Sana bir şey söylemek istiyorum. Yüz yüze konuşmak istedim ama bir türlü fırsatını bulamadım. Bana Selimciğim, kanki, canım gibi hitablarda bulunuyorsun ya bir daha bulunma çünkü rahatsız oluyorum ve fazla samimiyeti sevmiyorum. Umarım beni anlayışla karşılarsın..
Görüldü atmış sadece...
Görüldü atmış sadece...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vay be bu raddeye getirmiş demek hayret ahahahahaha
Sence neden yapıyor bunları
Seni kardeşi gibi görüyor ondan neden olsundu ki ahsjskdkflgşgş
2 aydır umursamıyorum buna rağmen mi
Tamam sen akıllısın
Ayıp bence her şeyden rahatsız olan ucube gibi duruyor
Ya günde en az 10 kere napıyorsun Selimcim diyor yüz vermiyorum konuşmuyorum hâl hatır sormuyorum yine de böyle yapıyor
Hee evet sürekli diyorsa garip Ama öyle denmezdi bence
Sence ben ona yüz vermeme rağmen neden böyle yapıyor ben iyi deyip geçiyorum sen nasılsın napıyorsun demiyorum o neden yapıyor olabilir
Sadece bana karşı böyle diğer erkeklere değil
bence aranızda bi samimiyet yoksa yazman gayet makul öyle herkesle konuşmaya çalışan sırnaşık tipleri ben de sevmem sülük gibi
Beni 2 aydır tanıyor 2 aydır aynı. Ya günde en az 10 kere napıyorsun Selimcim diyor yüz vermiyorum konuşmuyorum hâl hatır sormuyorum yine de böyle yapıyor neden sence
o tip kızlar herkesle arasını iyi tutmaya çalışan iki yüzlü tipler oluyor genelde anlattığın gibi yüz vermediğin halde yapıyosa bu yüzdendir
Yok dikkat ettim sadece bana karşı öyle diğer erkeklere değil
o zaman ya mevkiin paran vs için ya dalga geçiyor ya da hoşlandı mı dicemmm ama sanmıyorum hiçbi kız hoşlandığı erkeğe öyle sırnaşık davranamaz diye düşünüyorum
Dalga geçmesi için bu kozu onun eline vermem gerekirdi selâm bile vermiyorum kıza o hâl hatır sorsa bile iyi deyip geçiyorum
iyi demişsin kral
Abartmışsın
Neden
Senden hoşlanıyor belli ki diğer erkeklere de böyle davranmıyprsa sana özelse hoşlanmış
Yok sadece bana karşı öyle de ben araştırdım kanki.. cim canım gibi şeyler söyleyen kızlar hoşlanmıyormuş güya
Saçmalamaaaaaaaa delimisin sen ben şahsen hoşlanmadığım birine asla canımlı cicimli konuşmam hele de bir erkeğe
Aslında mantıklı
E herhalde burcun ne senin
Oğlak neden sordun
Sebep ne yani
Ya günde en az 10 kere napıyorsun Selimcim diyor yüz vermiyorum konuşmuyorum hâl hatır sormuyorum yine de böyle yapıyor
Yani samimiyet yoksa iyi etin yazdın
2 aydır tanışıyoruz 2 aydır da aynı benim yüz vermeme rağmen onunla çok sık konuşmama rağmen neden beni her gördüğü zaman laf atıyor bu şekilde sence
Valla biraderim. bana hoşlanıyor gibi geldi ama keşke terlemeseydin hemen de rahatsız olduysan yapacak birşey yok
Sadece bana karşı böyle diğer erkeklere değil
Fazla sululuğu sevmem 4s kuralına da inanıyorum kardeşim yüz vermeyeceksin kızlara
Valla biraderim sende haklısın ama gerçi 2 ay da yani ne bu samimiyet boşver iyi etin valla ağır taş yerinde güzeldir
Sadece bana karşı böyle olması da ayrı bir soru işareti
Yani ama sende zamana bırak biraderim
Hoşlanan bir kız sence cimli canımlı kankicimli konuşur mu ismimin sonuna cim kelimesini ekleyip daha çok böyle hitap ediyor