Aşk İlişkileri 1.80 altı erkek sevmeyem kızlar var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Varsa lütfen soruma yanıt versinler konuşalım bende sevmiyorum 😏 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ben şaka yapıyorum benim boyunda kısa sevgilimde kısa 😂 1.80 altı erkek sevmeyem kızlar var mı? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
alperblueee Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beyinsiz nasıl olunuyorsa 180 altı da erkek olabilir tabiki. Sonuçta biri olmazsa olmazken diğeri hiçte olmazsa olmaz değil. 0 0 Yorumla
YürüyenCinsеllik Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl 180 erkek sevmeyen kızların rica ediyorum boyu 180'den aşağı olmasın, 150 hobbit 170 boya nasıl kısa diyebilir mümkün mü sjsjsjsh 0 0 Yorumla
OdunKokanAdam Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Ben 175 im mesela. Ama eminim suratına bakılacak tipin yoktur 😂😂 neyseki KS var ego kasarsiniz. 1 0 Yorumla
soruprensesi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Fiziksel özelliklerle dalga geçen bir embesil daha. sohbet edelim istersen biraz. Aldatılmanın size müstehak olmasını filan konuşalım :D 2 0 Yorumla
stalker55 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Kesin uzun boylu bir kızsın ve uzun boylu olduğun için sevilmiyorsun 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl yer cücesine bak sen boy da beğenmiyor :) 0 0 Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ve tüm kızlar yorum yapar 0 0 Yorumla
prettysavagex Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Grzkli senin boyun kaç 3 1 Yorumla Dorukhan1 +1 yıl helall Yorumla
__butterfly_____ Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Kısa oluyo işte ama nasiiiiip kısmet be kardiş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya birşey söylemek istiyorum.Mesela birinin sevgilisi kısa boylu ama bu ona kısa boylu kızlar 10-0 önde deme hakkını veriyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Sg ne ya? Terbiyesiz 😏 Yorumla Soran +1 yıl Neyse iyi günler dilemiyorum sinirlemeyin 😂.Benim boyum 1.55 ben napim?😂 Sevgilimde 1.68 filan.Bye 🙌 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
haileyjenner Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl 179 erkek erkek değildir 0 5 Yorumla Spiderlord +1 yıl O ne öyle 1.80 altı erkek ne?Hobbit köyü mü burası?Gitsin cüce kız bulsun kendine Yorumla Soran +1 yıl 1.80 altı erkek : selamMe : 🤢🤢🤢🤢 Yorumla haileyjenner +1 yıl Hahaha aynen bnde 180 altı erkek : hi Me : 🤮🤮🤮 Yorumla Soran +1 yıl @haileyjenner 😘😘😘😂😂 aynı bensin Yorumla Soran +1 yıl @Spiderlord yaaa şaka yapıyorum benim sevgilimde kısa boylu erkek 😂😂😂kendimde kısayım Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. senin boy kaç 0 0 Yorumla
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Benn 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🥳🥳🥳 1.80 den kısa erkek mi olur?Gitsin boy uzatma amelyatı olsun 🤢 Yorumla Spiderlord +1 yıl O ne öyle 1.80 altı erkek ne?Hobbit köyü mü burası?Gitsin cüce kız bulsun kendine Yorumla Soran +1 yıl @Spiderlord1.80 altı erkek : selamMe : 🤢🤢🤢1.80 üstü erkek : sMe : 🥳🥰🥰🥰🥰🥵🥵😘😘😋💅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Beyinsiz nasıl olunuyorsa 180 altı da erkek olabilir tabiki. Sonuçta biri olmazsa olmazken diğeri hiçte olmazsa olmaz değil.
180 erkek sevmeyen kızların rica ediyorum boyu 180'den aşağı olmasın, 150 hobbit 170 boya nasıl kısa diyebilir mümkün mü sjsjsjsh
Ben 175 im mesela. Ama eminim suratına bakılacak tipin yoktur 😂😂 neyseki KS var ego kasarsiniz.
Fiziksel özelliklerle dalga geçen bir embesil daha. sohbet edelim istersen biraz. Aldatılmanın size müstehak olmasını filan konuşalım :D
Akesşp attığım tırnak kadar değerin yokken sorarım niye😂😏
Kesin uzun boylu bir kızsın ve uzun boylu olduğun için sevilmiyorsun
Seviyorum, konuşmayalım.
Valla 185 boyum var ben rahatım
yer cücesine bak sen boy da beğenmiyor :)
Ve tüm kızlar yorum yapar
Senin boyun kaç ben de 170 altı kız sevmiyorum
Grzkli senin boyun kaç
helall
Kısa oluyo işte ama nasiiiiip kısmet be kardiş
Ya birşey söylemek istiyorum.
Mesela birinin sevgilisi kısa boylu ama bu ona kısa boylu kızlar 10-0 önde deme hakkını veriyor mu?
Sg ne ya? Terbiyesiz 😏
Neyse iyi günler dilemiyorum sinirlemeyin 😂.
Benim boyum 1.55 ben napim?
😂 Sevgilimde 1.68 filan.
Bye 🙌
Sevmeyin mk
Senin boy kaç
Sevmiyorum
1.95 boyum var ve kısa kızları sevmiyorum
İyi aferim size
Senin boyun kaç?
179 erkek erkek değildir
O ne öyle 1.80 altı erkek ne?
Hobbit köyü mü burası?
Gitsin cüce kız bulsun kendine
1.80 altı erkek : selam
Me : 🤢🤢🤢🤢
Hahaha aynen bnde
180 altı erkek : hi
Me : 🤮🤮🤮
@haileyjenner 😘😘😘😂😂 aynı bensin
@Spiderlord yaaa şaka yapıyorum benim sevgilimde kısa boylu erkek 😂😂😂kendimde kısayım
senin boy kaç
Benn
🥳🥳🥳 1.80 den kısa erkek mi olur?
Gitsin boy uzatma amelyatı olsun 🤢
O ne öyle 1.80 altı erkek ne?
Hobbit köyü mü burası?
Gitsin cüce kız bulsun kendine
@Spiderlord
1.80 altı erkek : selam
Me : 🤢🤢🤢
1.80 üstü erkek : s
Me : 🥳🥰🥰🥰🥰🥵🥵😘😘😋💅