'Evleneceğiz' diye söz verip terk eden erkek?

'Nasılsa evleneceğiz' diye herşeyi yaşadı (ki başımdan bir cinsel istismar olayının geçtiğini biliyordu). Her konuda söz verdi, güvendirdi, inandırdı, güzel sözlerle kendine çekti. Tanıdıkça da beni değiştirmeye çalıştı, beni olduğum gibi kabul edemedi. Başta güçlü ve sınırları olan bir karakter yapım vardı, sevmediği huylarıma çeki düzen vereyim derken de özgüvenim, özsevgim, özsaygım kalmadı ve bambaşka bir insan oldum. İsteyince geldi isteyince gitti. Bende kendimi bağımlı hissetmeye başladım. En sonunda da tekrar çok sevdiğini söyledi. 1 hafta sonra da bir çok şekilde küfür, hakaret, saygısızlık edip tek bir mesajla terk etti ve dediği şey de şu 'çok doğru bir karar vermişim, sen hastasın, ben seni böyle kabul edemiyorum etmeye çalıştım, sevdiğimi söyledim ve istediğini verdim, sırf vicdanım sebebiyle seninle olmakta kararsızdım ama artık hayat benim hayatım.' Böyle bir insanın yaptıkları nasıl yanına kalabiliyor, vicdanı gayet rahat ve gayet de mutlu bir şekilde alay edip gitti? Gidene kadar da nasıl manipüle edildiğimi asla ama asla göremedim ben..
'Evleneceğiz' diye söz verip terk eden erkek?