Arkadaşlar sizi rahatsız etmeyen eski sevgiliyi neden engelliyosunuz biz ayrılalı 8 ay oldu. Ben kendi hikayemi anlatayım ayrıldık ayrılır ayrılmaz instadan engelledi daha sonra instagram şifremi unuttuğum için yeni bir hesap açtım onuda bulmuş ordanda engelledi tabi benim ona ilgim olduğu için bunları farkediyorum yalan yok. Neyse kalktım hesabımı dondurdum 1.5ay sonra açtım bir baktım hesabımı açtıktan 3gün sonra farketmiş engeli kaldırmış ben story atıyorum mutlu keyifli yine engelledi bunlar ayrılığımızın 5. ayında oluyo daha sonra aradan 15gün geçti yine kaldırdı sonra yine engelledi sevgilisi olsa neden bi engelleyip bi kaldırsın benimle uğraşsın ya da kız bunu farkederdi diyorum bunu neden yapar bi insan?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Psikolojik sorunları var sanırım. Bir engeli atıp bir kaldırdığına göre sağı solu belli değil dengesiz. Sen de onu engelle bence.
Engelliyecek kadar önemsemiyorum sadece yaptıklarına mantık arıyorum
Bunlar senin farkedip farketmiceni sorgulamak için bence acaba hala bakıyormu profilime ilgiliyse bakar sonrada yazarsın diye
Ozaman burdan şunu çıkarabilir myiz demekki onu rahatsız edeceğimden endişelendiği için engellememiş başka bir düşüncesi var demektir
Ayrılığınız neden ve nasıl oldu bilsem sağlam yorum yaparım. Ama ben şahsen bir engel bir kaldırma yapıyorsam dikkatçekmek için yaparım farkediyorsa yazardiye düşünürüm. Birazda gururluysam onun bu şekildedikkatiniçekerim o yazsın diye
10 yıllık bir ilişkiydi instagram şifremi istedi vermedm son zamanlarda kavgalarımızda artmıştı sen düzelmiyosun değişmiyosun diyip ayrılmk istedi bnde kbul ettim bitti
Hm ozaman özlüyor seni ama senin araman içinde bmyle yapıyor. Sen Şu an tepki vermiyosun ya. O engelleyip kaldırdığını hiç görmüyorsun sanıyor demekki bakmıyor diyor. Baksa arardı diyor
Hiç yazmadm ha bi bunlar değil ki arkadaşının nışanlısından storylerime bakıyodu ben aslında kızı asla tanımıyodum kızın profiline baktım en yakın arkadaşının nışanlısı olduğunu öğrendim
Tamam iite senden adım bekleniyor herşey açık
Bide şu var Fake bir hesaptan arkadaşımdan onun hakkında bilgi alması için rıca ettim nışanlı olduğunu canından çok sevdiği bir nışanlısı olduğunu şifresinin de nışanlısında olduğunu söyledi ve yaklaşık bir 1yıldır görüştüğünü söylemişti bunları söylerken biz daha 6 aydır ayrıydık onu geçtim bu adam 1 ay önce beni bi engelleyip bi engel açıyodu arkadaşının nışanlısına storylrrime baktırıyodu
Uydurmuş ama o kişi sensin
Nasıl bu kanıya vardın
Yani 6 aylık bir ilişki varbir yılfalan demesi uydurma ama bahsettiği sensin sadece fake veya o arkadasın neyse sensin diye şüphelenmiş işte böyle sana yakın bir kişiden bahsetmiş
Ama nışanlım şifremi biliyo o bunları okur kendisi çok kıskanç biri falan diyo anlamadım
Ya hikaye uydurma işte ne nışanlısı o sensin
Bukez engelledi ve 3 ay oldu kaldırmadı kaldırır mı yine ne dersin
Kaldırırsa bilki seni düşünmüşyaz artık
Büyük konuşmayayımda yazmam ya olurumuz yok artık araya 8 ay girdi aynı duygular yok bnde. Birde şu var 3 takipçi var 1inin nışanlısı olduğunu söylüyo ve kimsenin takip isteğini kabul etmiyor belki birini bulup çok sevmiştir olurda ben yazarım bizden bahsederim kız öğrenip ayrılır falan bundan korktuğu için takip isteklerini geri çeviriyo olabilir mi çok gizli tutuyo hesabını
İyide seni neden düşünüyor peki bir engel bir kaldır
İşte buna anlam veremiyorum bnde
Bu dikkat çekmek işte sen yaz diye bekliyor
Tam nasıl davranması gerektiğini o da bilmiyor bence
Mesela rahatsız etmiyorum engellemesin hiç bakmazsa görmez zaten ortak arkadaşımızda yok hadi eli gider diye korkuyo engellesin hiç kaldırmasın dimi
evet tutarsız davranıyor belli ki o da seni unutamamış
Sevgilisi olmuş olsaydı ve şifresini biliyo olsaydı bunları yapabilir miydi yapamazdı diye düşünüyorum
Sevgilisi olsaydı engeli kaldırmazdı diye düşünüyorum
Fake bir hesaptan arkadaşımdan onun hakkında bilgi alması için rıca ettim nışanlı olduğunu canından çok sevdiği bir nışanlısı olduğunu şifresinin de nışanlısında olduğunu söyledi ve yaklaşık bir 1yıldır görüştüğünü söylemişti bunları söylerken biz daha 6 aydır ayrıydık onu geçtim bu adam 1 ay önce beni bi engelleyip bi engel açıyodu arkadaşının nışanlısına storylrrime baktırıyodu
Neden yalan söyleme gereğinde bulundu ki? onu anlayamadım
Sence yalan mı söyledi?
yani senden ayrılalı 6 ay olduysa nasıl 1 yıldır nişanlı olsun ki?
