Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. benzer durumda bir kaç kez kaldım. ve 9 aydır bir sevdiğim birisi yok ve kızlara karşı ilgimi kesmiş durumdayım. (erkeklerden felan hoşlanmıyorum) belli bir noktadan sonra kişinin durumuna bağlı olarak benzer kalıcı durumlar olabiliyor. Aneste ilaçları kullanıyorum uzun bir süredir. ve aldatılma, kendine yedirememe gibi durumları gayet iyi bir şekillde aştım. bu durumu hap ile çözebilirsin. reçetesiz olarak secita 20mg öneriyorum. bu zor zamanlarda psikolojini düzeltecek bir ilaçtır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatılma bir insanın gururuna yediremediğinden çok acı verir. Bu bazen ömür boyu bile sürebilir🚘 birde çok zor dönemlerinizde sağlık sorumlarıyla uğraşırken olmuşsa ( benim gibi) 1 yıldır unutamıyorum. Hala unutamıyorum. Canım yanıyor. Yakın arkadşımla aldatmıştı. Birde aptal yerine koyup seninle ayrılmıştık vs diyordu. 2 ay hastanede kalmıştım. Allah belasını versin demeye bile üzülüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılSaymaya devam et, böylelikle hem unutmamış hem de çekmeye devam etmiş olursun.. zor biter öyle
10 Yorumla
+1 yılsürekli bunu düşünmek acı verir elbet
neden aldatıldım neden ben bunlar benim başıma neden geliyor diye dövünürseniz de acı çekmeye devam edersiniz
İlk aldatılan siz değilsiniz son da olmayacaksınız hayat var olduğu sürece aldatılma olacak..
Olan olmuş biten bitmiş ise 12 gün geçmiş ise kafanızı meşgul eden bir şeyler bulmanızı öneriyorum..10 YorumlaKendi kendine kendinin reklamını yap sanki bir fragman çekiyormuşsun gibi kendinin ve bu film senim güçlü olmanla ve başarmanla bitsin. Kendi kendine ismini tekrarla ve ben buyum ben korkulacak derecede sınırlarda yaşıyorum de ve sosyalleş. Sana saçma gelebilir ama bu cidden etkili ve denenmiş bir yöntem
11 Yorumla
Soran+1 yılBu çok mantıklı geldi teşekkür ederim 😃
+1 yılAldatılmak, ihanete uğramak kolay bir şey değil ama acı çekmesi gereken kişi de sen drgilisn. Her şey onun yüzünden oldu. Kişiliksiz biriymiş ve seni aldatmış. O sucluyken ve senin uzulmene sebep olmuşken neden hâla onun yüzünden acı cekesin ki? Sen doğduğunda o yoktu ve senin bir hayatın vardı. Sımdi o hayatına geri dönme zamanı. Ayrılıkları ben bir avantaj gibi görürüm mesela. Çünkü zamanında sevdiğim kisi tarafından sevilmedigimde ve ayrıldığımda kendi hayatına dönmüş ve kendimle ilgilenmistim. Bu süreçte baya kilo vermiştim, düzenli beslenmeye ve spora başlamıştım. Ayrılığı da kendin için bir avantaja çevirebilirsin. Ama başta şunu unutma: Acı çekmesi gereken kişi sen degil, o. Her şeye o sebep olmuşken neden hâla sen acı cekmeye ve hayatına hüzün katmaya devam edesin ki?
Umarım yakın zamanda daha güçlü bir kız olarak hayatına devam. edersin. 💪💪20 Yorumla
+1 yılBunun için şu kadar zaman geçmeli demek çok zor.
