Eski sevgilimle aynı mahallede oturuyoruz evlerimiz çok yakın geçen sene ÖSYM de herkes evine en yakın okula gidip orda sınavını olmuş. Mahalle olarak tek okul yani. Bu sene ikimiz de sınava gircez sizce aynı okula mı denk geliriz karşılaşmak istemiyorum öffff 😭😭😭 bide kafam falan da karışmaz inşallah
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğun nefret ettiğim iki arkadaşı da bizle aynı mahallede ve onlar da bu sene sınava girecek 🙂🔫
Kendisi platonik aşkımdı ve tam 4 sene boyunca (ayrı liselerdeydik) kendisini görmek için yapmadığım şey kalmamıştı ve maalesef göremememiştim. 😁 Sonra sınav günü geldi çattı. Öylesine yola doğru bakarken bir de ne göreyim geliyor. Direkt göz göze geldik ve ben başımı çevirdim. 😁 Sonra hiç ona bakmadım ve direkt okula girip sırama oturdum. Aynı sınıfta olmamak için dua ettim, neyse ki olmadık. 😁 Çıkışta da karşılaşmamak için epey çaba sarfettim. Karşılaşmadık da. Bu olaydan birkaç ay sonra beni ekledi ve konuşmaya başladık. Seni gördüm selam vericektim ama yanında annen vardı falan. 😁 Sonra onu sevdiğimi anladı, itiraf etmek zorunda kaldım. 😁 Sevgili olduk. Ama sonu iyi olmadı maalesef. Ayrıldık. 😁
Evett kesinlikle. Bazen olmuyorsa varmış bir hayır.😁 Yine de tatlı bir tesadüftü hep gülerek hatırlarım.😁 Sen de takma böyle şeyleri sınavına odaklan. Görsen bile o kalabalıkta aradan kaynarsın. Zaten düşük bir ihtimal aynı okulda olmanız. 🌝❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eve yakın yere mi göndermişler :)) beni 2 dolmuşluk yere atmışlardı.
Oha geçmiş olsun valla bacım bizimkiler hep öyleydi
Bu benim başıma gelmişti hahahahahahaha :D
Umarım denk gelmezsiniz. :D
Ay noldu o an naptınız anlat 😭
Kendisi platonik aşkımdı ve tam 4 sene boyunca (ayrı liselerdeydik) kendisini görmek için yapmadığım şey kalmamıştı ve maalesef göremememiştim. 😁 Sonra sınav günü geldi çattı. Öylesine yola doğru bakarken bir de ne göreyim geliyor. Direkt göz göze geldik ve ben başımı çevirdim. 😁 Sonra hiç ona bakmadım ve direkt okula girip sırama oturdum. Aynı sınıfta olmamak için dua ettim, neyse ki olmadık. 😁 Çıkışta da karşılaşmamak için epey çaba sarfettim. Karşılaşmadık da. Bu olaydan birkaç ay sonra beni ekledi ve konuşmaya başladık. Seni gördüm selam vericektim ama yanında annen vardı falan. 😁 Sonra onu sevdiğimi anladı, itiraf etmek zorunda kaldım. 😁 Sevgili olduk. Ama sonu iyi olmadı maalesef. Ayrıldık. 😁
Kader sizi bir araya getirmişşş ne kadar tatlı ama sonuna üzüldüm demekki çıkarman gereken dersler varmış o olayda
Evett kesinlikle. Bazen olmuyorsa varmış bir hayır.😁 Yine de tatlı bir tesadüftü hep gülerek hatırlarım.😁
Sen de takma böyle şeyleri sınavına odaklan. Görsen bile o kalabalıkta aradan kaynarsın. Zaten düşük bir ihtimal aynı okulda olmanız. 🌝❤️
Çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Ya sınava girecen düşündüğün şeye bak
öf napim geldi ansızın aklıma 🙂🔫
Ders çalış bunlarla vakit kaybetme. Eski sevgilini zekanla döv hadi kızım
Haklısın😠😠 RAKİP RAKİPTİR!!
Evet
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!