ben toplum içine kitap okurken asla iyi bi tepki almadım aksine ya şov yaptığım idda ediliyor ya da rol metroda mesela oturamıyorum bile kitap okuyanlara metroda nazik olmamılar oturmasına izin vermeliler bence d
Bilginin güç olduğuna inanıyorsundur. Güç de çekicidir. Evrimin bir eseri. Yani yeni bireylerin güçlü bir babadan gelmesi onların da güçlü olmasını ve hayatta kalma ihtimali daha yüksek yavruların doğmasını sağlayabiliyo. Mantığı bu olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir nevi entelektüellik oluyor bu, entelektüelliğe zaafın var senin. Benimde öyle
Evet beyler yeni stilimizi öğrendiğimize göre pplerimize kitap okurken ki fotolarımızı ekleyelim
Selam, normal değil bence kızların genel tercihi böyle değil..
Knk değişik genelde zırbo tiplere aşık oluyorlar wkwwkwmwk
adres verirmisin elimde kütüphane ile gelip denemek istiyorum
Hahahhah
@nes2mvarhayatta ya da boş ver şimdi başıma bela almıyım :)
Bencede😂😂
ben toplum içine kitap okurken asla iyi bi tepki almadım aksine ya şov yaptığım idda ediliyor ya da rol metroda mesela oturamıyorum bile kitap okuyanlara metroda nazik olmamılar oturmasına izin vermeliler bence d
Bilginin güç olduğuna inanıyorsundur. Güç de çekicidir. Evrimin bir eseri. Yani yeni bireylerin güçlü bir babadan gelmesi onların da güçlü olmasını ve hayatta kalma ihtimali daha yüksek yavruların doğmasını sağlayabiliyo. Mantığı bu olabilir.
Normal. Sapyoseksüelsindir belki
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
aynen mavililer gözlüklü ve zekisiniz
İnek seviyorsun yani
Ne alakaydı bu
bnde zeki erkklere aşık olyrm jksjkdkjsd
Sanmıyorum
@askveihtiras neden
Hiss
@askveihtiras yok ya beni kendilerine çekiyolar
Benim gibi
Ben bu senaryoyu biyerden biliyorum😂