Ya bende mıknatıs mi var bilmiyorum ama gerçekten biktim neden bana gelen tüm erkekler sadece bu amaçla yaklaşıyor yeter ya nasıl kurtulcam ben bu durumdan ömrümün sonuna kadar hep böyleleriyle mi karşilaşicam ben resmen hepsi o konulari açmaya çalışıyo sonra çekici fotoğraf istiyo biktim da artık
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Erkekler şimdilerde 31 manyağı olmuş 31. Nude mi istersin yoksa yanına çıplak uzanmamı mı diye sorsan, nude at en azından sürekli bakarım diyecek gri zkalılar tanıyorum.
Hem de ne manyak ya her gelen aynı şeyi yazıyor resmen gerçekten bende mi bişey var niye bu gözle bakıyolar bana anlamıyorum
Görüşüm sabit, erkekler 31 çeke çeke beyinleri sünger gibi olmuş, gerçek kadın koysan yanlarına, dur önce nude çekeyim sonra sevişeyim derler, anı yaşama işi bitmiş, kadın onlar için nude alınacak, mastürbasyon yapılıp rahatlanacak bir araç...
Hiçbirisini yaşamak zorunda değilsin öyle yapana bas engeli, çek çizgini. Ümidini yitirme güzel kalpli doğru insanlar var az da olsa.
Ben niye hiç denk gelmiyorum gelenlerin hepsi aynı amaçla aynı cümlelerle geliyo sanki bi döngünün içindeyim midem bulandı artık erkeklerden soğuyacam ya
Hayır soğumayın, ümidinizi asla kaybetmeyin. O kişi sizi bulacaktır.
Bu kişilerle nereden tanışıyorsun? Sosyal medya ise şaşırma çok normal. Ben bir geceyi beraber geçirme teklifi bile almıştım garipsemiyorum artık.
Ona göre erkek seviyorsundur iyileri beğenmiyorsundur istemsizce. Öyle çekiyorsundur muhtemelen. Kadınlar öyle erkekleri severler çünkü içgüdüsel olarak o yüzden onları buluyorsundur konuşacak
Ya beni yıllarca seven çocuğa da sans verdim yakışıklı falan da değildi ama o da fıs çıktı
Yakışıklıdır her türlü yoksa şans vermezdin
Yok cidden değildi sadece bana değer veren biri olsun bende zamanla severim dedim yine aynı sonuç
İlginç. Bir kere yakışıklı olmayan biriyle çıkmışsın. O zaman onlara kapıyı açıp başkalarıyla deneyeceksin. Kişinin yapısıyla da alakası var ama bunun. Erkekler azınca zor dayanırlar. O yüzden ne sevdikleri neye meyilli oldukları da önemli. Mesela ben daha bu itaatkar olan erkeklerdenim. Yani hormonlarım artınca daha çok sarılmayı falan tercih ediyorum. O şekilde rahatlıyorum. Dolayısıyla cinsel yönden baskı yapan öyle sexting peşinde koşan biri değilim. Ama bu yapıyla ilgili işte, herkes bu yapıda olmuyor. Kişi ne kadar iyi olursa olsun, eğilimleri daha çok sextinge falan yatkınsa kendini tutamayıp öyle şeyler istiyor. Yani cinsel tercihlerini eğilimlerini sorgulamak gerek biriyle çıkarken.
Ya eski sevgilim geçenlerde ayrılıp silmiştim aradan birkaç hafta geçmiş gelmiş diyo canım seni çok istiyo çok özlüyorum seni daha bisey yaşamadık bu arada ama çocukta aşırı bi istek var onu biliyorum ama hem ozledim diyip hem bu mesajı yazması o kadar saçma ki hem seni çok seviyorum diyo hem kendini tutamiyo o konulara giriyo daha dün yine dedim yazma anlaşamıyoruz tamam dedi bu sabah baktım yazmış sen yoksun diye şey izliyorum :/ bunu yazıp silmiş bu nasıl bişey ya allah aşkına neden yaziyo bunları bana
Azmış demekki tutamıyor kendini ihtiyacı var sana. Ama seviyor mu seni gerçekten ayrı konu, o konuda olumlu cevap veremem. Herşeyi kendi kafama göre yorumlamaya kalksam sevmiyor derim. Çünkü ben aşk acısı çekerken öyle şeyler düşünmem seviyorum seni dayanamıyorum nolur yanıma gel sensiz yapamıyorum falan derim, yani duygusal anlamda acı çekerim. Lakin önyargılı olmak istemiyorum, belki bazıları öyle seviyordur. (hiç sanmıyorum ama)
Bana da öyle geliyor ama çözemiyorum zaten ilk yazdığında senin dediklerini söyledi seni çok ozledim çok seviyorum falan bi şans daha ver gibisinden bi ozledim diyor sonra bi an oluyo o dediğim muhabbeti yaziyo, ben bundan ayrıldığımda kendi okulundaki kızı ekleyip kizin fotoğrafına iltifatli yorum attığını gördüm daha 1 2 haftalık kız duygu amaçlı yazdığını sanmıyorum ama yine de çok sinir olmustum şimdi geldiğinde yorumu gördüm o kızı silmeden bana yazma diyorum o kızın sevgilisi var arkadaşım diyip silmemek için direniyo bide bide bunlar var bunun mantığını da cozemiyom
Anladım, maalesef iyi şeyler söyleyemeyeceğim bu durumda. Eleştirmek istemiyorum kimseyi o yüzden hiçbir şey demiyorum. Sadece bir an önce kes onla tüm iletişimini kızı silse de silmese de. Onla senin bir işin yok artık, kendi aklını onla doldurarak bile vaktini enerjini harcıyorsun. Kapat dosyayı ve kendi hayatına yeni insanlara sorumluluklarına işine gücüne bak.
