Aşk İlişkileri Erkekler maskeli daha yakışıklı görünüyor neden? Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Maskeli olunca o gözler keskin doğan gözü, bakışlar kalbime birer ok sanırsın Orlando Bloom sanırsın Afeti devran Maskeyi bi çıkartıyor çaycı abdi abi 😔🤦♀️👊 Erkekler maskeli daha yakışıklı görünüyor neden? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
eskiköprününaltında Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En iyisi hep maske taksinlar 1 1 Yorumla Butterflysz +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Thebutcher34 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kadın psikolojisinin sürüncemeli ve gizemli ilişkileri ve erkekleri sevdiğinin arzuladığının canlı kanıtısın reis:) 1 4 Yorumla Butterflysz +1 yıl Sende sorduğum sorunun canlı kanıtısın 🤣🤣 Yorumla Thebutcher34 +1 yıl Teşekkür ederim kibarlığın için, çok naziksin:) Yorumla Thebutcher34 +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Thebutcher34 +1 yıl Allahtan maskeyi çıkarınca abdi abi olmuyorum:) Yorumla
yasemin00000000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl ben katılmıyorum buna güzel güzeldir çirkin çirkindir bu onu etkilemez elmas çöplüktete elmasdır kömür madendede kömürdür 1 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet maskeli çok güzel çıkıyor saçlarım da pofuduk bide 1 0 Yorumla
mehmetM3400 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben de aynı şeyi kızlar için soracaktım neden oluyor diye neyse burada kalıp cevaplara bakarım 😂😂 1 0 Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Kizlar cok farkli sanki 😂 1 1 Yorumla Butterflysz +1 yıl Sus ülennn 👊👊👊 Yorumla
Fiftyshadesofbaris Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Kar maskesiyle daha yakışıklıyım 1 5 Yorumla Butterflysz +1 yıl Özgüvenin de böylesi 🤣 Yorumla Fiftyshadesofbaris +1 yıl Kar maskesi yuzumu full kapatıyor ondan 😂 Yorumla Butterflysz +1 yıl Hımm pardon o zaman 🤣👊 Yorumla Fiftyshadesofbaris +1 yıl Acikken de giderim var Yorumla Butterflysz +1 yıl Belli oluyor 👍👊 Yorumla
böylehayatınben06 Takip Et Xper 6 Yaş: 74 , eic 99% +1 yıl Burun gözükmüyor çünkü 1 1 Yorumla Butterflysz +1 yıl Haklı olabilirsin Yorumla
UyurBirGezer Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Sakallı sevmiyorsun demek ki djdnd 1 1 Yorumla Butterflysz +1 yıl Olabilir 🤷♀️ Yorumla
delibasi Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl işte yüzümüz ne kadar görünmezse o kadar yakışıklı oluyoruz kjdcdbdv mesela ben karanlıkta aynı brad pitt yani 1 0 Yorumla
AxeSinS Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. çirkinliğimizi saklıyor 1 3 Yorumla Butterflysz +1 yıl Bence de Yorumla AxeSinS +1 yıl @butterflysz https://www.youtube.com/watch?v=apa9LoAmR4k dakika 9.57 referanstır :D Yorumla Butterflysz +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
bay-master Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hadi ya çaycı Abdi abimiz sevdiğimiz bı abimizdi adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi🤣 1 0 Yorumla
pecuse Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yok maske varken hiç estetik yok kızlarda bile :D 1 0 Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok haklısın 😂 1 1 Yorumla Butterflysz +1 yıl Öyle ama bebiş Yorumla
Djdjldndgdjosl Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Jsjsgshskskxk kesinlikle 1 1 Yorumla Butterflysz +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yüzü gözükmediği için 🤣 1 0 Yorumla
Kaptanı Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Çaylarrrr 2 4 Yorumla Butterflysz +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Kaptanı +1 yıl Buyurmazmısın çay ☕️ Buyur 😀 Yorumla Butterflysz +1 yıl İçmiş kadar olduk saol 🤣 Yorumla Kaptanı +1 yıl Rica ederim efendim 🙏 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Demaa öylee 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar