🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Neden erkekler çapkınlıklarıyla övünüyor?
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Olayı sadece erkeklerle alakası yok çapkın bir karaktere sahip olan kadın ve erkekler hep Ölünür Çünkü yukarıda dediğim gibi karakteristik bir özelliktir ve dünyanın onun üzerine kurulu olduğunu zannederler gerçek açıdan her zaman için uzak insanlardır kadın-erkek kesinlikle ayırmıyorum
Katılıyorum
O ben 7-8 kızı aynı anda idare ediyorum diyen kişiler sokakta el ele tutuşan gercekten bir birilerini sevenleri görünce içten içe ağlayanlardır. Kendilerini sevgiye layık görmedikleri için kendilerine değişik kılıflar giydirenlerdir.Çevremde geçmişte çapkın olan her birey yaşları geçtiğinde dım dızlak ortada kalmışlardır. Gelecekleri karanlıktır.
Haklısın. Gelecekleri
karanlık dediğinde az
korktum 😮😮😮😮😮
Korkma korkma. Sen niye korkuyorsun. Onlar korksun :).
Güzellikler dilerim
Korktum işte 😨😨😨😨
Korku filmi gibi anlattın
👋👋👋👋👋
Saol
Valla ben de korktum😄 yalnız olmadığıma sevindim. bu 7,8 kişiyi aynı anda idare etme durumunu ben de yaşadım ama suçlu olduğumu da düşünmüyorum. O kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki. şu yaşıma geldim hala adam gibi hediye alınan, sevgi ve saygı duyulan bir ilişkim almadı. ben de artık cinsellikle vakit geçirmeye çalışıyorum. yani tek suçlu belki bu kişi değildir. ilişki tek kişiyle yaşanmıyor. sorsan herkes ideal ilişki tanımını yapar ama kaç kişiye nasip oluyor?
@ferhanim 7-8 kişiyi elde tuttuğun
için hediye alınan sevgi saygı
duyulan olmamışın. Herkesi
yedekte tuttuğun için
herkes seni yedekte tutmuş 😔😔
@araknafobia burada
çok kişi işkembeden
attığını biliyorum 😒😒
sen atmadın. Az korkuttun.
Belki gerçekler
korkunç 😔😔.
Teşekkürler
Neden olacak sonuçta çapkınlıkta bir sanattır. Ayrıca bunun cinsiyeti yoktur. Kaldi ki günümüzdeki kadınlar medeni durumlarına dahi aldırış etmeden erkeklere kök söktürüyorlar. Erkekler laf çapkını kadınlar ise faaliyet çapkınlaridir. Biri çoğunlukla yapmadıyla diğeri yaptığı halde yapmadı olarak göstermeye çalıştığı ahlakıyla övünür.
Çünkü birilerinin dikkatini çekebilmek, iletişime geçebilmek, eğer cinsellik varsa cazibeli olduğunu kanıtlamak demek bu durum. bence haklılar övünmekte. ortada bir cazibe, iletişim yeteneği ve cesaret var sonuçta. sence övünülecek şeyler değil mi bunlar?
Cevap
107Cevap
göster amcana pipini diye büyütülen veletlerden ne beklenir ki
sayı arttıkça daha çok erkek olduklarını sanıyorlar
sakın hayatına giren kadın sayısı arttıkça kızların onları daha çekici de bulmasından olmasın? İğne çuvaldız olayı bilirsin.
Sapıklık ne ara yumuşatildi da çapkınlık oldu. En nefret ettiğim erkek türü. Sapık erkekler evlenmesin ve uremesinler bende. Sonra güzelim dünyayi kendileri gibi minik minik böceklerle dolduruyorlar. Atık gen mahsülleri
Yaa kızım! Karaktersiz, insan olamamış, narsistler işte. Onları övenlerde aynı şekilde. Sen hiç böyle karaktersizleri öven, karakterli bir erkek gördün mü? G*tünü kaldırmayın şu erkeklerin ya. Keşke tüm kızların bir ilişki terapisti olsa. Kızlarımız daha akıllı olsalar da şu erkeklerin sap kalmaktan soyu tükense...
Öncelikle her koyun kendi bacağından asılırmış. Her erkeği aynı kefeye koymamak lazım. Gel gelecek olursak erkekler neden çapkınlıkları ile övünüyor , aslında bu karakter meselesi. Yok söyle hatunla beraber oldum yok x kişisi varken y kişisi ile beraber fındık kırıyorum falan bunlar tam karaktersiz erkek profiline uymaktadır. Bu çapkınlık ile övünmek değildir aslında. Gel gelecek olursak diğer soruya, kızlar neden güzellikleri ile ego kasıyor? Bunun cevabını da lütfen siz veriniz. Iyi günler dilerim
Aptallar da o yüzden. Mezara kadar gitmesi gereken sır bilgi, odun erkeklerin dilinde rakama dönüşüp üstünlükmüş gibi anlatılıyor. Bundan nefret ederim. Hangi kızla ne yaşadıysam mezara kadar götürürüm ve susarım. Yapılması gereken bu normalde...
