Arkadaslar resmen turk dizi klasigi basima geldi. Ayni yurtta kaldigimiz ve zor durumda kalmamdan sebeple daha omceden tanistigimiz cocuk odama geldi birasiyla. Gorunce bir denemek istedim ama bir bardak filan ictim fazla icmedim basim donmrye basladi. soyledim bir de basimin dondugunu buna gerizekali ben. Bu dedi sigara icmeye gidelim diye beni odasina goturdu. Orada da olan oldu ama allahtan cok ileri gitmesine izin vermedeim sarhos oldugum halde. Kendimi tebrik ediyorum. Ve o zaman sarhos oldugumu da daha yeni yeni fark ediyorum. Parcalari birlestirince. Yani demem o ki yasanmadan bilinmez. Ilk defa bu kadar alcak biriylr karsilastim ve duvara tosladim ama olsun en azindan ders aldigimi dusunuyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYurtlar kız erkek ayrı değil mi yahu.. Hadi diyelim binalar karşı karşıya kız yurduna girmesine nasıl izin vermişler? Çok merak ettim yanıt istiyorum lütfen 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılerasmus
- +1 yıl
Ha tamam o zaman doğrudur.. Bünyene ağır gelen şeylerden uzak durmaya çalışmalısın. Her insana da öyle odanın kapısını açıp içeri davet etme.
En İyi Cevaplar
+1 yılÜlkede ki erkeklerin yarısından fazlasının zekası içki içen kızı aranıyor görmelerinden ibaret... Sen onunla iki kadeh tokusturdugunda muhtemelen hemen senı yataga atacagını dusundu basıt sandı.
Bu yabancı fılmlerdede cogunlukla bole oluyor. iki genc barda tanısır ya da bıryerde ıcerler sonra erkek kızı evıne goturur sevısırler hep aynı son... sankı baska ıhtımal yokmus gıbı bılınclatlarına bunları yerletsırdıler...
ama sen sarhos olsan bıle senı odana goturen ya da evıne bırakan ustunu ortup kanepede ya da baska odada yatan adam gıbı adamlarda cıkacak karsına.. bıraz sans meselesi..15 Yorumla- +1 yıl
ya karı troll soru sormuş buda aforizma kasıyor hahahaha
- +1 yıl
1. cisi karı değil kadın.
2. cisi bu kardeşin trol soru ya da değil bu soruyu sorması bunların ülkemizde yaşanmadığı anlamına gelmiyor kii bizzat şahit olduğum olaylarda mevcut.
3. aforizma nın kelime anlamı kısa söz , özdeyiş , özlü söz anlamındadır ben bunları kullandıgımı goremıyorum yukarıda yanlıssam duzelt.
- +1 yıl
1. cisi değil 1. si
2. cisi değil 2. si
3. meriçlikten düşüremezsin başka yol bul hahahaahaha - +1 yıl
@Yineyineyeniden1 kafayapın çok basit çalışıyor senin. Herkesi kendin gibi görüyorsun sanırım. Tanıyor olsaydın beni düşürmek ile beni aynı cümlede kullanmaya utanırdın. Tanımıyorsun ses etmiyorum. Lakin kendince sığ beynin ile teşhis koyup kendin yargılıyor kendin gülüyorsun. Ben 8 yıldır buradayım çok gördüm senin gibisini.
