Sevgilinizi elinizde tutmak amacıyla intihar ederim, yatar ölürüm, çok hastayım, ölümcül bir hastalığa yakalandım, sen yoksan ben de yok olurum gibi cümlelerle ajitasyon (kendinize acindirma) yapar mısınız? Onu size acıdigi için bile olsa yanınızda tutmaya çalışır mısınız?
Sevgilinizi elinizde tutmak için ajitasyon (kendinize acindirma) yapar mısınız?
İnsanın saygıyı, kendisine de gösterebilmesi şart. İzzeti nefsin de hürmete ihtiyacı var. Zaten insanın kendisine saygısı yoksa, sevdiği sevgisine bile saygı göstermez. Ben gelene "git" demem ama gidene "gel" deeim ama bir yere kadar.
Asla, ne gerek var buna. Özsaygımdan ötürü bir kere bunu yapmam. İkili iliskilerde rol yapma bana göre değil. Bir de kimse kimsede kalıcı değildir ben bunu düşünüyorum, her insan bir durak bu hayat yolculuğunda.
Bana uyar. Perla mare kalpten gitmiş diyecekleri ne jetten atlamış desinler. Gel işimiz havalı olmadı bari gidişimiz havalı olsun 😂😂😂 O jete her türlü binmeye razıyım yani 😂😂😂
Bu fotomu gören herkes kaplandan korkmadın mı diyordu. Ben de perlamare kaza yapıp ölmüş diyeceklerine Tayland'da kaplan parçalamış desinler diyordum. Haha, jet kaplandan daha iyi bir çözüm oldu @hillssmoon_ . Teşekkür bana bu şansı verdiğin için 😂😂😂
Umarım anlamışsındır diyosun bak bunu hakaret sayarım. Leb demeden leblebiyi anlayacak kapasitem var şükür 😎 Bu kadarını anlayamayanın kromozom sayısından şüphe etmek lazım ajsjdkdkfkg
Tamam, bu anlamak konusunda sana bir özür borçluyum. Haklısın. Ama ben daha çok aslında bu yazım hatalarını normalde yapmam deyip suçu siriye atma cakalligi yapmak istemiştim. 😂😂😂