Bu durumu düşünmemeye çalışın , düşüncelere dalmamak için kendinizi oyalayacak aktiviteler yapın. Zamanla anılar sizden uzaklaştıkça acınız da hafifleyecektir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen onu sevmiyordum ama buna rağmen gurur denen bisey var ve gururuma dokunmuştu bitkisel hayata gibiydim kendimi beğenmedim artık üstelik yeğenimle aldattı pisss neyse sonra dedim ki okdar iğrenç bi varlık ki boyle birsey yapıyor vee karar aldım her aklıma geldiğinde ondan nefret ettiğimi, iğrenç davranışını hatırlayıp kafamda bitirdim yani bu sende biter otur sakince düşün artıları ve eksileri dök ki eksikler HAYLİ çok olacağı için her hatırladığında eksileri de hatırlayıp bitirirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayata bakış açını değiştirdiğin anda geçer bu, ben eskiden senin gibiydim ama şu an aldatılsam kılım kıpırdamaz engellerim her yerden daha da ne b** yerse yesin. Aldatılmadım , ondan tecrübeliyim sanma. Sadece eski ben ve yeni ben arasında fark var. Güçlü olmayı öğren çözüm bu
021 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasını sevmesi ona canım cicim deme ihtimali canımı çok acıtıyor biliyor musun en çok en çok bu yakıyor başkasını sevmesi mutlu olması onla
Cevap sahibi+1 yılBen eski sevgilimin keko biriyle öpüştüğünü gördüm :)
Soran+1 yılNasıl dayanıyorsun benim canım çok acıyor
Cevap sahibi+1 yılYeni bir başlangıç yap ve bundan sonraki sevgililerine bağlanma
Soran+1 yılSevgili istemiyorum sadece şu nalet acı geçsin
Cevap sahibi+1 yılYa etrafta baika kimse yok mu 3 küsür milyar tane erkek var cidden unutursun takma cidden yardımcı olmak istiyorum senin gibileri görünce ama elimden bir şey gelmiyor çünkü sen kendini şartlamışsın
Cevap sahibi+1 yılO lanet acı benim dediğim kafada bir insan olursa geçer , cidden niye umursuyorsun şu adamı
Soran+1 yılNe yaparsam yapayım acıyor aklıma geliyor gün içinde çekmekten başka çarem yok
Soran+1 yılEn çok başkasını sevmesi zoruma gidiyor işte beni başkasına tercih etmesi bir de bulabileceği her şey vardı bende nerde yanlış yaptım diyorum yok ya haketemedim aldatılmayi her şeyine yardımcı ol hep yanındaydım hep ya demek bunlar da yetmemiş
Soran+1 yılNeden yaptı sence
Cevap sahibi+1 yılYa seni ondan daha güçlü biri sevse mesela onu unutacaksın sen de. Bir şey yapmana gerek yok için acımaskn canın acımasın çünkü takman gerekmiyor. Sen ona da mı böyle belli ettin üzüldüğünü ve hala onla konuşuyor musun , yapma öyle bir şeyi sakon kendini güçsüz gösterme
Cevap sahibi+1 yılİlişkiler bir süre sonra sıkıcılaşabiliyor yeni bir heyecan istemiştir
Soran+1 yılKonuşmuyorum sildim numarisni salak bir de silmiyordu numarami hala durumuma bakıyordu siliverdim numarasını
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın zaten baştan neden silmedin ki engelleseydin hatta
Soran+1 yılBaştan sildim ilk öğrendiğimde sonra merak ettim numaramı silmiş mi diye durum yaptım baktı sonra bir daha sildim o da bir hafta önce falandı galiba artık kayıt etmem
Cevap sahibi+1 yılEtme iyi yapmışsın. Acı falan da diyorsun saçmalama kendine gel, ondan güçsüz olduğunu hissettirirsen kötü olursun hep böyle. Güçlü olmayı bilmezsen daha çok canın yanar bu başlangıö olur. Bir daha biri sana yine böyle bir şey yaparsa sadece bırak "peki" de umursama be git. Emin ol karşı tarafın zoruna gidecektir ve senin umursamadığını görünce senin güçlü olduğun psikolojisine girecektir
Soran+1 yılZaten ben asla yazmam da bu kadar acı çekmem ağır geliyor sürekli dua ediyorum Allah'ım acımı dindir diye
Cevap sahibi+1 yılBak ben inançlı biri falan değilim ama inansam bile şunun farkındayım ki bu iş öyle duayla falan olmaz kendin güçlü olacaksın bu kadar
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyle dediğin gibi olmuyor işte kızlar daha farklı bağlanıyor
Soran+1 yılZaten acı çekmeye razıyım yeter ki acısız bir güne uyanabiliyim bir gün belki bir ay sonra belki iki ay sonra