Yazdıklarımın neden zoruna gittiğinide anladım biraz geçte olsa. (Ülkede ki erkeklerin yarısından fazlasının zekası içki içen kızı aranıyor görmelerinden ibaret.) sen bu cümledeki yüzdesi yüksek olan kesimdesin. Trol mrol bırak şimdi kanına dokundu dime yazdığım. Kendine itiraf edemiyorsun :D - +1 yıl
lan olum ben senin yazını okumadım hahahaha
atlet reis uyu hadi geç oldu
+1 yılYa sen ne güzel. bir masal anlatmışsın öyle seni sigara içmeye çağırdı 1 bardak birayla sarhoş oldun eeee sonra halamın da şeyi olsa amcam olurmuş ta bilmem ne de kimse 1 bardak birayla ne yaptığını bilmeyecek dereceye gelmez
01 Yorumla- +1 yıl
Görüşleri okudum nasil bi kafa yaşıyorsun sen ahahahhdjsjsksk hey allahım nasıl insanlar var
+1 yıl1 bardak bira ile kafanı yapamazsın, ikincisi ilaç atsa biranın içine atar, ve son olarak da eğer bir bardakta sarhoş olduysan şişeyi bitirince ölmen gerekiyor eğer içinde ilaç varsa
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl Bi yutmuş kızlar erkekler karma karışık. Sanki bu işte Bi sallama, trolleme var gibi geldi bana
12 Yorumla
Soran+1 yılErasmus polonya ama inanmak zorunda degilsiniz
- +1 yıl
Yemedim ciğerim
Knk bir bardak birayla sarhoş olucağnı sanmıyorum alkol oranı düşük ya allahalh
213 Yorumla
Soran+1 yılEvet %6 oran
Soran+1 yılBen daha once icki icen biri degilim ama daha once de sarhos olmamistim
Soran+1 yılBisey diycem inanilmayacak kadar aptalim dimi?
Soran+1 yılDunyanin en eski numarasini yedim kendimi uyanik saniyordum ustelik
Soran+1 yılBen sarhos oldugumu bile anlamadim ki basim dondu odama gitmek istedim bu israr etti biraz daha kal sonra dansa filan kaldirdi ve ben ayakta zor durdugumu hatirliyorum hatta dusuyordum o tutuyordu. Bu ne ya ve gercekten 1 bardak icmisimdir veya 2 de olabilir ama daha fazla degil
- +1 yıl
olmazmı gerçekten
- +1 yıl
ya nerden bileyim :)
kullanmıyorum
+1 yılYav zaten herkes o cinsel ilişkiyi öyle ya da böyle evlilik dışı yaşıyor sen de illaki gönül rızası ile yapacaktın belkide bu çok mu iyi olacak bir de kız erkek karışık yurtmuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yarın sabah git ağzını burnunu kır milletin içinde rezil rüsva et onu yapmıyorsan.
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bunu konusur ama boyle bir olayla anilmak istedigimden emin degilim hem bekaretimi de kaybetmedim
Soran+1 yılAma bazilari icine bisey kstsaydi boyle olmazdi diyor kafam karisti. Uyisturucu veya baska ne ilac katilir bilmiuorum artik allah belalarini versin boyle insanlarin ama nasil birnetkisi oluyor hicbir fikrim yok
+1 yılKarışık yurt nerede? Ve bir bardak birayla nasıl hap atmış gibi hale geldin onu da anlamadım 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılBisey daha hatirladim sen buni yazinca. Bu birayi getirdi masaya koydu ama fazla icmedi. Hstta ben dedim hani niye icmiyorsun diye. Normalde bir birayi aninda bitirir. Sonra ben ictim iste. Abi var ya parcalar taksit taksit oturuyor cildiricam
Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Boyutsuz burda küfür ediliyor mu böyle olanlara şu an içimden çok şey geçiyor da
11 Yorumla
Soran+1 yılBen edecek kufur bile bulamiyorum soktayim hala resmen turk dizi klasigi yasadim. Yizbinlerce kez yasanmisnolaci bir de ben yasadim
+1 yılBu buraz amerikan pastasına benzemiş yalniz yigenim.
Yav bu yaşımıza duymadığımız şeyleri duyuyoz aekadaş00 Yorumla1 bardak bira ile alkol komasına giren ilk defa görüyorum :d
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama zaten yaninda bir sise getirmisti metal siselerden ben de bir bardaga koydum ictim yoksa 2 bardak mi ondan da emin degilim ben ne yasadim yaa
Soran+1 yılKendime gelemzdim derken yani uyistr bsgimlisi olmak gibi mi yoksa baska bir sey mi.