Ben mi yanlış anladım 😄
Doğru anladın ama Bende anlamadım hem bu pandemide nerden buldun ya 😄
ya atıyor işte 😂 ne ara bulcak da, aileler tanışacak da ohoo olacak iş değil
Tutarlı atsa bari bu arada 3kişi onu takip ediyo oda 12kişiyi profil resmi yok ben hayatındayken hayatın akışına ayak uyduruyodu şimdi noldu anlamadm 3 takipçi var dedim ya 2si arkadaşıymış 1i nışanlısıymış 2si arkadaşı onları buldum 3. kişiyi bulamadım 😆 10 paylaşım var hepside onun tipsz fotoları anlam veremedim ve asla ama asla takip isteklerini kabul etmiyor çözemedim
Aslında varya açık açık sormak lazım sen ne ayaksın? niye sürekli engelleyip engeli kaldırıyorsun? 😂 Ama onu umursamıyorsan ayrı tabi. O zaman sen engelle hshshs
Yok sormam tabiki sorma fırsatını bulamıyorum ki engelliyo hoş olsada sormam oda beni takip ediyomuş diye egosu tavan yapmasın
Bence sen o zaman hiç önemsemiyormuş gibi davran. Bir süre sonra karin ağrısı neymiş kendisi söyler
3 aydır engeldeyim ama bukez kaldırmadı söyler mi ki
Davranışlarına bakıldığında yine engeli kaldırması muhtemel gibi 😄 Belki de engeli kaldırıp hayatında biri var mı yok mi diye kontrol ediyordur?
Olabilir bakalım bundan sonraki süreç nasıl işlicek. Birde şu var 3 takipçi var 1inin nışanlısı olduğunu söylüyo ve kimsenin takip isteğini kabul etmiyor belki birini bulup çok sevmiştir olurda ben yazarım bizden bahsederim kız öğrenip ayrılır falan bundan korktuğu için takip isteklerini geri çeviriyo olabilir mi çok gizli tutuyo hesabını
Evet bu bir ihtimal, ya da yalanının ortaya çıkmasından korkuyor 🤔
Olabilir neyse ya yakında çıkar kokusu hiçbir şeyin gizli kalacağını düşğnmüyorum şu hayatta. Ebren merak ettiğin bütün soruların cvbını zamanla veriyo
aynen öyle 👍🏻 sana bol şans🍀
Teşekkür ederim 🌸❤
Bunu yapanlar akıldan noksan olanlarca da sakladıkları ciddi sırları var.
Ciddi sırlar derken açar mısın anlamadım
Yani biri seni neden engeller?
Hiç ulaşama diye peki bunu neden ister kendisine dair en ufak bir şeyi görme bilme diye...
Gibi gibi...
Tamamda açıklamayı okumadın mı bi engelleyim bi engel kaldırıyodu. Sevgilisi olabilir belki şifresini biliyodur dicam iyide bu kız bunuda farktmez miydi
Onun bir engelleyip bir kaldırması neyi kanıtlıyor? Farzet ki dengesizliğinden yapıyor sen buna kesin bir anlam yükleyemezsin ki.
Valla iyi sabrediyorsun ben de çok engellendim ama bu o kişilerin kalemlerini kurmama sebep oldu gönlümde.
Sabretmekten başka napabilirim ki kalkıp adama niye bunu yapıyosun diyemmki
Deme de zaten.
Bunda sabredecek bir şey yok.
Oteki türlüsü acı verir.
Ha birde şu var story atıyodum her storylerime anındabakan birini farkettim kızın profiline bir girdim eski sevgilimin an yakın arkadaşının nışanlısı çıktı bu kız
Her yerden kontrol erimiyormuşsun yani :)
Evet bide şu var Fake bir hesaptan arkadaşımdan onun hakkında bilgi alması için rıca ettim nışanlı olduğunu canından çok sevdiği bir nışanlısı olduğunu şifresinin de nışanlısında olduğunu söyledi ve yaklaşık bir 1yıldır görüştüğünü söylemişti bunları söylerken biz daha 6 aydır ayrıydık onu geçtim bu adam 1 ay önce beni bi engelleyip bi engel açıyodu arkadaşının nışanlısına storylrrime baktırıyodu
Yaşın kaç?
26 neden
Merak ettim. cok mu küçüksün falan diye...
Bu sarmala düştün çik bence. Ya biri sana el uzatsın ya da den kazıya kazıya çık
Hayır canımı acıtan bi durum yok yaptıklarına mantık arıyorum nihayetinde 10yıllık mazimiz var
Hımm 10 yıl da az değilmiş.
Canın acımıyorsa onemseyecegin çok şey yok bence.
Seni gicik etmek acaba farketcen mi diye, sen umursama cildirsin
Hiç yazmadm ha bi bunlar değil ki arkadaşının nışanlısından storylerime bakıyodu ben aslında kızı asla tanımıyodum kızın profiline baktım en yakın arkadaşının nışanlısı olduğunu öğrendim
Cirpiniyo o halde sen tepki vermiyon diye birak kendi haline hic umirsama
Hiç vermedim şu an 3 aydır engeldeyim bukez kaldırmadı
O zmn bosver onu hayatina devam et.
seni fazlasıyla kafaya takmış durumda
Ben 1 kez bile engellemedim ama en son aralıkta engelledi 3 aydır engeldeyim bukez kaldrmaz galiba
ruh hastası işte ya salla gitsin naptığını bilmiyor o da