Bir kız var ilk gördüğüm de fena tutuldum sonra işte görmeye devam ettim ve şunu fark ettim kız bugün bana bakıyordu ve ben bir anda ona bakınca kafasını çevirdi bu neyin belirtisi olabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kız size bakıyorsa ve siz baktığınız da kafasını hızlı şekil de çeviriyorsa ne anlama gelebilir bu durum
Utanmıştır ya da oda sana bakıyordur o an yakalanınca bir an öyle yaomsitir
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya şimdi ben bunu ilk gördüğüm de baya bi kanım ısındı güzellik falan degil olay ama başka bir şey 3 4 saniye bakıştık bide sonra bugün işte bana bakması baya bi hoşuma gitti bide ben bakınca direk suratını çevirmesi ayrı Bir sey işin garip yanı ismini bilmiyorum instası yok fotoğrafı falan yok elim de ama hoşuma gitti işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilemem kardeş meyvayı soymadan içinden ne çıkacak bilemem
O meyvayı soyarken head shot yeme ihtimalim var knk
Git ders çalış boşver kızları felan
Brom özel güvenlikciyim velet sandın heralde
Aynen öyle sandım reis kusra bakma 😂
Estafurullah kanka sadece uzun süredir sevgili olmadığı icin Bir şeyler oldumu bilenlere danışalım diye buraya yazıyom
Yani birçok ihtimal var ama seviyorsan açılacaksın mecbur
Kral bir kıza açılırsın normal en fazla dayak yersin bu kızın yanına yaklaşanı vuruyorlar mk djsjjshs
Yok ya niye vursunlar diyeceğin merhaba 😂
Utanmıştır ya da oda sana bakıyordur o an yakalanınca bir an öyle yaomsitir
Ya şimdi ben bunu ilk gördüğüm de baya bi kanım ısındı güzellik falan degil olay ama başka bir şey 3 4 saniye bakıştık bide sonra bugün işte bana bakması baya bi hoşuma gitti bide ben bakınca direk suratını çevirmesi ayrı Bir sey işin garip yanı ismini bilmiyorum instası yok fotoğrafı falan yok elim de ama hoşuma gitti işte
İlk görüşte aşk diye buna deniyor işte
Özelden durumu anlatmam gerek işin yuzu bu insta ver sen işi biliyon
İlk görüşte aşk olayını bende yaşadım aynı böyle gördüm aşık oldum ama sonu hüsran bilgin olsun
evet haklı olabilirsin.
Soyle sende
hayirli olsun knk
İnşallah be kanki de vurmasınlar