Aşk İlişkileri Onun yerine başkasını koyabildiniz mi? Kendaljenner Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Doymadım doyamadım sevmelere senii benn Güncellemeler+1 yıl Soruyu sevseydiniz nezaketen Güncellemeler+1 yıl Unutmak zorsa unutulmak da zordur cjflccmclrlkck Onun yerine başkasını koyabildiniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, koymama gerek yok kimseye aşık olmadım çirkinim zaten. Allah tez vakitte canımı alsın. 1 1 Yorumla Kendaljenner +1 yıl Amin Yorumla
Krähe Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Koyamadım ama geçmişi de aramıyorum. Önemli olan gelecek. Geleceğe bakmazsan hep geçmişle acı çekersin :) 1 0 Yorumla
34Beyoğlu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Baskasininnyerine onu koymayi secerseniz isiniz daha kolay olur 😅Sevmediginiz insanlari dusunurken onu hayal edin😅 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/d0MB-_sckkA 0 0 Yorumla
Erotltp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim yerime başkasını koyanı yüreğimde taşımak ayıp olur. 0 1 Yorumla Kendaljenner +1 yıl Buna yakarım Yorumla
Cismetakılma Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Kimseyi yara bandı olarak kullanmadım. Zaten platonikti. 0 0 Yorumla
Can70 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl O olmadı başkası da olmaz kolay kolay 1 4 Yorumla Kendaljenner +1 yıl Üzdü Yorumla Can70 +1 yıl Mutluyum :) üzülme sen de Yorumla Kendaljenner +1 yıl Güzel. Yorumla Can70 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
heygeorgegrg Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. evet yine koyarım yine koyarım kimse vazgeçilmez değildir klişe ama mezarlar kendini vazgeçilmez sananlarla doludur :D :D 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Koydum gitti herkesin yeri dolar dolmayacak biri yok 0 0 Yorumla
Blacklordrs Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kimi nereye koyacağımızı iyi biliyoruz Aslan 1 1 Yorumla Kendaljenner +1 yıl Helall Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Her zaman daha iyisi vardır 2 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sezen aksudan geliyor siradaki sarki 1 0 Yorumla
SanırımGece Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl koymaya calistim ama hayatim kaydi ahahskah daha allah korusun 1 0 Yorumla
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Maalesef hayır 1 4 Yorumla Kendaljenner +1 yıl Babanın yerine başkasını koy sen Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Ne alaka? Yorumla Kendaljenner +1 yıl Sen daha iyi bilirsin Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Brn onu cok gerilerde bıraktım brnim kastettigim başkasıydı. Beni nereden tanıyorsun? Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. koymayi deniyozda yerinu dolduramiyozz 0 4 Yorumla Kendaljenner +1 yıl Onlar seni dolduruyo Yorumla whereismymindamk +1 yıl ne diyosunuz anlayamadim? Yorumla Kendaljenner +1 yıl Siz çok utangac bir hanımefendiye benziyorsunuz😊 Yorumla whereismymindamk +1 yıl insta bak 😊 Yorumla
KedimBenVeYatağımm Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kimse unutulmaz değildir koymadım koyamadım değil 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. yeri olmayacak hiçbir şey yoktur. 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. İsteyince koyuluyor zorlasada oluyor 0 0 Yorumla
1kürkmantolu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Daha yeni gitti 0 3 Yorumla Kendaljenner +1 yıl @KürkMantoluHayri bak görüyo musun ne ayıp Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl aaaaa nickim :( Yorumla Kendaljenner +1 yıl Aşkım süper soru seç ben bu kızı yok ederim Yorumla
askligunler Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl koysam mı koymasam mı bilemedim cok kararsızım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Selam, koymama gerek yok kimseye aşık olmadım çirkinim zaten. Allah tez vakitte canımı alsın.
Amin
Koyamadım ama geçmişi de aramıyorum. Önemli olan gelecek. Geleceğe bakmazsan hep geçmişle acı çekersin :)
Baskasininnyerine onu koymayi secerseniz isiniz daha kolay olur 😅
Sevmediginiz insanlari dusunurken onu hayal edin😅
Benim yerime başkasını koyanı yüreğimde taşımak ayıp olur.
Buna yakarım
Kimseyi yara bandı olarak kullanmadım. Zaten platonikti.
O olmadı başkası da olmaz kolay kolay
Üzdü
Mutluyum :) üzülme sen de
Güzel.
Teşekkür ederim
evet yine koyarım yine koyarım kimse vazgeçilmez değildir klişe ama mezarlar kendini vazgeçilmez sananlarla doludur :D :D
Koydum gitti herkesin yeri dolar dolmayacak biri yok
Kimi nereye koyacağımızı iyi biliyoruz Aslan
Helall
Her zaman daha iyisi vardır
Sezen aksudan geliyor siradaki sarki
koymaya calistim ama hayatim kaydi ahahskah daha allah korusun
Maalesef hayır
Babanın yerine başkasını koy sen
Ne alaka?
Sen daha iyi bilirsin
Brn onu cok gerilerde bıraktım brnim kastettigim başkasıydı. Beni nereden tanıyorsun?
koymayi deniyozda yerinu dolduramiyozz
Onlar seni dolduruyo
ne diyosunuz anlayamadim?
Siz çok utangac bir hanımefendiye benziyorsunuz😊
insta bak 😊
Kimse unutulmaz değildir koymadım koyamadım değil
Öyle birisi olmadı ki 😔
yeri olmayacak hiçbir şey yoktur.
İsteyince koyuluyor zorlasada oluyor
Daha yeni gitti
@KürkMantoluHayri bak görüyo musun ne ayıp
aaaaa nickim :(