Bu anlatanların çoğu da erekte olamayan olsa da uzun süreli olmayan ejakülasyonda erken eboşalanlar dfsfdsdds
Mallık Ego vb demeyin. Suç burda ebeveynlerimizde küçük yaşlardan itibaren erkek adam ağlamaz erkek adam çapkın dır şudur budur dediler hadş amcalarına pipini göster dediler. Ee biz de böyle büyüdük ve böyke kaldı, kimi kendini değiştirdi kimi masıl büyüdüyse öyle devam etti. Suçu atmadan önce bir düşünün arayın.
edepsizliklerinden... ama en guclu sebebi iradesizlik Ufaklıktan babaları ve cevreleri onların bılıncaltına erkek adam capkın oluru erkek dedıgın mıllı oluru gol atması gerektıgını ( kadınlardan ozur dıleyerek bu tabırlerı kullanıyorum erkekler arasında bole kelımeler gecıyor ) onlarda bunyeye asılananı uyguluyor.. ama demek degıldır ki bu cevre sorumnlu.. hepımız yasadıklarımızdan kendımız sorumluyuz... onlar atesleyıcı.
O tarz erkeklerden degılım cok sukurkı
Bazı salak kızlar aaaa ne kadar tecrübeli deyip balıklama atlasin diye bazı kodaman kafası şeyinde kıllı yaratıklar yapar küçücük beyinlerinde şunu düşünürler ben böyle dersem tüm kızlar bana düşecek onları elde edeceğim... ama avuçlarını yalarlar çünkü kızlar parası olana bakar
Tek bir kadınla doğru düzgün bir ilişki yürütmeyi beceremedikleri için.
Ciddi bir eziklikleri vardır, o türevlerin.
O kadar acınasıdırlar ki, gerçekten sevemezler artık. Ve yalnızlıktır sonları...
çapkın erkekler popüler oluyor ama nedense kadının çapkını olmuyor olsa da popüler olmuyor toplumda yanlış algılanıyor, erkek aldatırsa çapkındır kadın aldatırsa kaşar diyorlar oda genellikle müslüman ülkelerinde geçerli
Çünkü övünecek bi şeyleri yok. Bel altından başka bir meziyetleri yok. Basit et parçasından ibaretlerdir. Ne duyguları, ne gönülleri, ne sorumlulukları, ne inançları vardır. Basit kadınlar gibi, basit erkeklerdir. Basit.
Övündükçe daha fazla kız düşer. Aslında övünmese de, bu çocukla daha önce flört etmiş kızlar kendi ortamında bu çocuktan bahsettikce, diğer kızlar bu çocuğa asılacaktır zaten.
Buda saçma yani
Ne saçma
Bu Bence hoş bişey bağzı kızlara Kimse vazgeçilmez değildir olduğunu hatırlatma biçimidir ve kimlerle kimlerle Sevgili olduğumuzu ispat biçimidir canım
sevgi açlık, yanlizliklarini kapatiyorlar sanki ek olarak çapkınlıgini ile övünenler cok inandirici değil, atmasyon ya da "kolay sanal avi"dan ibaret olabilir 😅 insna en cok olmayani konusurmus
Çok haklısınız bi insan neyde eksikse onunla ilgili çok konuşuyor güzel tespit
Tamamen Ego ile alakali. Baskalari tarafindan takdir edilme, kendini kabul ettirme, ozguven tazeleme vb bir cok nedenden dolayi anlatiyorlar.
Dusunun yakisikli deilsin, herkesin gozunden senden birsey olmaz izlenimi. ve sen cok guzel bir kizla sevgili olmussun. Bunu herkese gostermek istemezmisin?
Çoğu erkek öyle değil aslında , misal ben övünmem ama övunende cok var dedigin gibi , bu insanlar alfa dedigimiz grup liderleridir genelde , onlar capkın olmasa alfa olmaz , tam anlatamadim ama şöyle , erkekler konuşurken yandan bi kız gecse off kıza bak lan diyen kişidir bu , ha o guruptan biri o kıza laf etmiyorsa o eziktir , yani kızlara bakmamak eziklik bizim toplumumuzda çok sacma oldu ama anlatabilmişimdir umarim
Neden kızlar çapkın erkeklerle birlikte oluyor bana bunun cevabını verirsen ben de senin sorunu cevaplayabilirim
İyi bir şey sandıkları içindir halbuki gözden değerleri düşüyor farkında değiller.
kasarlıklarıyla ovunuyor olabilirler capkınlık cart curt bilmem kasarlıktan baska bir sey değil
Çapkınlık yapmayı deneyen başaramayan çapsızlar övünür bence gerçek çapkınlar gizler bunu. Ful inkar hep inkar eder 😂😂
tek amacı karşı cins ve cinsellik olan tiplerin övünç kaynağı hepsi cahillikten kendini eğitememekten yaptıklarını bir halt sanmaktannn
erkekler arasında bir tür ego savaşı veya tatmini olabilir ama her çiçekten bal alan bir tür var onlardan biri de olabilir.
