Kıymetli gençler, pişpirikçiler, hüptirikler, zottirikler hepinize sevgiler. ... Hemşire tavlama taktikleri nelerdir? Hemşireler sizi nasıl tavlarız? ... Bu hemşirelerin çoğu aksi, huysuz, geçimsiz mi olur? Yav bunları kapmak da zor, kapaklamak da. Kapan mı kuralım, tuzak mı kuralım, fıstık mı atalım nasıl tavlayalım bunları. Var mı bu şırıngacılara yönelik spesifik taktik? ... Ayağınızı denk alın hepinizi iğnelerim!#ŞırıngalıAşk #Hemşirecim #DoktorArmut ...
Bütün güzel hemşirelere gelsin...
Hemşire tavlama taktikleri nelerdir? Hemşireler sizi nasıl tavlarız?
Y@vsamak, her kıza yazmak, saçma sapan şakalar yapmak, yeri ve zamanında gülmeyen, ciddiyet göstermeyen bu tarz karakter sahibi olanlar arkadaş grubunda bile olmamalıdır.
rbghftgfg bilmem tebeşir tozu ateşin çıkmasına yol açar yüksek bir ateş olucağından o bahane ile hastaneye gidersin orda mecburen sana bir hemşire serum vericektir ateş düşsün diye ordan sonrası sana kalmış artık ne yaparsan
kızı s*k demedim biraz muhabbet et sonra ortam iyice kaynaşınca numarasını falan istersin çok zamanın olur çünkü yüksek ateş kolayca düşmüyor kadın seni kontrol etmeye tekrar gelir ama başka hemşire gelme ihtimali de var ondan devam edersin artık bende senaryo çok
benim tükürüğümde boğulmak istemiyosan sus senin o ufak beynini bezelye diye yerim ben o saç baş yolan kızlardan değilim daldım mı adam gibi dalarım yüzün dağılır yani beni başkalarına söyleyerek kurtulduğunu mu sandın
Onunla nerde görüşebilirsin hastanede değil mi? Hastaneye gidersin konuşursun, onunla denk gelirsin samimi olursun biraz, ondan sonra bir kahve teklifi yapabilirsin. Seni az da olsa beğenmişsse kabul eder zaten.
Yok be😅her zaman koşturma olmaz ki hastanede. Onların öğle molaları olur, sigara çay içtikleri. Onların birinde konuşmaya çalış işte. Hiç tanışıklik yok mu? Vardır illaki
Yahu öyle olur mu? Sık sık karşılaşmaya çalış mesela. Sonra kızla muhabbet etmeye çalış. Sosyal medya kullanıyorsa ordan ekle, hikayesine cevap ver. Seni az da olsa tanısın. Direkt istersen güvenlikle görüşürsun😅
En İyi Cevaplar