Cevap sahibi+1 yılBak eskiden ben de senin gibiydim bunun cinsiyeti yok senin yapman gereken tek şey güçlü olmak. Sana anlatılacak çok şey var ama ne kadar da laf anlatsam laf geçiremiycem ona üzülüyorum ilerde tekrar pişman olacaksın işte. Hani birine bir şeyi anlatmak istersin , doğruyu bildiğine kesin gözüyle bakarsın ve emin olursun ama hiçbir şekilde karşıya anlatamazsın ya. Evet işte onu yaşıyorum şu an. Sana ne dersem diyeyim sen yine bundan 1 sene sonra da olsa birine bağlanacaksın ilişki kötüye düşünce de yine böyle olacaksın. Ben sana sabaha kadar laf anlatırım erinmem üşenmem ama sen almayacaksın laflarımı ona üzülüyorum
Bu hayattan kimseyi kendninen çok sevmiceksin sen kendini seversen ve kendine saygı gösterirsen karşındakine de sevgini doğru aktarırsın ve saygı görürsün. Kimseyi kendinden çok umursama. Kendini mutlu etmen gerek ki diğer insanları da mutlu edesin. Hiçbir şey senden önemli değil o yüzden üzülme ve yoluna devam et eminim daha iyileri karşına çıkacaktır. Eğer kendini seversen ve kendinle ilgilenirsen sadece emin ol sana bu acılar biz gelir tırs geçer :) youtubeden olumlama mistik yol kanalından
10 Yorumla
+1 yılBunu acısı geçmemeli asla içinde o sızı daima kalacaktır.
00 Yorumla
+1 yılYa tamam üzülür insan. Yıkılır tamam. Ama ölüm mü yahu. Aldatıyorsa yanlış kişidir. Yanlış kişiyle birlikte geçirdiğin zamanlar zaten vakit kaybiyken daha niye vakit kaybeder bir insan. Üzüleceksen aldatildigina değil kaybettiğin zamana üzül.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. 10 yıl oldu dün instadan bakıyım dedim instası var mı diye. görmez olaydım ağladım awk :D geçmiyor kusura bakma araya kaç kişi girsede onlara aşıkta olsan soğusan farketmiyor acı taze
00 YorumlaKendine olan saygını karşındakine olan sevginden daha büyük tutman gerektiğini, hayatta egodan ve aşktan daha önemli şeyler olduğunu anladığında geçer.
00 YorumlaBoşver arkadaşım kişiliksiz birine değer verip üzme kendini,, vur tekmeyi hayatına devam et, kişiliksiz biri için üzülmeye değmez inan
10 Yorumla-40günde geçer
acımazmı o zaman?
-yok alışırsın.
Psikolojine hükmet. Dik dur ki giden kaybetsin10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılSen istediğin ve kendine olan saygını bulana dek sürer
Kendine olan saygın ile unut gitsin gereksiz çöp misali zihninde tutma10 Yorumla Geçmez aklına gelir ara sıra fakat gün geçtikçe hafifler ve başka birini bulduğun zaman ise aklına bile gelmez seni üzen kişi 🙂
00 Yorumla
+1 yılGünlerini sayma, böylece daha çok kafana takarsın. Dışarı çık, gez, temiz hava al. Kitap vs oku, dizi izle, kafanı başka şeylere yor
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, ben anlamıyorum aldatılan sensin kaybeden o sen niye ağlıyorsun üzülüyorsun ki elalemin oğlu için değmeyecek hayatina bak. ;)
00 Yorumla
+1 yılSurekli kafani onunla mesgul edersen hic gecmez. En fazla 6 ay surer ama bu surede sende kafani dagitip baska birine sans vermelisin
00 YorumlaÖmür boyu seninle kalabilir ne kadar sevdiğine bağlı
10 YorumlaAldatılma acısının bilmiyorum kaç günde geçtiğini ama bir daha kimseye doğru düzgün güvenemiyorsun..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendinin farkında olmaya başladığın ve o insandan igrenmeye başladığın gün.
10 Yorumlao gecmez.. ama akilli biriysen sana bunu yasatan insani onemsemezsin
10 Yorumla
+1 yılBünün belli bir normu yok ve kişiye göre de değişiyor ama uzun bir süre yaşayacaksın maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Aldatılma acısı geçmez sadece zamanla bu hisle yaşamayı öğrenir ve alışırsın...
00 YorumlaBala onunla olmaya devam edecekksen yıllar geçse hnutmazsın
00 Yorumla
+1 yılBenim 2 yıl oldu ve hala aklıma geldikçe nefret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılsende onu aldat vicdanın rahatlar, yardımcı olabilirim.
