Benimkine aşığım. Zaten doktorum. Yani paraya muhtaç biri değilim. Benimkinin 14 yıllık çocukluktan kalma kız kankasi var. Ama Benimki sonradan zengin ve başarılı olmaya başlayınca bu kız da dostluk ayağına yatarak benimkine yapışmış. Para ve kariyer için.
Ben de benimkine dedim ki , bu kız sen başarılı paralı olmaya başlamasaydın sana böyle yapışarak dostluk yapmazdı. Seni s. klmezdi bile. İnstasında ekli bir arkadaşı olurdun sadece.
Sana sevgisi %20 geri kalan %80 Para ve kariyer sevgisi. Kendini kullandırtma uyanık ol dedim.
Sizce etkili olmuş mudur bu sözler sevgilim üzerinde? Anlamış midir?
Ben de benimkine dedim ki , bu kız sen başarılı paralı olmaya başlamasaydın sana böyle yapışarak dostluk yapmazdı. Seni s. klmezdi bile. İnstasında ekli bir arkadaşı olurdun sadece.
Sana sevgisi %20 geri kalan %80 Para ve kariyer sevgisi. Kendini kullandırtma uyanık ol dedim.
Sizce etkili olmuş mudur bu sözler sevgilim üzerinde? Anlamış midir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Umarım anlamıştır.
Ya dediğin gibi değilse...
Ya dediğim gibiyse.
Ki ben eminim de. Sevgilim beni yanlış anlar mı? Ya dediğim gibiyse diye düşünse yeter?
Evet öyle düşünse yeter elbette, mutlaka gördüğün şeyler vardır. onun için söylemişsindir.
Peki ya kıskanıyor , ne gerek var diye dusunduyse
Kıskançlığımdan olmasının bana zararı var mı? Sonuçta sevdiğimi gösterir? Benimki ona sevgililik teklif etse kabul eder o kadın. Ama sevgiden değil. Yaşı 30 olmuş diğer yattığı erkeklerde başarılı olamamış. ( ben b. kreyim) Bu da paralı önceden dostluk ayağına yapışırken şimdi kızın yaşı 30 olunca bi de evlilikle ona konmak istiyor. Geçimini sağlamak kendini garantiye almak için Ben bundan eminim. Bunu ona da dedim.
Evet bu söylediklerim daha altı dolu. O halde anlamistir kesinlikle seni ki haklısında. Soru işareti kalmamıştır aklında.
Sağol 14 yıllık ya...14 yıllık bağla mücadele etmeye çalışmak zor..
Evet haklısın. Çok dillendirme ama ara ara yine de yokla derim. En azından arkadasliklarini bitiremesende, verdiği değeri azaltabilirsin.
Çok dillendirirsem ne olur?
Soru işaretleri kalır aklında, yani başının etini yeme ama şöyle tabi ki
sen ne dersen de o kadınla güzel günleri yakın