İlerisi ilerde gelir merak etme.. agac yasken egilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBu olay bana bir yerden tanıdık geliyor. Wattpad senaryosu değil mi yaaa?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. En ileri boyutudur şerefsizlik az bile başka birşeyler de yazarimda ayıp olur
00 YorumlaBi erkek le kapanır alkol madde içer sen sonucu bu6olcagını6sen istemişindir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarhoşluktan faydalanmak diye bir şey söz konusu değil. Senin evin genel ev mi ki kafayı bulan içeriye giriyor? Bir kızın eli dudağı heryeri bakiredir bütünlük bozulmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGece trolü.
Bir bardak bira ile sarhoş oluyor.
Kız erkek aynı yurttalar.
Sarhoşken onun odasına gideceğini bilmek.
Yeme bizi..02 Yorumla
Soran+1 yılSize de hak veriyorum bak cidden dunyada guven diye bidey gercekten kalmamis ben bunu bu kadar ucuza ve erken ogrendigim icin sansliyim. Siz de muhtemelen yediginiz bir cok trolden sonra bu hale gelmis her seye supheyle yaklasmis olabilirsiniz. Zaten bu hareketiniz bile benim bir seylerin daha cok farkina varmami sagladi. Ama umarim dunyanin geldigi bu halden kotu insanlar da payini fazlasiyla alir.
Cevap sahibi+1 yılBen eve çağırınca yanlış anlışılan toplumdan geliyorum. Diğer yandan kötü insanlara denk gelmek artık hiç zor değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazdın ablası ama burdakiler 1 bardak biradan baş dönmediğini biliyorlar
03 Yorumla- +1 yıl
dönermi ben bilmiyorum mesela
alkol almadığım için
Soran+1 yılCogu insan da bunyeden bunyeye degistigini soyluyor ama herkesin kendi fikri saygi duyarim.
- +1 yıl
sen olumazmısın mesela
Gizli Üye(25-29)+1 yıldikkat edin artık ayık olun her şeyi yaparlar bir anlık boşluğuna gelir
07 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama bak ben de hep duyuyordum bu olaylari ve kendimi uyanik saniyordum ama safmisim meger 10000 yillik numarayi yedim
Cevap sahibi+1 yılbu sadece kızlar için de değil ben çok fazla da içerim ama kesinlikle kendimi kaybetmem her şey oluyor bu dünyada
Soran+1 yılBiliyorsan peki 1 hadi 2 bardak birayla insanin basi doner mi alkol orani %6 imis muhabbetini de yapmjsjz bir de pislikle
Cevap sahibi+1 yıl1ve ya 2 bardaktan bir şey olmaz hafif sıcaklığını his edersin her insanın bünyesi bir değil
vardır içer g.. tü başı kaybeder vardır çoğunda etki etmez ben bu yöne biraz da psikolojik sarhoşluğuna bakıyorum %6 gibi oranda ki alkol 30 promile denk geliyor çoğunda kafa da yapar
Soran+1 yılYani sarhos olmam mumkun oyle mi baska bisey katmamistir
Cevap sahibi+1 yılbir şeyler katsa daha farklı kendini his ederdin bu yüzden hafif sarsmış seni
insandan insana değişiyor bu yüzden dikkat edin düşmeyin bunların ağına
Soran+1 yılOyle miyi bari gercektem bu cevaba ihtiyacim vardi. Yani o kadar da serefsiz olmasin lutfen. Ve bu sarhosluk ve uyusturucu olaylarini cok bilmiyorum ben o yuzden buradaki insanlara sormak istedim zagem. O zaman ben kendi istegimle ictim benim de hatam ama icerken benim odamdaydi. Yine de yaptigi serefsizlik
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekle aynı yurttami kalıyorsun ve biranın sarhoş etmediğini duymuştum !..
