Kiloluyum sevgilim beğenmiyor mu?

1.75 boyundayım 95 kiloyum ama fiziğim orantılı o yuzden kotu durduğunu dusunmuyorum. Erkek arkadaşım 1.78 boylarında 60 kilo civarı yakışıklı bi erkek.1 yıldır beraberiz beni hiç kıyafetsiz görmedi öyleyken kilolu olduğum belli oluyor. Ona soyluyorum kiloluyum beni beğeniyor musun diye ama kilolu olduğuma inanmıyor sen görmediğin için öyle duşunuyorsun diyorum ama beğeniyorum diyor bi turlu kendimi ikna edemiyorum beğendiğine çunku zayıf kızları beğendiğini duşunuyorum o ise sadece beni beğendiğini soyluyor ama asla ikna olmuyorum. Sanırım onu biraz fazla darladım bu konuda kavga ettik en sonunda ''gorunce beğenmezsem ayrılırız'' gibi bi cumle kurdu beni dış gorunuşum için mi seviyorsun falan dedim konu iyice dağıldı ve kavga ettik. Beni beğeniyor mudur yoksa ben uzulmeyeyim diye mi diyordur öyle. Bu olaydan sonra hemen spora yazıldım ve ona söyledim nerden çıktı dedi beni beğen diye gitmeye karar verdim dedim zaten beğeniyorum ben sana öyle mi dedim gibi şeyler söyledi. Siz ne duşunurdunuz benim yerimde olsanız?
Kiloluyum sevgilim beğenmiyor mu?