Aşk İlişkileri Biz çirkin erkeklerin suçu günahı ne :)? _SaRqiS Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlar neden bizi sevmiyorlar :)Yakışıklı olanda toprağa girecek çirkin olanda neden bizi sevmiyorsunuz kızlar? Biz çirkin erkeklerin suçu günahı ne :)? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
1randoman Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ohooo ama o zaman nasıl olsa mezara gireceğiz diyip hiçbir erkeğe bakmazlar 0 7 Yorumla _SaRqiS +1 yıl O ne alaka pardon? Yorumla 1randoman +1 yıl Herkes bir gün toprağa girecek sonuçta öyle bakarsak hiçbirimiz hiçbir şey yaşayamayız ki Yorumla 1randoman +1 yıl Ben de çirkinim bu arada yani beni de hiçbir kız beğenmiyor ama yakışıklı erkeği sevmek hakları bence Yorumla _SaRqiS +1 yıl Bizim suçumuz ne o zaman? Biz mi çirkin olmak istedik :) Yorumla 1randoman +1 yıl Suç değil imtihan Yorumla _SaRqiS +1 yıl Ot gibi yaşayaıp imtihan ediliyoruz o zaman ne seven var ne sayan Yorumla 1randoman +1 yıl Orası öyle maalesef Yorumla
suxqwe Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Aman sevmiyorlarsa sevmesjnler o mükemmel dedikleri erkeklerle mutlular sanki 1 3 Yorumla _SaRqiS +1 yıl Mutludurlar belkide :) Yorumla esmerim35_ +1 yıl Hepsi kara toprağa girmiyor mu? Yorumla suxqwe +1 yıl Allah devamını verdirsin o zamanda hayır yani bu iş aşkla olur tipe ona buna bakmaz yalan her şey Yorumla
Alâcelikk Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sevince en yakisiklisi o zaten. Sevmek yakisikliliga bakmiyor 0 0 Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Seven çıkar 0 3 Yorumla _SaRqiS +1 yıl Sen sev :) Yorumla Cesur67 +1 yıl Senin gibi güzel kız çirkin erkeğe yakışırmı demi.. Yorumla _SaRqiS +1 yıl @Cesur67 anca lafta seven çıkar derler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ohooo ama o zaman nasıl olsa mezara gireceğiz diyip hiçbir erkeğe bakmazlar
O ne alaka pardon?
Herkes bir gün toprağa girecek sonuçta öyle bakarsak hiçbirimiz hiçbir şey yaşayamayız ki
Ben de çirkinim bu arada yani beni de hiçbir kız beğenmiyor ama yakışıklı erkeği sevmek hakları bence
Bizim suçumuz ne o zaman? Biz mi çirkin olmak istedik :)
Suç değil imtihan
Ot gibi yaşayaıp imtihan ediliyoruz o zaman ne seven var ne sayan
Orası öyle maalesef
Aman sevmiyorlarsa sevmesjnler o mükemmel dedikleri erkeklerle mutlular sanki
Mutludurlar belkide :)
Hepsi kara toprağa girmiyor mu?
Allah devamını verdirsin o zamanda hayır yani bu iş aşkla olur tipe ona buna bakmaz yalan her şey
Sevince en yakisiklisi o zaten. Sevmek yakisikliliga bakmiyor
Kızlar parayı daha çok sever
Aynen hiç şansımız yok
Seven çıkar
Sen sev :)
Senin gibi güzel kız çirkin erkeğe yakışırmı demi..
@Cesur67 anca lafta seven çıkar derler
Herkesin bir alıcısı vardır.