00 Yorumla
+1 yılYani tanıştığın kişiyi iyice tanımadan neden odana alıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe demişler içki her kötülüğün anasıdır, yaklaşmayın şu içkiye kardeşim yav
00 Yorumla
+1 yılKaçıncı boyut olduğunu bilemem ama şerefsizlik olduğunu bilirim sizde ıcmeyin ya içince ben bile savunmasız oluyorum
00 Yorumla
+1 yılBir bardak birayla nasıl kendinden geçtin yahu
13 Yorumla
Soran+1 yılBisey katmis olmaz degil mi ya lutfen yapmamis olsun
- +1 yıl
Bir git kan testi falan yaptır bir bardak pek bir etki göstermez
- +1 yıl
Ben babamla karşılıklı içiyorum da bir şey olmuyor 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Kokusu bile yetermiş sana
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil birayi mi diyorsun
Soran+1 yılDalga mi geciyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Içince sapıtıyorsun,
Bunu anlamış oldun.06 Yorumla
Soran+1 yıl1 birayla da bu kadar olacagimi dusunmemistim o zaman yani dun gece sarhos oldugumu simdi anliyorum
Soran+1 yılBir daha hayatta icmem tabiki
Soran+1 yılBu ilk icisim degil di benim 2-3 kere daha icmistim ama hicbjrinde basim donmemsiti ya
+1 yılNerde o karışık yurt?
00 Yorumla
+1 yılBunu alkol almadan önce düşünmen lazımdı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSerefsizligin son boyutu erkekle asla içme
00 Yorumla Bence senin yaptiginda salaklık
00 Yorumla
+1 yılErkek olursa benim adımı koyma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Level 92929282 uzak dur ondan
00 Yorumla
+1 yılBoyut filan kalmamıştır
013 Yorumla- +1 yıl
Bir bardak ile baş dönmez ilaç filan koymuştur
Soran+1 yılCidden mi
Soran+1 yılEe bu suuc ben napicam yaa
Soran+1 yılAllah yardim etti bana yeminle baska aciklamasi olamaz
Soran+1 yılBen kendim denemk istedim ama isteyecegimi tahmin mi etmistir
- +1 yıl
6 7 bira ile ancak başım dönüyor senin bir bardakla dönmesi mümkün değil ilaç koymuş olması çok yüksek ve ayrıca bakire misin
- +1 yıl
Şansını denemiştir
Soran+1 yılEvet ve anladi galiba harketlerimden o tur sorular soruyordu 😭
- +1 yıl
Şikayette bulun derim ama olayın üstünden ne kadar geçti
- +1 yıl
Böyle pisliklere haddini bildirmek gerek
Soran+1 yılDun gece oldu
Soran+1 yılBu arada hala oyleyim pesine dusmeli miyim yoksa ucuz yirttim mi diyim bilemedim
- +1 yıl
Peşine düş derim ama dikkatli ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yaptığın salakliğinnn kaçıncı boyutu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerilmiş sadakan varmış :)
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bi yurt aynı odada kalıyorsunuz
00 Yorumlayavvvvvşşşşklar her zaman var
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭
Ilaç atmıştır bi bira adamı sarhoş etmez
00 Yorumla
+1 yılsarhoşken yapılanlar ayıkken yapamadıklarındandır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞeftaliyi çizdimi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılBir bardaktan bişey olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlac atmış olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hehe kesin oyledir
00 Yorumlagerçek miydi
00 Yorumla
+1 yılyurt karışık mı
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
türkiye değil o zaman bu. zaten şu an türkiyede eğitim online
Soran+1 yılBurada da online ama fiziksel goc ediyorsun yine de
- +1 yıl
nys. alkol bu. insana her şeyi yaptırır. uzak dur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSuç sende
00 Yorumla
+1 yılUcuz kurtulmuşsun
02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi oyle yatip kalkip sukretmem lazim tecavuze de ugrayabilirdim 😭
- +1 yıl
Bundan sonra daha dikkatli ol kimsenin sana zarar vermesine izin verme
+1 yılŞerefsizlik
00 Yorumla
+1 yılİyi o zaman
00 Yorumla
+1 yılUwwww
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı