AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
Buna ne demek düşer şimdi.
İstiyorsan birlikte ol mu?
Aynı şey sana yapılsa ne hissederdin mi demek gerek yoksa?
Olmuşlar artık. Sana ilgisi varsa seninle olmaya çalışmalıydı. Vazgeçmemek hem seni küçük düşürür hemde aynısının sana yapıldığını düşünürsen kendine bunu yakıştırmaman lazım.
Platoniklikten kurtul oalcağı varsa zaten gelir teklif eder. Kafanı çok yorma yani herşey olcağına varır.
bir erkek bunu problem eder evet ama o kişiyle arkadaş da olmayabilirdi ayrılmışsın bitmiş ayrıca kime ne
Başka hoşlandığın biri varsa onunla ilgilen, bu adamı akışına bırak, herşey denk gelirse, bişeyler olur, kasma bu konuda
Aklinin sesini dinle canım kalbini dinlrmezsen kirilir sonra gecer * abeynini dinlemezsen direk sn yanarsn... yasamina gore mantikli olani yap
Saçma. Kalbinin sesini dinle.. Seviyorsan sırf eski sevgilinin arkadaşı diye vazgeçmek olmamalı bence ama şartları zor açıkçası. Eski svgilin öğrendikten sonra işler bayağı karışıyo..
Zor ama imkansız değil. Kırk yıllık kanka değiller sonuçta. Ve sen çocukla çıkarken diğerinin bundan haberi de yoktu.
Aşk bu neden olmasın ? Zaten diğeriyle anlaşamamışsın ve bitirmişsin. Eğer onunla hala birlikte olsaydın, o süreç içinde birliktelik isteseydin kesinlikle olmaz derdim. Fakat şuanda bir sorun yok bence... Gönlüm kimdeyse ona bakman gayet doğal...
Hayır siz çıkarken onlar tanışmıyorlarmış bile. Eğer sen o çocukla çıkarken onlar arkadaş olsaydı doğru olmazdı ama şu an hiç bir sakınca yok çünkü sen onun sevgilisiyken onlar arkadaş değillerdi. Hiç bir sorun yok kesinlikle.
Ya bastan asırı yakın arkadas olsalar hadi neysede sonradan böyle olmus olması senin iliskiyi bitirmek zorunda hissetmeni gerektirmez
seviyorsan vazgeçme bence erkekler de aynı en azından sen onlar gibi ilişki içerisindeyken hoşlanmamışsın çocuktan.. kimseyi değil kalbini dinle canım
canlısını görmüştüm baya olaylı oluyor.. hala 3 yıldır aynı şeyin dedikodusunu yaparız
bence vaz gecmene falan gerek yok kızla samimi degilsen boşver ama samimiyseniz anlat fikrini al izin alma. kendini bişey zannetmesin
vaxgeçmek zorunda değilsin bence onunla olan olmuş ve bitmiş rahatına bsk şansını dene bişey kaybetmezsin sorun olucağını düşğnmüyorum
Yok yok saçmalama bitmiş gitmiş çıktınız diye tapunu almadı ya.. arkadaşıylada çıkabilirsin kardeşi ilede :)
ilişkileri sevişmek gönül eğlendirmek takılmak gibi zanneden bir kardeşimizden tavsiye mutlaka dinlemelisin soruyu soran kardeş :)
Sen öyle Algılayabilirsin islamda bile bir kimse ile evlendiğinde o kimse öldükten ya da boşandıktan sonra kardeşi ile evlenilebilir diyorken ben kimim de aksini söyleyeceğim?
Böyle seylere takılmayın bence ask herseye değer gönül bu ilk baslarda eski sevgilin kızsada bence anlar ki kızmaya hakkı yok tatlım samimi değillermiş zaten. :D
Yok arkadaşımın eski sevgilisi, yok onun arkadaşının arkadaşı, yok akraba olduğu için ayıp olur arkadaş böyle demeye devam edersek biz kiminle evlencez?
Ayrılık olmuş aradan baya zaman gecmis hem sen hoslandktan sonra arkadaş olmuş cocuga böyle anlat bilmeli bence kabul ederse sıkıntı yok evlenmediniz ya.
hayır değilsin sonuçta bilmiyordunn aşkının peşine düş
midem bulandı afedersiniz oyuncakmı bu hehe siz pisikoloğa görünün hemen ((:
Seviyosan ufaktan ufaktan açıl ama egosunu tatmin etmeden :)
Hiç bir şeyden vazgeçmek zorunda değilsin, hoşlanmayla başlar sevgi aşk devam eder :)
çok ciddi düşüüyorsan yani ileriyi onunla görüyorsan tamam da yoksa bosver
Ya ne vazgeçmesi abartma geçmişine bu kadar bağlı kalma tavsiyem
sacmalama seninle bir alakasi yok hayata 1 kez geleceksin ne istiyosan onu yap
Saçmalama eğer seviyorsan onunda seni sevdiğinden eminsen seni kimse ilgilendirmesin.