Yok ya açık konuş belki senin sözlerinle kendime gelirim kafamdan atarım
Tatlım söylemek mi gerekiyor illa? Senin yaşın ufak herhalde daha. Baya seni sevdiği falan yok işte. Uğraşıyor gelsin de bir sevişelim diye. Lafı bağlıyor oradan buradan. Bunu anlamayacak ne var, şimdi daha iyi anlaşılıyor niye hep öyle erkeklerle tanıştığın. Safsın çünkü daha küçüksün. Daha çok bunlarla uğraşacak dönemdesin. Vaktin var daha. Sadece şu an vaktini hayatınızı ziyan ediyorsun bunları düşünerek. Yok onu çözüyorum çözemiyorum falan, boşa debeleniyorsun. Çözecek birşey yok. Yola getirip bir yatağa atsam diye uğraşan klasik bir erkek işte bu kadar
Gerçi bende sanaldan ne bekliyorum ki çocuk benim taşindigim şehirde oturuyo ama şu an ayrı sehirlerdeyiz yatağa atmak istese de atamaz ama heralde yine dediğin gibi aynı amaçla yaziyo yani en azından onun muhabbetini yapıp vakit geçirmek için, ama ben bu çocukla yanyana olsaydım sevişme olmasına izin vermezdim kesinlikle
O kadarıyla yetiniyor bazıları. İnternet cinsel sohbet yapmaya çalışanlarla dolu. Açıkcası ben de çok anlamıyorum madem insan bir zevk alacak birşey yaşayacak neden sanaldan yapmaya çalışır bu kadar, çok azıyla yetinen insanlar. Özellikle kızlar da çok olur, sanaldan severler uzun uzun konuşmayı herşeyi ama reelden kaçarlar. Herkesin tercihi ama bence hayatı gerçekçi yaşamak lazım. Sanaldan tanışmak güzeldir de, varsa bir etkileşim reele dökmeli insanlar bunu öyle sanaldan hayat mı olur
Ben tam tersi daha çok buluşmak istiyorum ona da dedim bunu çalış ortalamanı yüksek tut benim okula gel dedim bi yerden sonra sıkıyor artık sanal, ya ona bunu söyleyince de kabul etmiyo mesela bi ara benimle sırf cinsellik için konusuyosun demistim çok kırıcı oluyosun bazen amacım o olsa kaldigim şehirde bulurum zaten çok zor değil niye gelip sana yazayım diyor
Hala düşüncülerle boğuşuyorsun, ne desem boş. Zamanla farkedeceksin bazı şeyleri anlatmaya çalışmak yersiz
Yok ben farkindayim zaten guvenmiyorum da benim huyum bu insanların davranışlarını sorgularım sürekli kendi içimde
Yeterince sorguladın zaten. O sorgulama bitmez ayrıca, bir insanın her yaptığının kendince bir bahanesi de açıklaması da vardır. Ne dersen de karşındaki altını mutlaka dolduracak mutlaka kötü niyeti olmadığına aslında sana nasıl değer verdiğine ikna edecek mantıklı gerekçeler bulacaktır. Bu döngü hep böyle sürer. Ya umursamazsın adam yerine bile koymaz atarsın kenara. Ya da en sonunda sağlam bir kazık yiyene kadar devam edersin böyle, o zaman da kendin anlarsın zaten herşeyi.
Haklisin bu tipleri düşünmeye umursamaya bile değmez
Sen okuluna dersine bak. Üniversitesi çevrende biraz yeni insanlarla tanış toparlan kendine gel
Cinsel muhabbetten mi bahsediyorsun yoksa sevgililik muhabbetine mi dönüyor konu?
18 işte
Ergen erkeklerden uzak dur diyeceğim ama olgun erkeklerin çoğu da aynı kafada. Sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama eğer sana yazan erkeklerle sohbet ediyorsan bunun yerine sen biraz tanıyıp erkeklere yazmayı dene. En azından kafana göre biri olur. Tamam onun da sapık olmayacağının garantisi yok lakin hiç tanımadığın birinin sana yazmasından daha iyidir. Mantık olarak ben de yazarken bir yabancı gibi yazacağım diyeceksin fakat kendi kriterlerine göre birine yazmış olacaksın. Sonuç olarak kavun değil ki dibini koklayasın. :D
sende onlar için mıknatıstan daha değerli bir şey var ondan olabilir
Atmicaksin sende
Ilk anda resim istiyorsa bas engeli gitsin
Direk engelle sonunu getiremezsin belki ama azaltırsın kardeşim 🤷🏼
Sorun sende değil , beyni gelişimini slip donunda tamamlayan at ağızlılarda
Sen açmadan açıyorlarsa, abaza paratoneri olabilirsin jdjfkfk
Ne yapacakmışlar fotoğrafını? Cidden saçma sapan insanlar
İşte fotoğraf alıp ona bakarak biseyler yapacaklar heralde karaktersizler
Ne diyim, umarım bir daha öylesi karşına çıkmaz. Bu ortamda biraz zor gibi ama
İyi insanlar bul o zaman
İyi insan mi kaldı bulalım gelmiyo ki öyle biri
Sen iyi ol karşındakiler iyi olur merak etme
sanalda öyle:) o yüzden reele odaklan
Giderin var demek ki
Gerçekten sevilmek için illa tipsiz olmak mi gerekiyo ben anlamadım nerde tipi fiziği olmayan varsa bakıyorum sevgilisiyle çok mutlu gerçekten seviliyo
Allah çirkin şansı versin dıye bosa dememişler
Çevrendeki erkekler sala k bence. d
Konuşma?
yas kacki
21
nerdensin😀 yani yası biraz kucukler sanirim öyle yaklasio ya