Hoşlantı geçici bence. Dış görünüşü hoşuna gidiyor sadece. Sevmek ise onu zamanla tanımak, sana göre birisi mi yoksa değil mi onu anlamak. Eğer aynı şeylerden hoşlanıp, aynı şeyleri seviyorsanız hoşlantı aşk'a dönüşebilir bu da zamanla olabilecek bir şey.
Hayır, hayata bakış açısı benim için çok önemli. Sadece hoşlantı biri için en fazla merak ışığı yakar, bunu sürdürülebilir kılmak için çok daha fazlası lazım.
Birisiyle sevgili olmam için ona herşeyden önce güvenmem gerekiyor bunun için de zaman lazım bununla beraber dürüst ve saygılı olması Lazım işte bu huyları taşıyan insanla sevgili olurum nasipse
Kişilik, karakter, duruş; bana bakışı, bana karşı olan tavrı, iyi ve kötü yönleri ve özellikle kötü yönlerini ne kadar tolere edebileceğim; eğitim durumu, hayat ve dünya görüşü, kadınlara karşı bakış açısı; belki maddi durumu (arada uçurum varsa özellikle), kültürel ve örf-âdet farklılıkları, gibi bircok etmeni değerlendiririm şahsen.
Biriyle sevgili olmak için sadece hoşlanmak yetmez. Ama temel olarak hoşlanmakta gerekir. Daha sonrasında hoşlanmanın devamı getirilir birbirinizi daha iyi tanır, hayatlarınızda yer edinir ve git gide sevgili olmuş olursunuz
Asla yetmez fakat burda neden hoslandiginizda önemli insan gördüğünden hoslanabilir fakat tanıdığını sever yanında yokken bile aklına düşüyorsa aşık olur ooooooo bitmez bu mevzu
Çok hoşlandıysam her türlü sevgili olabilirim gibime geliyordu ama huyları davranışları bana uymadıysa olmaz. Ki denemiştim önceden sevgili olmayı ama yapamamıştım. O yüzden davranışları da çok önemli.
yeterli değil, karşınızdaki insana bağlı, ayrıca hoşlanmak anlık ve hızlı bi süreçtir sevmekse zaman ister bolca zamanını alır buna aşk demek için. eğer sevilcek bi insansa tamamdır. bazıları hak etmiyor.
Keşkee hoşlandığım kişi hoşlandığıma değer mi diye ölçüp tartıp sevgili olup olmama kararını veririm duygularımı ziyan etmiyim diye bu yüzden kimse olmıycak hayatımda biliyorum 💃💃💃
Hayır. Daha çok düşünce yapısına , hal ve hareketlerine bakarak karar veriyorum Bu arada Eig , xper varsa çok sevinirim yanlış anlama bn dilenci değilim.
Hoşlandığımdan eminsem, önceden tanıyor dahi olsam daha çok tanımaya odaklanırım. Hangi durumlarda nasıl davranıyor ona bakarım. Sonrası zamanla olur olacaksa