Aşk İlişkileri Telegram da ne gruplari olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim telegramda onlinedı kimle konusuyon napiyon dedim birkac grup icindeyim onlari okuyordum dedi, daha da sormadim. Ne grubu olabir? Güncellemeler+1 yıl Grup icin kullanici adi gerekmiyormu? Bunun kullanici adi yok cunku Telegram da ne gruplari olabilir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Ekonomi spor kripto paralar film dizi grupları p*rno paylaşım grupları. Hepsi var senin sevgilin hangi kısmıyla ilgileniyor onu bilmek lazım 0 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl a dan z 'ye her türlü gruplar var , ne ararsan yani 0 0 Yorumla
pinkangells Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ben kendi adıma konuşayım, genelde soru çözüm grupları için kullanıyorum yelegramı 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Gruba katilmak icin kullanici adi sartmi? Yorumla pinkangells +1 yıl Yok benim kullanıcı adım yok mesela normal adım gözüküyor Yorumla pinkangells +1 yıl Bir şey dicem online dediğin sürekli bir aktiflik mi Yorumla Soran +1 yıl Evet , yani girdigimde cevrimici yaziyordu Yorumla pinkangells +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla pinkangells +1 yıl Ama insan hisseder ya ne olup olmadığını, gerçekten seviyorsa hissettirir. Şüphe ahvalinde bırakmazdı Yorumla pinkangells +1 yıl Telegramdaki soru çözüm gruplarını kısa süre kullandm aşırı verimsiz saçma gruplar sürekli aktif olması garip Yorumla pinkangells +1 yıl Başka amaçlar için kullananlar da var telegramı Yorumla pinkangells +1 yıl Yani o tarz gruplar da var Yorumla pinkangells +1 yıl Umarım öyle bir şey değildir Yorumla pinkangells +1 yıl Burda soruyorsun biliyorm ama en iyi sen bilirsin onun kişiliğini ne yapıp yapmayacağını Yorumla
aybalam_1414 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Telegram iyi değil ya watsap yine iyi 0 1 Yorumla aybalam_1414 +1 yıl Grup için ad yazacaksın Yorumla
Gececiyizz06 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Iyi veya kotu her turlu olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne grubu olabilir iste Yorumla Gececiyizz06 +1 yıl Ales kpss ingilizce ders pdf paylasim soru paylasim gruplari vega sohbet gruplari filan olabilir Yorumla
Zümrüd-üAnkaaKuşu Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl A dan z ye her şey gündelik ders oyun +18 vb 0 0 Yorumla
ketçaplıkabak Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl her türlü grup var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla ketçaplıkabak +1 yıl borsa grupları/ lisans yüksek lisans/ dizi/ sohbet/ kız erkek ilişki bir sürü işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ekonomi spor kripto paralar film dizi grupları p*rno paylaşım grupları. Hepsi var senin sevgilin hangi kısmıyla ilgileniyor onu bilmek lazım
a dan z 'ye her türlü gruplar var , ne ararsan yani
Ben kendi adıma konuşayım, genelde soru çözüm grupları için kullanıyorum yelegramı
Gruba katilmak icin kullanici adi sartmi?
Yok benim kullanıcı adım yok mesela normal adım gözüküyor
Bir şey dicem online dediğin sürekli bir aktiflik mi
Evet , yani girdigimde cevrimici yaziyordu
Anladım
Neden
Ama insan hisseder ya ne olup olmadığını, gerçekten seviyorsa hissettirir. Şüphe ahvalinde bırakmazdı
Telegramdaki soru çözüm gruplarını kısa süre kullandm aşırı verimsiz saçma gruplar sürekli aktif olması garip
Başka amaçlar için kullananlar da var telegramı
Yani o tarz gruplar da var
Umarım öyle bir şey değildir
Burda soruyorsun biliyorm ama en iyi sen bilirsin onun kişiliğini ne yapıp yapmayacağını
Telegram iyi değil ya watsap yine iyi
Grup için ad yazacaksın
Iyi veya kotu her turlu olabilir
Ne grubu olabilir iste
Ales kpss ingilizce ders pdf paylasim soru paylasim gruplari vega sohbet gruplari filan olabilir
A dan z ye her şey gündelik ders oyun +18 vb
Ne ararsan var
her türlü grup var
Mesela
borsa grupları/ lisans yüksek lisans/ dizi/ sohbet/ kız erkek ilişki bir sürü işte
Çoğunluk p ornografi