Erkekler tam olarak nasıl olmamızı istiyorsunuz?

Çoğu erkek orda burda sadece seks istediğini rahatça soyleyebiliyor. Vurgec yapiyorum diyen mi yok her türlü duygusalliktan uzak sks delisi soylemlerde bulunuyorlar. Kimse bunlara bir şey demiyor. Normal karşılanıyor. Laf atanlara da duyar kasma diyorlar. Kadınlar bunlari dediginde ahlaksiz oluyor duyar kasma diyenler tarafından lincleniyor.
Erkekler sadece dış görünüşe baktığını ima eden sözleri de rahatsa sarfedebiliyorlar.
Fakat iş kadinlarin isteklerine gelince kadin tipe baktığında tipe baktığı için elestirilir. Karaktere bakacak kadar erdemli olmasi beklenir ama bu erdem erkeklerden beklenmez erkekler hep tipsiz kizlarla dalga gever. Her neyse kadinlar paraya baktığında or*spu olur.
Gecen biri de sey yazmis: "kadinlar tipe falan bakmıyor yalan fake cirkin profil actim ülkenin en iyi unisinin en iyi bolumunde kizlar tonla yazdi. Kizlar paraya bakiyor " ee kardesim belki zeki erkek seviyoruz? Hem tonla erkek de guzel kadinlara yazmiyor mu :)?
Kadinlar zeki erkek arıyorum dediginde birsuru erkek "sanki kendisi cok zeki de " diye elestirir xd.
Her neyse kadinlar karakterli erkek sevsin bu sever de bu kadin kendini yaşamayı dusunuyor dersiniz.
Ha bir de size yuz veririz basit kadin çabuk elde edilen kadin oluruz. Yuz vermeyiz egoist kezban oluruz xd. Ne istiyorsunuz ya?
Erkekler tam olarak nasıl olmamızı istiyorsunuz?