2 ay önce eski sevgilim ayağını kırdı hala yatakta. İşin garip yanı ayrıldıktan sonra eski sevgilimin işleri hiç iyi gitmedi hep aksilikler oldu. 2 aydır da ayağı kırık yatakta.
Son kez yüz yüze görüşecektik bundan dolayı da bu görüşme ertelendiği için durumundan haberim oluyor.
Kötü şekilde ayrılmadık ama ona çok kırgınım ve kızgınım.5 senelik ilişkiydi. 2 ay önce bitti.
Bi yandan çektiğim acılar geliyor bi yandan da ona üzülüyorum bana bu konuyla ilgili mesaj atınca destek olmaya çalışıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Son kez yüz yüze görüşecektik bundan dolayı da bu görüşme ertelendiği için durumundan haberim oluyor.
Kötü şekilde ayrılmadık ama ona çok kırgınım ve kızgınım.5 senelik ilişkiydi. 2 ay önce bitti.
Bi yandan çektiğim acılar geliyor bi yandan da ona üzülüyorum bana bu konuyla ilgili mesaj atınca destek olmaya çalışıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Insan ektigini bicer nasil uzduyse sizi ahin cikiyor sanki
Saygısızlık ya da aldatma olmadı. İyi bi insandır. Ama beni istemese de çok kırdı ondan ona kızgınım. Ayrılık sonrası birkaç davranışına da çok kırıldım. Ama sağlığıyla ilgili bş sorun yaşasın istemezdim ilişkilerinde şanssız olsun hep beni mumla arasın isterdim 😅 ama çok değişik cidden ayrıldıktan sonra hep aksilikler yaşadı en son da bu.
Sağlığını senmi bozdun ki bu kadar dusunuyosun ayrilmissin olmus bitmis bosver sal gitsin başka bahara dogru yol al kafani yorma hic
Bilmiyorum ya insan daha taze diye acaba birleşir miydik yüz yüze görüşümce diye düşünüyordum. Bu olayları neye yormalıyım bilemedim
Valla simdi gecinemeyen evlenince hic gecinemez söyleyim
Geçiniyorduk onla ilgili değildi ayrılma sebebimiz. Bilmiyorum insan bi değişik oluyor
Sen başkasını bul bosverrr
Beddua mı ettin
İnan’ın etmedim etsem ne olurdu allh bilir diyoumm😅😅 inşan üzülüyor tabi ama bi yandan da ona kırgınlığım aklıma geliyor. Bide bundan dolayı aramızdaki bağı tam koparamadık gibi oldu. Çünkü son kez yüz yüze bi görüşme isteğimiz var ama ne zamana olur allh bilir
Eee ne yapak
Paylaştım işte
İyi yaptın