ne yani bu senin elinde olan bişey değil seviyosan sev ne olucak
eger bu tip seyleri dert etmeyen kişilerse problem olmaz sen seviyosan vazgecme
Hic de vazgecme kafana gore! Kimsenin ne dedigine bakma umrunda olmasinnn :)
Sevgilinin arkadaşıyla aşk kulağa hoş gelmiyor ama eski sevgili olunca iş değişir.
sen vazgeçmezsen o eski sevgilinle arkadaşlıktan vazgeçer olur biter :)
yok kanks vazgeçme devam et bence bu senin en doğal hakkın
Ayni seyin bana yapildigini varsaydim ve kotu oldum, Ama tabiki sen bilirsin :))
vazgeçme bence çok sıkı fıkı kanka eski dost falan değillermiş ki hem aralarına girmiş de olmazsın çünkü daha önceden hoşlanmışsın
iyide eskı sevgılın o söyleydı böyledı dıye anlatır her seyı unutma erkek mılletı fılan yanı
Herkes sen mi kardeş?
Genellemeye gel arkadaş. Herkes sen mi hacı. Demek ki sen özelını arkadaslarında paylaşıyosn.
aynen
Sıkıntılı işler cocuklar ya sallamaz durumu ya da birbirlerine kanlı bıcaklı olurlar arası yok :D
Suanki sevgilim eski sevgilimin en yakin arkadasiydi. Yillardir hemde. 1 yildir beraberiz cok seviyoruz. Vazgecmen gereken bisey yok..
okula gelmeyen erkek zampara olur, aldatır seni. ne alakası var deme öyle oluyor. o kadar üniversiteyi boşuna mı okuduk?
Bence hiç vazgeçme. Geçmişte yaşadıkların yeni aşklar yaşamana engel olmasın :))
bende yakın arkadaşımın sevgilisinden hoşlanıyorum.. Asıl benimki imkansız olan. . Seninki biraz basit kaçıyor.. Ama bir sıkıntı olmaz bence. vazgeçmek mantıksız
türk toplum kanununda adını kaşar olarak değiştirirler. aman ha.
sen bilmiomus gbi dvranmaya devam et ve vazgecme :))
Bence güzel olur ne kaybettiğini görsün hep kızlar mı üzülecek
Gönlünü kontroll edemezsin. Bu devirde kim kime aşık olmuş. Sen eski sevgilinin arkadaşına olmuşsun çok mu?
Vazgeçmek zorunda değilsin !!
Sevgilinin yerine kendini koy senin hakkında ne düşünür acaba?
Bence değilsin. bizimkide öyle başladı ve evliliğe gidiyoruz ;)
Gönül bu kime konacağı belli olmaz. O kişi eski sevgilinle olan arkadaşlığına ara versin bir süre. Nasılsa senden sonra tanışmış. Sende önce tanımış olsaydı çık aralarından derdim.
Vazgeçmek zorunda değilsin tabiiki ama bu 2 kişi samimi değillerse bişey de olmaz. Eğer samimiyseler ikisini ayırırsın. Tabii cocuk kimi tercih ederse.
eski sevgilin seni unuttuysa takma fazla o da seni takmaz zaten
Olabilir ama şöyle düşün senin arkadaşın senin sevgilinden hoşlansaydı ona karşı ne hissedersin?
bilmem bence çok takılma bunlara sadece onun seçim yapması gerekecek durumu öğrendikten sonra
Aşk bu.. seviyorsan gidip ağzını arayacaksın.. eğer seviyorsa bas teklifi.
Hoslanilir bu bir duygudur sikinti yok ha bastirmayip paylasmak serefsizliktir
eski sevgilinin arkasından hoşlanmak diye okudum. hah
Boka sarmış knk.. Bulaşma hiç.. Temiz bir sayfa açmak en güzeli..
olur olmasına da hoşlandığın çocuk bu durumu öğrenirse senden uzaklaşabilir.. erkeklerin saçma sapan gurur meseleleri işte
başka manita bul heryer erkek gene hoşlaşırsın sen birinden metrobüste falan bul otobüs falan bakış yeter zaten
bence vazgeçme durumu yok sonucta yeni arkadas olduklarini soyluyorsun bu hic bir sorun yapmaz sonucta yillardir arkadas degillermis :)
Onun arkadaşı, bununla birlikteydi ayrılmış falan bunlara takılmayın. Gönül bu seviyorsa akışına bırak kimse sizden önemli değil.