nişanlıyım iki üç kez kaynanamla tartıştık arkadaşlar sebebi ise ya eltim ya kaynım ya da oğlunun işsiz olması yüzünden di oğlunu astsubay yaptım TSK 'ya mensup rütbeli oldu. şimdi de oğluna başlamış o kız senin gozunu koreltmiş ben onu istemiyorum rızam yoktur ölürsem Allah razı olursa rızam vardır diyor nişanlım da annemin rizâsi olmadan nikah bile kiymam yoksa dört beş sene dâha bekleriz diyor inanin ne yapacağımı şaşırdım ayrılmak istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayrılmak istemiyorsanız 4-5 sene bekleyeceksiniz demek ki. Bu arada, “oğlunu astsubay yaptım TSK’ya mensup rütbeli oldu” cümlenizden hiçbir şey anlamadım.
Oğulları işsizdi askere bile gitmek istemiyordu bedelli yapmak istiyordu o yüzden
Askere gitmeye siz mi ikna ettiniz yani gittikten sonra da askerde kaldı öyleyse. Peki neden 4-5 sene diye sormadınız mı ona?
Annesi ikna olmazsa dört beş sene iknaedecekmişiz
Siz de buna rağmen ayrılmak istemiyorum diyorsunuz öyle mi, o da iyiymiş
Tek çözüm ayrılmak biliyorum.
Şöyle düşünün, diyelim ki 4-5 yıl beklediniz.. Peki annesi yine ikna olmazsa ne olacak, yazık değil mi onca senenize... Bence ayrılın düşünmeyin bile
Nasıl unutacam peki çok sevdim çünkü
Zamanla unutacaksınız başka yolu yok unutmanın
Aslinda bir care var
Nedir?
Sevgi varsa aşk varsa sizin aranizda cocuk seni istiyosa evleneceksiniz fakat bu evlilik bir sure gizli kalacak kayin validen elbet kabullenecektir cunki zamanla
Bende öyle diyorum ama nişanlım rızası olmadan evlenmek istemiyor sonuçta anne diyor
Korkuyo belliki nereli nisanlin
Erzurumlu
O eger saf erzurumluysa anasi istemiyosa ama babasi evlenmenize engel olmuyosa seni alir ama sende biraz ona karsi kurnaz olman gerek
Evet babasi istiyor zaten nasıl kurnaz olmam gerekiyor?
Babasi istiyosa zaman zaman babasini ara
Hal hatir sor
Öyle yapıyorum ama adam evde olduğu için kaynanam actirmiyor kapattiriyor telefonu o da korkudan açmıyor geçen aradım adam açmadı
Kokuyormu karisindan
Evet çok korkuyor
Vallahi senle kac zamandir konusuyo bu cocuk peki yani iliskiniz uzun zamandir devam ediyomu
1.5 yildir sevgili 1.5 yıldır da nişanliyiz 3 senedir birlikteyiz
Nisanliysan bunlar nisani atmadan sen sevdigin kisiye soyle cunki zannedersem sen bu cocuk işsizkende onla konusuyordun ve subay oldu nisanlandiniz şimdi acikcasi şoyle demek zorundayim sen memur falanmisin yani bir gelirin var mı
Öğretmenim ama atanamadim ücretli öğretmenlik yapıyorum
Yaa iste bak insanlar bu kadar art niyetli olmus senle bir yola baslamislar onun atamasi olmus seninki olmamis onun annesi cok şeytane bir kadin ne diyo biliyomusun o kiz memur olmamis sen memursun gibi sacma sapan şeylerle oglunun aklini yiyo belki de kendi sulalesinden bir kizla evlendirecek oglunu sanada yol verecekler insanlik bu kadar assalik iste var hesabet
Bu teori sana sacma geliyo belki amahayatin aci gercegi bu
Evet sonuna kadar haklısınız ama nişanlım bırakmam senden ayrılmam ne olursa olsun ikna edecem dedi ikna olur mu olmmaz mi bilmiyorum rızası olsun yeter sonuçta ana rızası olmadan yuva kurulmaz işimiz de rast gitmez.
Bak benden sana tavsiye 3 yillik bir iliskiden bahsediyoruz burda hayirli ise her zaman şeytan karisir siz iş bana kizsanda kizmasanda o cocugun anasi hatir koymussa ki bide erzurumlu diyorsun olmicak sen aklin varsa şerefini ve onurunu kurtar şeref denilen şey sadece iki bacak arasinda olmuyo aklin varsa ara ve şu ifadeyi kullan ALLAH SANA OGLUNUN MURVETINI GOSTERMESIN DE BENIM SEREFIMLE OYNADIN DUYGULARIMLA OYNADIN BIZ BIR BIRIMIZI SEVIYORDUK ENGEL OLDUN ŞIMDI CIKIYORUM OLUNUN HAYATINDAN DEEE
Ve senin pesinden koşacak bu cocuk merak etme sen ve direk nikahlicak cunki ölum korkusu baska şeye benzemez
Kimsenin şerefi bu kadar ucuz degil anliyormusun beni öteyandan senin yasinda geciyo
Zaten benimle beraber oldu oğulları göreve gitmeden kız değilim :((((((((( ama aileler bilmiyor
O zaman mecbur senle evlenmeye merak etme o nerde sen nerdesin
Ben Kayseri Pınarbaşı nişanlım Hakkari cukurca da
Sen muhafazakar bir aile kizisin ama o kürtmu?
Yok o dağda görev de Hakkari Çukurca da
Ben onu demiyorum o kürtmu diyorum erzurumun kürdu erzincanin kürdu ve alevisi coktur eger oyleyse
Valla bilmiyorum alevi kurt falan olduklarını kaynanam kayinbabami boşamaya kalkmış sen o kızı istiyorsun diye nişanlım daha yeni nişanı attı ve beni heryerden engelledi ayrıldık
Tam tahmin ettigim gibi
Cok uzuldum
Ne yapacağım döner mi sizce nolur bir akıl verin
Istegram benim mursel yilmaz pasta resmi var
Gelirmisin oraya
Kullanıci adınızı yazın tam olarak
Mursel4269
Pasta resmi var
ya da SEN YAZ BEN SENI BULIYIM
Bulamadin galiba sen yaz istersen istegramda konusmamiz daha uygun olur