+1 yılHayatına devam edeceksin o sevgilim dedigin kardeşim yaptığından utanmalı.. sen değil sen utanılcak bi şey yapmadın, sen gaflete düştün
İnsanoğlu beşer, kuldur şaşar.. demişler.. kendi hayatına bak artık yeni bi sayfa aç kendine utanma kendinden ve kimseye yüzünü gostererek resim vs atma kimsenin eline koz verme00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle o... pu çocuklarını nasıl bulupta sevfgili oluyosunuz. Birde bu o... pu çocuğuna çıplak fotolarını atıyosun. O fotoları atarken hiç mi utanmadın. Vicdanını nasıl kapattın o kadar. Ne olmasını bekliyodun o çıplak fotoları atarken? Bu saatten sonra yapacağın şey tehditlere boyun eğmemen. Tehditlere boyun eğersen bunun gibi o... pu çocukları daha fazla azar
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılKaraktersizmiş. Bence bu durumu gidin emniyete bir kadın polise anlatın. Bakalım bir şey yapılıyor mu. Ayrıca hanımefendiler böyle bir fotoğraf isteyen erkek asla sizi sevmiyordur amacı farklıdır. Dikkat edin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sevgililerinin kocanız değil atmayın hatta kocanıza dahi atmayın atıyorsunuz yüzünüzü atmayın karaktersizlik bu eski sevgilinin yaptığı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef yapacak bir şey yok bir dahaki seçimlerinde daha dikkatli olursun en azından bir ders almış oldun
00 Yorumla
+1 yılUlan birinizde kendim attım diyin mk atan zorla attım diyor😂😂
00 Yorumla
+1 yılEski sevgiliye çıplak fotonumu attın ondan mı yaydı tehdit etti sende gönderdin salakmısın sen malll
12 Yorumla- +1 yıl
16 yaşında fotomu atılır gerizekalımısın sen ya elin oğlu tehdit eder fotonu o**spu diye yayar numaranıda ayıkla pirincin taşını ozaman sen bitmişin kusura bakmada
- +1 yıl
Kadına şiddet direk hapis
+1 yılKorkma sakın
Sana yardımcı olabilirim yeter ki sen iste06 Yorumla- +1 yıl
Sustuğun müddetçe başına daha fazla olay gelecek
Soran+1 yılne yapmam gerekiyor
- +1 yıl
Savcılığa gideceksin önce elinde delil olacak. Delil elde edeceksin
Soran+1 yılyok işte. ne tehdit ne fotoğraf. benim elimde hiçbir şey yok şu an
- +1 yıl
Mesajla konuşturacaksın
Zorla foto aldığını fotoyu paylaştığını itiraf ettirecrksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olmasını bekliyodun ki erkeklerin bazıları böyle
00 YorumlaAşağılık duygusuna kapılıyordur umarım sürekli hemde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni bir pr no starı misin sen şimdi yani
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiyelim ki aileden akraba ya da tanıdık biri o resimlere denk geldi ve ailen öğrendi.. buna tepkisi ne olur ki
Cevap sahibi+1 yılKafanı mi keserler yoksa canlı canlı gömerler mi. Niye korkuyorsun bundan
Cinsel Yaşam konusunda 649 cevap paylaştı. Yuzun gozukuyormu
13 Yorumla
Soran+1 yılyüzüm biraz gözüküyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi sitede? hackleyip kaldırayım.
04 Yorumla
Soran+1 yılbir siteden yaymamış. direkt arkadaşlarına göndermiş ve şu an benim tanıdığım tanımadığım bir sürü kişide var.
Cevap sahibi+1 yılkötü olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@Ayse_qw_1 evet
Son durum ne knk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerede yaymış
01 Yorumla
Soran+1 yılbir siteden değil. direkt arkadaşlarına göndermiş, onlardan da yayılmış
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyüzün görünüyomu komple çıplakmydn
00 YorumlaNude foto ne bee
00 Yorumla
+1 yılAlo 166
00 YorumlaŞikâyet et
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım