En yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum. Nasıl unutabilirim?

Üniversiteden yaklaşık 2 yıldır tanıdığım arkadaşımdan son 1 yıldır hoşlanıyorum. Bu hoşlanma duygusu zamanla geçiyor zamanla yine oluyor. Özellikle Aralık ve Ocak aylarında tamamen aklımdan çıkmıştı bu duygu. Başka erkekle konuştuğunda hiç kıskanmıyordum. Ama son 1 aydır bu duyguyu yine hissetmeye başladım. Şimdi konuştuğu ve sevgilisi olan birisi var. Bu kişiyle bende tanıştım ve güzel güzel konuştum. Yanlarındayken bir şey yok güzel rol de yapıyorum ama tek başıma kaldığımda kıskanmadan edemiyorum. İçim acıyor. Benim unutmam lazım artık. Çevremdeki bazı arkadaşlarda aynı şeyleri söylüyor. Yakışıklısın, güzel işin var, yeni birini kolayca bulabilirsin diyorlar. Ama yanımdayken bu nasıl olacak? Yeni birini bulmak için ona da ilgi duymam gerekiyor. Arkadaşlığımızı bitirmek istemiyorum gerçekten birbirimize saygı duyduğumuz, zor zamanlarda beraber olduğumuz, birbirimize karşı hep destek olduğumuz bir arkadaşlığımız var. Bu arkadaşlık biterse o zaman kıskançlık durumundan çok daha kötü olurum. Yani oldu da sevgili olduk bu durum devam etmeyecek. Belki tahmin ettiğimden çok kısa sürede bitecek ve onu tamamen kaybedeceğim. Kaybetmek istemiyorum ve bunun için neler yapmam lazım? Eskiden hoşlandığım ve sevdiğim kişileri zamanla unuttum. Bunda o kişilerin hayatımda olmamasının etkisi de çok büyüktü. Ama şimdi en yakın arkadaşım olduğundan ve bu arkadaşlığı bitirmek istemediğimden böyle bir durum söz konusu olmayacak. Önceden yaşadıklarımı yaşayan ve eskiden hoşlandığı kişiyle arkadaşlığını güzelce devam ettirip yeni birilerini bulanlar var mı?
En yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum. Nasıl unutabilirim?