Hep şunu düşünürüm. Çapkınlık yaparken acaba vaktinde annem de çapkınlarla karşılaşmış mıdır diye düşünürler mi? 😁
Ve ekleyeyim. Bazı kadınlar hak ediyor. Kastettigim temiz kadınlar. Yani yalanla dolanla milletin günahına girilmesine karşıyım. Onun dışında topluma açık yerde olmaması koşuluyla isteyen istedigiyle istediğini yapar. Görmüyorsam karışma hakkım yok
Erkekler övünmüyor kadınlar çapkın erkekleri övüyor çünkü çapkın erkekleri seviyorlar, ve dâhi çünkü daha tecrübeli oluyorlar yatakta da
Karaktersiz olduğu için. Başka bir şey ile övünecek bir şeyi yoktur.
Bi kiz ile çıkmak büyük bi marifet boş adamlar için bunuda ballandira ballandra anlatirlar övünürler
@Şenol1903 ya bu çocuğun tipi çok tatlı dhahdhsjus
@Şenol1903 senin
@Şenol1903 evet tipin çok tatli
Aptal lar. Bikaç kadın olur hayatlarında abarta abarta bitirmezler. Oysa kadın milyon ilişki kişi ile olmuş onlarca çocuk aldırmış ama hep kutsal bakire yi oynar. Elime degmedi bildigğn kızlardan degilim ilksin teksin der her milyon erkege
Baska ovunecek birseyi olmadigi icin, bombos bir sahis oldugu icin ovunuyodur
Kızlar zoruz diyorsa zoru elde etmekte başarıysa otomatikmen bi başarı ve övünme hissi doğuyor
Çünkü, çoğu bunun bir övünç kaynağı olduğunu sanacak kadar aptal ve sığ.
Yaptıkları ile küçülüp büyüdüklerini sanan ergen oldukları içindir.
Gurur duyuyor olabilirler.
Garip buluyorum bu durumu... neyse
Çocukluktan öyle öğretiliyor çünkü. Çok kızların canını yakacak falan filan.
Çapkınlığıyla övünenler bi hiçtir emin olun onlara burnunuzu bıle sallamayın
O tarz saçmalıklarım yok yahu.
Övünen avareler konuşsun, biz de okuyalım.
aa kim diyor hiç olur mu cık cık çok ayıp teessüf ederim alındım ve kırıldım
Çünkü erkeklerde saklama kabiliyeti çok yok yakalanır illaki
Kendini kanıtlama çabası başka ne olacak ben buyum alfayım uleyn diye bağırmak istiyorlar :D
Çapkınlığıyla övünen erkek aptalın önde giden cinsidir
Selam, kızların suçu egolu narsist erkek seviyorlar. Böyle olunca onlar da kendilerini övüyor.
Erkekle alakası yok. Kendini geliştirememiş. Kişilik gelişimini tamamlayamayan bireylerin davranışı bu. Çünkü övünecek başka şeyleri yoktur. Çapkınlık olayına gelirsek bu da genelde yalandır.
Erkek işte sadece cinsiyet meselesi, mesele adam olmakta
Aslında olmak isteyip olamayan erkek İtemi. Çapkınlık bir sanatsa övünerek açık etmek yerine icra edip sırrını gizler. Mantıklı düşünün manipüle eden manipüle ediyorum der mi? Söylendiğinde etkisi kalmaz.

Tövbe haşaa
Talep cok oldugu icin kendini birsey sanar ama talep ucuz malda artar iktisatcilar cok iyi bilir 😉😁
erkektır yapar olarak yetıstırılen basıt varlıklarız bız
Övünecek başka bir şeyi olmayan zavallı şeyler onlar 😄
Çevre yüzünden. Bizim burda çevre övdüğü için onlarda doğal olarak övünürler
erkekliğin sadece kadınlarla ilişkiden olduğunu sandıkları için.. bu doğru
Karaktersizlerdir ya da anne bacilari yoktur ya da babalari coktur
işini hakkıyla yapan kişi bununla övünmez, özenti olanlar övünür genellikle de hiç bir şey yapamaz
hem cinslerime bu konuda ayar oluyorum sen daldan dala zıpla sonra eli yüzü düzgün helal süt emmiş kız istirem , he olur balkonuda eve katak
Kadınlar bile erkeklerin çapkınlıklarını övüyorlar. Bunlara gülüyorlar. Artık sen düşün erkeklerin neden övündüğünü.
Hayatlarında tek basarisi kız tavlamak oldugu için.
Çapkın olan tiplerin anılarını dinleyenler genelde özeniyor bunlarda bir şey sanıyor kendilerini
çapkınlığıyla övünen erkeğin çapı o kadardır da o yüzden. vizyonsuzdur. fazla muhattap olmamak lazım.
Kızlarda şu kadar erkek peşimden koşuyor diye söylüyor havalara giriyorlar. Farkında değiller ama önlerindeki 250 gr. için
Baska ovunebilecek pek bir şey yoktur ve maalesef bizde biraz fazla keko var :D Ya capkinlik ya da para övgü kaynağı olur.
Ahlaksız erkekler yaptığı ile övünür sende demek ki sürekli ahlaksız erkeklerle birlikte olmuşsun eee ne demişler kalp kalbe karşıdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?