00 Yorumla
+1 yılÇok şükür yaşamadım ama yaşayanı çok gördüm bu yüzden hep içinde kalır hiç geçmez o yara
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha bekle daha kusucan sonra kendinden nefret edicen ondan sonra gecer
00 Yorumla
+1 yılBunun acısı geçmez, için de hep ukte olarak kalır malesef.
00 Yorumlaumursama. vur tekmeyi kıçına hadi ordan olup gitsin
00 YorumlaHep aklının bir kenarında kalır ama alışırsın zamanla..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Aldatan kişinin, sizin gözünüzdeki değeri ne kadar fazlaysa, o kadar uzun sürer bunu atlatmanız.
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın bilmiyorum ama önünde kocamaaaannn yıllar var aldatıldım hayatım bitti demen falan olmaz güzelleşiceksin aldattığı kadın/erkek onlardan daha güzel olucaksın ve gözlerine sokucaksın. Ama en başta kendini iyi hissetmek için yapıcaksın
00 YorumlaEğer aşıksan ömür boyu geçmez. Ona kinlenmessinde. Hep yasadiginiz guzel seyler gelir aklina. Eger normal bi sevgiyse surekli aklina gelir aldatildigin. Ona zamanla kinlenirsin bi sure sonra seni aldatan kisiyi bile unutursun hatta..
00 Yorumla
+1 yılBunun günü olmaz ki önemsemiyorsun zamanla ama aklından çıkmıyor hiç bir zaman insan gururunu kıran en büyük şey ihanet 6 defa ihanete uğrayan biri olarak konuşuyorum geçiyor zamanla ama izi kalıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç günde atlattın
- +1 yıl
Bir aya iyi hissediyorsun biraz daha dediğim gibi ama her an aklında oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar olen anne babasina aglayip unutuyor sen bir elin oglunun aldatmasini mi unutamayacaksin?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ilişkinin derecesine tutkusuna bağlı ve en önemlisi senin ne kadar sevdiğine bağlı
00 YorumlaNiye canının acımasını izliyorun sende can yaksana abicim ohoooo bir cin benim galiba eski sevgilimi elimden almaya çalışan kızın sosyal medya hayatını bitirdim siz niye böyle pinekliyorsunuz😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. zamanla geçer gün veremem😃
00 YorumlaBu nasıl soru ya sanki Corona oldum kaç günde gecer gibi😀
00 Yorumla
+1 yılSana bağlı, düşündükçe daha da acı çekersin ateşe odun atmak gibi, aklından çıkmasına ya da unutmanı sağlayacak aktivitelerle kafanı yor
00 Yorumla
+1 yılboşver fazla kafaya takma seni mutlu edecek birini bulursun bunalım takılınca kendini hasta etmekten başka bir işe yaramaz
00 Yorumla
+1 yılHiç geçmez ama seni öldürmeyen acı güçlendirir 😉 ileride kuracağın ilişkilerde daha sağlam adımlar atarsin🙂
00 Yorumla
+1 yılGeceleri yatmadan önce sirkeli suyla yıkan geçer o zaman
00 Yorumla
+1 yıl4 ay oldu hala surekli aklima geliyo, gecmez ama alisirsin eskisi kadar acitmaz bi sure sonra
01 Yorumla- +1 yıl
2 yıl oldu ve hala aklıma geldikçe de Nefret ediyorum
+1 yılOnu unuttuğun da geçer...
10 Yorumla
+1 yılGeçmez alışmaya çalış.
10 Yorumla
+1 yılNasıl aldattığına emin oldun?
00 Yorumla
+1 yılBence sevinmen lazım Ufaklık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamaz vurdumduymaz olursan 1 saatte bile geçer
00 Yorumla İnsanın içindeki güce bağlı.
00 YorumlaAldatan herkesin kalıbına tüküreyim
00 YorumlaUnutana kadar geçmez malesef
00 Yorumla
+1 yılKaç kişiyle aldatıldığına bağlı
00 Yorumla
+1 yılGecmez ama caresi var
00 Yorumla
+1 yılZamanla zaman herşeyin ilacı.
00 Yorumla40 gün. sonra lokum dağıt
00 YorumlaGeçmez bacım alışırsın ama geçmiyor