin aksine kadınların boynundan etkilenen birisiyim kendi adıma söylüyorum benim için bacaktan hatta göğüsten bile önce gelir
Nasıl tepki alıyosun kime ne yani
Eğildiğimde dekolte görünmese dahi beyaz köprücüklü diye çok dikkat çektiğini söyluyorlar
Bence normal abartılacak bişey yok
çok düşünülen sorularda bugün
Boyna dalmayı çok severim
A diyorum
eridim.
O kadar etkileyici mi gercekten
köprücük kemiği okadar etkili
Etkilenmem
Tam yalamalık
tam emcuklemelik