Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğun nefret ettiğim iki arkadaşı da bizle aynı mahallede ve onlar da bu sene sınava girecek 🙂🔫
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eve yakın yere mi göndermişler :)) beni 2 dolmuşluk yere atmışlardı.
Oha geçmiş olsun valla bacım bizimkiler hep öyleydi
Bu benim başıma gelmişti hahahahahahaha :D
Umarım denk gelmezsiniz. :D
Ay noldu o an naptınız anlat 😭
Kendisi platonik aşkımdı ve tam 4 sene boyunca (ayrı liselerdeydik) kendisini görmek için yapmadığım şey kalmamıştı ve maalesef göremememiştim. 😁 Sonra sınav günü geldi çattı. Öylesine yola doğru bakarken bir de ne göreyim geliyor. Direkt göz göze geldik ve ben başımı çevirdim. 😁 Sonra hiç ona bakmadım ve direkt okula girip sırama oturdum. Aynı sınıfta olmamak için dua ettim, neyse ki olmadık. 😁 Çıkışta da karşılaşmamak için epey çaba sarfettim. Karşılaşmadık da. Bu olaydan birkaç ay sonra beni ekledi ve konuşmaya başladık. Seni gördüm selam vericektim ama yanında annen vardı falan. 😁 Sonra onu sevdiğimi anladı, itiraf etmek zorunda kaldım. 😁 Sevgili olduk. Ama sonu iyi olmadı maalesef. Ayrıldık. 😁
Kader sizi bir araya getirmişşş ne kadar tatlı ama sonuna üzüldüm demekki çıkarman gereken dersler varmış o olayda
Evett kesinlikle. Bazen olmuyorsa varmış bir hayır.😁 Yine de tatlı bir tesadüftü hep gülerek hatırlarım.😁
Sen de takma böyle şeyleri sınavına odaklan. Görsen bile o kalabalıkta aradan kaynarsın. Zaten düşük bir ihtimal aynı okulda olmanız. 🌝❤️
Çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Ya sınava girecen düşündüğün şeye bak
öf napim geldi ansızın aklıma 🙂🔫
Ders çalış bunlarla vakit kaybetme. Eski sevgilini zekanla döv hadi kızım
Haklısın😠😠 RAKİP RAKİPTİR!!
Evet
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!