Aşk İlişkileri İstanbul Anadolu yakasında sevgilimle piknik yapabileceğim orman var mıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilimle başbasa vakit geçirebileceğim bi yer arıyoruz. Ormanlık sakin tenha. Piknik alanı var mı öneriniz nedir? Güncellemeler+1 yıl Başbaşa kalabilecegimiz bir yerler var mı . Kimmsenin rahatsız edemeyeceği biziii İstanbul Anadolu yakasında sevgilimle piknik yapabileceğim orman var mıdır? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Beykoz, ağva, şile taraflarında birsürü mesire alanı var. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya hiç bilmiyorum ki iste. Denk gelirsek gireriz birine o zmn Yorumla gokhaniscimen +1 yıl Pendikte Aydos ormanı da var yeni aklıma geldi. Yorumla
enerjisiz_07 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Jungle da aşırı hararet yangın çıkarır dikkat edin :)) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Acemiyiz bee Yorumla enerjisiz_07 +1 yıl Acemi oldığunuzdan dedim ben de Yorumla Soran +1 yıl Yok bizden bi şey çıkmaz. Maksat yalnız olmak ya. Kötü niyetimiz yok Yorumla enerjisiz_07 +1 yıl Ya şaka bir yana da bilsem derdimYaşadıpım yer olsa derdim bi kaç yer Yorumla
pandanızzım Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ooo tabiikede aydos piknik alanı ne güne duruyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kimsecikler olur mu be. Daha önce gittiniz mi Yorumla pandanızzım +1 yıl Tabii ki olur cıvıl cıvıl kuşların ötüşü, masmavi gölde yüzen ördekler, yeşilik alan tam bi huzur ortamı Yorumla pandanızzım +1 yıl Daha sayamadığım bir çok yer Yorumla Soran +1 yıl Sayınız Yorumla pandanızzım +1 yıl Ne bilim olum hepsi aklımda mı😹 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bir sürü var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela? Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Beykoz Pendik göz dağı Dudullu tepesi Aydos kalesi Şile Ağva Ömerli Yorumla
istnbl02evli Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Avrupada var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nere Yorumla istnbl02evli +1 yıl Sasli bonsa golü oradi ve askeriyenin oradi hadimkoyde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beykoz, ağva, şile taraflarında birsürü mesire alanı var.
Ya hiç bilmiyorum ki iste. Denk gelirsek gireriz birine o zmn
Pendikte Aydos ormanı da var yeni aklıma geldi.
Jungle da aşırı hararet yangın çıkarır dikkat edin :))
Acemiyiz bee
Acemi oldığunuzdan dedim ben de
Yok bizden bi şey çıkmaz. Maksat yalnız olmak ya. Kötü niyetimiz yok
Ya şaka bir yana da bilsem derdim
Yaşadıpım yer olsa derdim bi kaç yer
Ooo tabiikede aydos piknik alanı ne güne duruyor
Kimsecikler olur mu be. Daha önce gittiniz mi
Tabii ki olur cıvıl cıvıl kuşların ötüşü, masmavi gölde yüzen ördekler, yeşilik alan tam bi huzur ortamı
Daha sayamadığım bir çok yer
Sayınız
Ne bilim olum hepsi aklımda mı😹
Bir sürü var
Mesela?
Beykoz Pendik göz dağı Dudullu tepesi Aydos kalesi Şile Ağva Ömerli
sadece piknik mi 😶
Avrupada var
Nere
Sasli bonsa golü oradi ve askeriyenin oradi hadimkoyde